2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 鹿鼎記 惡行榴槤,英雄末路
樓主: 垃圾幫
go

[消息情報] 惡行榴槤,英雄末路   [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

人地鬼邪只系比人利用貢獻珠寶炸  
利用完啦  咪1腳踢埋牆角畫圈圈囉

先申報利益,我唔係半世,都唔係緣份

首先我係針對BENNYKWAN個POST而來,所以我只係回佢個POST講既野,其他野我唔作評論

"半世流連嗰朶晨早臭曬㗎啦,緣分初初同佢地稱兄道弟,半世起城,3、4隊人去幫半世守,得到咩?咪20個礦牌囉(自然呆本來係留100個俾緣分!後尾又話吾夠分......)"

首先要知,緣份來幫半世起城,係為礦牌??即係無礦牌就唔黎幫??即係緣份唔駛靠半世,都可以起到個城?我真係信架,我信緣份一個幫可以頂哂快樂天堂,三國無雙來攻,以我所知逍遙幫半世,目的得兩個,一黎早知道唔靠其他幫會起唔到個城,二來英雄唔可以下下輸比國士,為個SER大家出多一份力,而唔係單為礦牌.....SORRY,打錯....係單為個人利益囉!

仲有,半世起城果日,我由建城到起好再幫其他幫守城,11個半鐘我除了去WC之外連飯都無食過無怨言,因為我明白,利益並唔係眼前而係之後囉,當然你可以唔理之後,如果你係諗住聽日就唔玩既話...

"到打轉職書,緣分啲人遲來少少,半世吾夠國士打,就遷怒緣分,爆粗罵緣分啲人,緣分初初同佢咁friend,得到啲乜?"

緣份D人遲來少少...咁遲到果個人唔係錯...咩先叫係錯呢?點解可以講到自己無錯呢??明明遲果個係緣份WO....
緣份係唔想打轉職書...就唔會周圍密人問有無人去打啦!
緣份係好多人HKD係上石係好強,又如何呢?係岩岩出轉職書果時,邊個唔知一定同國士搶到趴街?
邊個唔知一定會打交?如果你講緣份遲少少,半世吾夠國士打,就遷怒緣分,爆粗罵緣分啲人

咁我都有理由相信,係緣份D人有心遲到,等半世D人同國士打得7788先去執死雞
點知偷雞唔到,仲要比串返轉頭

遲到就係唔岩,不變定律,你錯得就預左比人插,唔想比人插你咪唔好遲囉
唔岩都仲要惡人先告狀,心智未成熟?

"講多單野俾大家知,半世起城果朝,緣分同半世係朱雀島吵大鑊,緣分有位總執事俾人拖王殺,緣分高層立即到場,場面非常混亂,有人甚至開紅殺緣分啲人,大家依家知點解半世起城果陣出世頻叫緣分啲人去幫,緣分都吾去,到最後緣分有人話先公後私,緣分啲人先強壓怒火才去幫守。"

呢件事,我唔係半世唔係緣份,唔方便評論,不過我都想講另一件事

緣份D人係哀牢山打野人,要開紅??
我組跟一TEAM 6個行緊返去傳點,經過隻未死野人,都無話解隨組跟無諗住搶
無啦啦就比緣份D人打,條友唔夠我地打走左
我前一個幫既幫主同緣份傾,又比人屈返轉頭係我打人先囉
最好我屎忽痕組跟走緊都要甩組跟去殺人
我係度玩左3個幾月未開過一次紅
最好我再屎忽痕甩完組跟再開紅就係為左殺一個人ON LINELINE

咩叫CAP圖?打緊交用緊快捷鍵仲同你CAP圖?
唔好意思WO我打交好專心架,唔同你地D人係咪都要CAP一餐
呢D事已經唔係第一次

講起黎,無道理既似係緣份,多過半世

笑傲無雙 玩過星曲WEB

不如我講多樣野你知  轉職書的前1晚  緣分的人叫半世去打嫁   但係半世的人話組織唔到人(原因係珠寶的問題)  唔去打啦 果晚緣分的人同國土的人搶到狂死  半世又左去邊呀

回覆 藍晞 的帖子

睇完閣下個post我當場笑左,真係笑到收吾到聲......

你繼續,我睇你地玩埋佢:smilie_:D: :smilie_:D: :smilie_:D:

我出于禮貌去回應你,但你所講嘅嘢,我一個字都吾會回應!依家依度交俾你吓:smilie_:D:

以下是:針對性:回覆「藍晞」文章不代表「緣份」立場:

首先你要搞清楚一點,個ser 唔止半世一個幫,緣份一定唔駛靠半世起城。你玩緊offline game 呀?其它幫你當他唔存在定當他地流架?無利益人地會幫你,你消壞左個腦呀?完來講完唔算數都係得架?你甘易呃,你係天真定傻呀?

第二,遲小小就要吊人十八代,我有理由相信個個人係無老母架羅,如果有心搞死你地,放你地飛機得啦,洗唔洗再出現比你地吊呀?你講到好似得半世同國士打交禍?其它人死架?定你消失左他地?

最後一件事,我唔知你發生咩事禍,做唔到評論,你有興趣可以再打清楚的比大家了解研究下。

講起道理,唔洗你講有腦都會覺得係邊面啦。

0887910000 發表於 13-3-10 04:30 AM
回覆 bennykwan 的帖子

片面之辭  打信仰轉職 緣份一句我唔要信仰我唔去住  等到出第一個轉職boss就黎  佢 ...

你唔好智_啦  打轉職書果時 緣份自己開隊架 又唔係癡住 要入你果隊  更何況 信仰果D唔需要 打黎做咩? 放倉都無位放啦 咪又係要掉 咁樣試問打黎做咩...!!

bennykwan 發表於 13-3-11 03:53 PM
回覆 藍晞 的帖子

到底係唔識回,定係唔回心中有數

回覆 藍晞 的帖子

小朋友!上面有人回左你啦,你同佢玩啦。到此為止!<<<依個詞你究竟明吾明?死纏難打,我都吾會注視你架,ok? ^^
(仲有,你啲師奶心態吾係個個人都岩用架,明明吾用嘅嘢,硬係要買到成屋都係,仲要問人:你點解吾入貨?哈...你叫我點答你?^^ )

bbi669 發表於 13-3-11 04:18 PM
以下是:針對性:回覆「藍晞」文章不代表「緣份」立場:

首先你要搞清楚一點,個ser 唔止半世一個幫,緣份 ...

多謝你回我~咁我又回下你啦~還掂我今日都剷左GAME時間多^^

首先你要搞清楚一點,個ser 唔止半世一個幫,緣份一定唔駛靠半世起城。你玩緊offline game 呀?其它幫你當他唔存在定當他地流架?無利益人地會幫你,你消壞左個腦呀?完來講完唔算數都係得架?你甘易呃,你係天真定傻呀?認真我真係當其他幫係流架,而家最出名既就係半世逍遙同緣份,寂寞黃昏同埋之前唔記得邊個幫起過下城,借問一句,你唔係諗住悠然呀,風花雪月,醬油總部,笨家,女皇密令果D加埋會ONLINE既人,可以幫到你起城下化.....如果你真係咁諗,恭喜你,你可以去恩澤起多個城睇下,今時今日,半世唔幫你,逍遙中立都唔幫你,你唔爆城?
同埋咩叫無利益??你地而家住緊果個城邊叉個幫手守城,唔係我睇死逍遙,本來逍遙班人開心玩唔好戰,你唔係覺得佢地個個都可以一打十全身上8~9級石幫緣份打城下嘛,半世無來幫緣份起得到?發夢無咁早!如果半世來幫起城呢個唔叫利益,我唔知呢個叫乜

不如而家試下丫,緣份咁不恥半世,當日半世又來幫過守城,不如緣份拆左個城再起過,自己守返真係守到先叫叻仔嘛

為左幾十個礦牌做癲狗,SO GOOD

第二,遲小小就要吊人十八代,我有理由相信個個人係無老母架羅,如果有心搞死你地,放你地飛機得啦,洗唔洗再出現比你地吊呀?你講到好似得半世同國士打交禍?其它人死架?定你消失左他地?好明顯,你無出黎社會做過野,遲到比人小就緊,唔鐘意你大可以唔撈,而家情況一樣,緣份遲到比半世小好正常WO,都係果句唔想比人小咪唔好遲囉,又要錯又唔比得人鬧咩道理呀?鬧得過份一回事,但係鬧你就緊唔鬧你就新聞,喂,不如你返小學問下MISS,遲到比人鬧係咪正常啦,仲有問一句,到底係緣份叫半世去打轉職,定係半世叫緣份去呀??唔係約人果個自己遲到下化...ANYWAY,緣份唔認錯,大喇叭講既野又好好聽??遲到一定唔係錯囉係佢地心中,無讀書無老師教過真係唔同D,咁有文化,遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯遲到唔係錯

最後一件事,我唔知你發生咩事禍,做唔到評論,你有興趣可以再打清楚的比大家了解研究下。如果要唔清楚就係比8個字你"路過比緣份D人打"不過我打得咁詳細都仲要打得清楚D,睇黎你理解能力.......

唔緊要,打機咩人都有...但係最好...讀好D書先打機^^

講起道理,唔洗你講有腦都會覺得係邊面啦。有腦既都睇到緣份果班係小朋友,有女入幫就亂講野嚇走人,又霸道,緣份同半世為轉職書嘈果日呢頭搵逍遙幫主幫,仲問人"唔係唔撐香港人下化",同時間帥兒(當時仲係緣份)大喇叭叫項羽密佢.........撐香港人WO~~~

最後講多次,我唔係半世都唔係緣份,不過我未試過比半世D人打,但係試過比緣份D人打,仲要係無啦啦打,係唔高興緣份仲要屈我打佢地D人先黎出聲

bennykwan 發表於 13-3-11 07:47 PM
回覆 藍晞 的帖子

小朋友!上面有人回左你啦,你同佢玩啦。到此為止!<<<依個詞你究竟明吾明?死纏難打 ...

又話唔回又回....陰公,自打嘴巴

你話我係咩都得架,反正你又見我唔到你話我係男人都得架
不過咪比到其他人睇下你老作得幾咁勁囉

呢頭又話小朋友....又話人師奶心態,都唔知你想點

最唔明白係咩呀,文不對題呀!!!

唔識答人扯開話題講第2 D野,你叻囉!比個叻你

唔駛回我架!!

不過.....講你都唔聽架啦~你自己話唔回,又回...

真係笑爆嘴......哈哈哈(掌聲鼓勵!)

藍晞 發表於 13-3-11 07:57 PM
多謝你回我~咁我又回下你啦~還掂我今日都剷左GAME時間多^^

既然你講到 緣份 無啦啦打過你 又霸道 不如你比D例子黎 然後再公告你 遊戲咩名  再討論下 好與壞   

keyman426 發表於 13-3-11 09:08 PM
既然你講到 緣份 無啦啦打過你 又霸道 不如你比D例子黎 然後再公告你 遊戲咩名  再討論下 好與壞    ...

例子之前有打

另外

下,乜除左鬼邪同牛牛,有人留GAME名咩?咁你咁撐緣份又好似知咁多野,你又留個GAME名先黎回我POST啦

好嗎?

藍晞 發表於 13-3-11 07:57 PM

理解能力差,等你圖等你真相。無圖就唔洗講野啦,唔該,唔好浪費大家事間係度狗UP@@~我怕你打字辛苦,讀書人。

甘姐係完來你比人吊完老母係唔會還口架,讀書人,吊你老母你修養真好@~@~

同你講以前的事你講番E家你讀左書的理解能力都幾好禍@@~讀書人。

結論姐係半世無敵,唔會蝦人,唔洗人幫@@~成日做善事,專幫阿婆,專幫新手啦~
緣份壞事做哂,成日蝦人,成日要人幫@@~你唔講我都當他地專呃阿婆,專偷底褲啦~讀書人。
可惜,好似得你一個比人殺過,唔係我實幫你開多幾個文章唱衰緣份架,唔洗搞到的人甘多POST都話半世。

玩過星曲WEB

bbi669 發表於 13-3-12 09:11 AM
理解能力差,等你圖等你真相。無圖就唔洗講野啦,唔該,唔好浪費大家事間係度狗UP@@~我怕你打字辛苦,讀 ...

試問 你地夠話半世洗珠寶.但圖呢??講埋D廢話   真係好岩 浪費大家時間.係到9UP?

回覆 血霸鬼邪 的帖子

鬼邪 我問一句 自己洗珠寶你會吾會自己cap圖?

玩過星曲WEB

bennykwan 發表於 13-3-12 11:23 AM
回覆 血霸鬼邪 的帖子

鬼邪 我問一句 自己洗珠寶你會吾會自己cap圖?

公會如果有人拎珠寶是有公告的
咁多人睇住 如果有人洗珠寶 會無圖嗎? 9UP咁耐圖呢?何來有1張?半世依家仲有31萬珠寶係到

是但啦~
反正無知是最好的,你地幫自已的事我地無興趣理都無興趣管。
你都無需要同我地解釋你無比人呃@@~
同理係n年之前有你的前自已友係小喇叭度講他應該有的珠寶消失左~我地實當真幫你搞大他架禍。
你有興趣都可以cap 圖証明下他講的野真定假的。

回覆 血霸鬼邪 的帖子

依家珠寶30幾萬@@以前呢?你話30幾萬就30幾萬?要人信你,你敢吾敢cap幅圖上來啊?

仲有,偷珠寶依啲嘢,你能預早知道?你咁利害?突發事件你叫人cap圖?講嘢你有無經下個腦架?

思想有多遠,你就滾多遠,光速有多快,你就滾多快!拜託!

玩過星曲WEB

bennykwan 發表於 13-3-12 12:10 PM
回覆 血霸鬼邪 的帖子

依家珠寶30幾萬@@以前呢?你話30幾萬就30幾萬?要人信你,你敢吾敢cap幅圖上來啊?

我地似緣份咩 帥兒1個都2X3X萬珠寶貢獻啦 仲有你唔信就唔信架啦 有埋圖比你都唔信架啦你 突發事件 等於 1定無證據 無證據又係到9UP??真係無腦的
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 06:14 AM , Processed in 0.058526 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存