2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 點解大家唔鍾意升爛豆???
樓主: 火狼cool
go

[其他] 點解大家唔鍾意升爛豆???   [複製鏈接]

自從出左BEANFUN,
之後ge分身都係用beanfun開,
未俾人轉過點數(應該,冇特別留意)
id pw可以ctrl c、ctrl v,一個bf ac可以開到15個fez ac,
對我嚟講比較方便。

但入網頁有時會load好耐/開唔到game。

利申:有2個gash ac,2個beanfun ac

其實我覺得佢個活動好有問題

轉左豆之後,平均每次開ac 都要1分鐘
唔用弄就15秒左右,姐係每次用多左45秒左右
以我為例,我平均每日登入3-4次(計埋轉分身)
姐係一日用多  45x3.5=157.5  秒
一年就係用多左57487.5, 大約係16個鐘
計番5月1日之後既最低工資30蚊
大約就係480hkd,4800gash
但係個活動只係抽(賠)得500gash
仲要唔係人人都有,實在係過份。
呢到仲要未計埋食點果d問題
再加上每次都要打驗證碼,會加快手指勞損既速度

結論:
我覺得官方應該全民派gash
食水食得咁深,好應該回饋番玩家

(希望無計錯數)

煩,又易爛

其實上年年中到今年黑豆都少左自維
同埋依家d機閒閒地都6核 8核
一個洗你少少ram既程式
要重置佢 再入game 洗你幾耐時間

根本上會俾人轉走你d gash先係重點
唔知道既人請自行google "gash micropayment"  "異業代收"
唔明點解可以用一個完全唔安全既程式

至於話自己無俾人轉過所以唔關自己事既人
我諗起德國一個牧師講過既野
「當納粹來抓共產黨時,我沒有站出來說話,因為我不是共產黨員;接着他們又來抓社會黨人和工會,我沒有出來說話,因為我兩者都不是;後來他們來抓猶太人,我還是沒有出來說話,因為我不是猶太人;最後當他們來抓我的時候,已經沒人能站出來為我說話了。」
已有 1 人評分Good 收起 理由
Tsuna34416912 + 1 99%事不關己,己不勞心

總評分:  Good + 1   查看全部評分

我冇咩想講,我成日上BEANFUN個網好多次都LOAD唔到隻GAME,結果搞到成日要開機,反而用GASH直接入GAME就成日入到...所以如果可以,我唔太想用BEANFUN,但有樣好處,我覺得入點都幾方便,係咁多

我入點入到變白金會員
但今日開始絕不買點

十週年勳章(賀詞)

~寧~ 發表於 13-3-25 09:55 AM
我入點入到變白金會員
但今日開始絕不買點

口說不,____

不解釋

fiy 發表於 13-3-25 11:26 AM
口說不,____

我驚俾人轉走晒,所以唔入啦
淨係玩hottoys都夠我窮一世

小星star  -___-好難令人信服!!!  發表於 13-3-25 05:47 PM
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 12:18 PM , Processed in 0.031582 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存