2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 BT 動畫.漫畫 呢位版主係咪有問題?回覆咁都扣分 無理 ...
樓主: 阿臣
go

[動畫] 呢位版主係咪有問題?回覆咁都扣分 無理   [複製鏈接]

我有時都係just say thanks......睇到個POST岩自己, 又想支持下個樓主用心發帖, 咪SAY個THANKS LOW.....有問題??

Mainnotcomputer  你明唔明我講野呀 tomy11  發表於 13-3-15 01:38 AM
tomy11  咁姐係當規舉冇到囉 咁咪比人扣囉 當版規死架?  發表於 13-3-15 01:23 AM
Mainnotcomputer  係囉,回應對分享者講Thank唔比,難道對分享者講fuxk?  發表於 13-3-15 01:16 AM

忍影世界 玩過星曲WEB

回覆 Mainnotcomputer 的帖子

唔改係版主問題?
有冇諗過係自己問題?
thanks冇話唔可以講 只係會扣分
我又要quote
2a.嚴禁連回(請善用論壇回覆功能) 回覆過短 無意義回覆或惡意灌水等行為
 【違者扣10分】

(無意義回覆:thx,good,十卜,推推,謝謝,3q,正牙,支持,qq...或用文字堆砌而成的圖案)
(最短回覆字數:中文:4個字/英文:16個生字,重複字不計)

【違者扣10分】

你明唔明呀 打橫黎講
版規有問題我就唔多覺
唔睇版規比人扣分就賴版主 要求修改版規?咩道理
版主,管理員有權大曬 邊到大曬
你唔岩咪扣你分 一係就唔好回覆
有意見就去投訴區投訴
由始至終樓主係冇睇版規先被人扣分先開post
你地就係到成機Hi 埋一份

jacky3567  TOMY算啦 佢地hi完咪又潛水 扮晒正義咁 咪又佢米HIHI 我唔care!!! 版規就係咁我唔會改  發表於 13-3-15 11:57 AM

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

想搵位入我就快 我聽日就關post
你地回覆D咩玩論壇既會員有眼睇
唔好講到自己回覆好似係多謝人先得喇
睇到個3個地THX 真係想像唔到你表達緊多謝分享囉
想抽我水  搵位入我就快啦
版規我就點都唔會改  你中意回覆就回覆好小小 唔回覆我無咩所謂
我無揸住支槍逼你回覆

我覺得呢....扣分.就抵你死架啦   
鬼叫你懶咩 COPY THANKS
你知自己有錯既話就改下啦  打到十隻中文唔係好難姐  有心唔想俾人扣分 就唔好懶  

版主都係既  揸正黎做   所以前面有人話愈黎愈少人傾就係咁解囉 想多人D  自己汁生啦   社會就係咁

板主  不如咁 俾返d分扣左回覆短d人先 再重新強調打多一次版規 到下次 要扣分 人地冇得再有野講 咁樣做 最公道!

我覺得板主你係冇錯的 但廢事再有呢個問題發生  今次當俾個機會 好冇?

睇D細蚊仔為左幾分係到嘈真係好好笑,D分冇用架,不如叔叔買支波板糖比你食啦

笑傲無雙 玩過星曲WEB

jacky3567 發表於 13-3-11 06:29 PM
版規係死既 就算我扣分 改版規 係唔係100%會冇人洗版 亂回覆
如果自己唔自律 我改版規都無意義 什麼 thank ...

所謂既GOOD THANK 3Q 係懶過用中文字 多謝分享

完完全全係主觀....

意思大概不單止,你話無意思? 如果你開post分享bt下載種子 , 我打句thank 你會諗到去咩意思?
正常人應該唔洗諗3秒都知係thank分享吧?

如果真係懶 多謝分享都可以係懶 copy ctrl+v,
對於我黎講,我設定一早較左係速成 , 要我打英文要按住shift/轉返英文去打反而仲麻煩

現在正式是提出版規有問題 對於樓主來說 一天回覆幾十個回覆 都是THANK/GOOD 的確有洗版的嫌疑
但如果單單只是不足夠16個生字英文而被扣分 而4個字的中文字多謝分享就不用扣 我覺得非常不合理

多謝分享 <= 滿4中文字不扣分
Thank share <= 不滿16英文生字扣分

意思一樣...我只可以講 完全主觀問題 orz

ps:另外有人話出面版規都差唔多 我想話出面已經版規無以前咁嚴 而且我出面論壇打thank起碼唔會比人扣分
我相信唔會有人每睇一個討論區 每一個分版 都會將佢d版規睇一次 咪傻的嗎!

我亦都敬請版主接納每一個有心提出意見既會員 我唔係話修改版規後不會出現洗版者
而係有需要修改版規令到有心回覆既人 可以方便一點 亦令到分享者及討論區可以熱鬧一點

jacky3567 發表於 13-3-15 12:05 PM
想搵位入我就快 我聽日就關post
你地回覆D咩玩論壇既會員有眼睇
唔好講到自己回覆好似係多謝人先得喇

如果你係咁諗,我諗我地會員有咩意見完全係作廢,

唔好講到人地回覆真係完全為分先得架.......

jacky3567  咁你所講 係唔係個個會員回覆既想法同你一樣先??  發表於 13-3-16 02:55 AM

睇你都無心想改好

版主你只需答我 , 以下有咩分別?
多謝分享 / Thank share

點解中文就唔洗扣分 英文(不滿16生字)就要扣?

壞孩子x小林  我唔係話全部會員同我想法一樣 但我相信大部份會員會一樣 thank我覺得非大問題  發表於 13-3-16 03:07 AM
壞孩子x小林  我唔係話全部會員同我想法一樣 但我相信大部份會員會一樣 thank我覺得非大問題  發表於 13-3-16 03:07 AM
jacky3567  你自己可以去見一個版黎試下 要設版規同埋管理一個版 都一件難事  發表於 13-3-16 03:02 AM

壞孩子x小林 發表於 13-3-16 02:43 AM
睇你都無心想改好

版主你只需答我 , 以下有咩分別?

我係版規講明啦!!
如果有其他見意可以PM我給我保貴的意見
有冇人做呢? 無囉唔該

jacky3567 發表於 13-3-16 02:53 AM
我係版規講明啦!!
如果有其他見意可以PM我給我保貴的意見
有冇人做呢? 無囉唔該  ...

我比較少來bt區下載野 , 亦都係呢個post先見到呢個咁搞笑既版規規定 , 意見就係度講左

我唔會pm同你講意見 , 根本同你講意見就好似對牛彈琴一樣  

不過都多謝你一直以來既分享

壞孩子x小林 發表於 13-3-16 03:03 AM
我比較少來bt區下載野 , 亦都係呢個post先見到呢個咁搞笑既版規規定 , 意見就係度講左

我唔會pm同你講意 ...

少黎只係你既問題 同埋你唔比意見你既問題 唔好話咩對牛彈琴
你做同唔做兩回事....做都唔做只係一句話同我講對牛彈琴

jacky3567 發表於 13-3-16 03:08 AM
少黎只係你既問題 同埋你唔比意見你既問題 唔好話咩對牛彈琴
你做同唔做兩回事....做都唔做只係一 ...

我諗你誤會左我意思

我意見就唔會pm比你 , 你想做好係應該自己找尋建議 唔係人地要專登pm比你 比d建議你先去做

對牛彈琴係指你對我意見之回覆,根本問非所答, 大概以言 : 版主唔易做,版規寫明,改版規d人唔會跟

未改又知唔岩? 哦 你改左thank唔會扣分  唔通d會員又會專登唔打thank 改thx?

我並非所指大部份會員跟我思考模式一樣,我只會覺得大部會員 會同意打thank是沒問題

你根本不接受民意 只是覺得 跟版規做就係岩,唔需要改 自己主觀以為打thank係懶惰 就係錯

不如搞個投票 修改版規 thank都可以接受 你睇下d人投邊個多d

壞孩子x小林 發表於 13-3-16 03:13 AM
我諗你誤會左我意思

我意思就唔會pm比你 , 你想做係應該自己找尋建議 唔係人地要專登pm比你 比d建議你先 ...

仲知版規我就再改的 如果會員唔比小小意見點知佢地心太呢?

jacky3567 發表於 13-3-16 03:21 AM
仲知版規我就再改的 如果會員唔比小小意見點知佢地心太呢?

你大可以出一個意見post 待眾各會員來給意見給討論

我剛去到聊天版區 見到個版規 例子都沒有thank/謝謝等 雖然都有可能被扣分
但你要知道 係bt分享區 打句thank 係一個好多人因為感謝發怖者既途徑之一

聊版版規:
嚴禁灌水
本版嚴禁灌水行為,任何無意義之主題及/或回應、重覆的回覆或近似之回覆、過於精簡之內容及/或不切合主題之回覆將違反本條規定,例子包括但不僅限於thx、good、推、「回帶」或只有「回帶」相關字詞的回覆、ccc 及只有表情符號之主題及/或回覆等。
違反本條規定者最高可被依壇規所示之扣分標準扣分及/或屏蔽內容及/或刪除有關主題/內容。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 07:44 PM , Processed in 0.035326 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存