2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 不如大家去宣傳FEZ
樓主: tomtomlaw123
go

[其他] 不如大家去宣傳FEZ   [複製鏈接]

pale1994 發表於 13-4-4 03:52 PM
Fez@hk 混合魔法元素史上最現代化古代即時戰爭遊戲
50對50 技術 合作 計略的比拼
技術方面

Fez@hk 混合魔法元素史上最現代化古代即時戰爭遊戲
50對50 技術 合作 計略的比拼
技術方面
玩家流行在50vs50的遊戲中以單挑or雙打的方式以技術決
在嬴中 取得優越感
另外玩家更可以從平常玩家吵架中 練習打字技術
舌劍唇 更可以提高玩家eq
合作方面
玩家可在集體掛機 蓋傷 和後退的戰鬥中 找到歸屬感
與多數的玩家同步 找到被認同感 從而找到自信  找到找到找到
計略方面
玩家可以以各式補救 其他街人累炒的國血
如擴建 召喚獸 破壞方尖塔 建議組團一齊追國血更為有效
活動方面
由官方舉行的掛網活動亦十分容易輕鬆 只要了入場
行開做自己野 等完場 就可以有最小一分 積成多  
換取豐厚獎品
港服fez 正是小學雞 自私(撚就撚啦,手乜鳩然)的歸所 作為極品中既極品的你
點可以唔加入

自命清高撚,好行夾唔送

宣乜撚呀, d玩家咁既質素,
叫人黎都比人笑9你啦

笑傲無雙

當一個人話隻game差,我堅信隻game有得救
當兩個話佢差,我仲信隻game有得救
當三個話佢差,我猶豫了

當一版都係del game轉日服post,算數啦
我玩番lol算,果d咩望天空,個個post都屌遠攻屌無人守塔拆塔
望完我係新玩家都唔想玩落去啦
我自己場場拆塔都未拆完一枝就比人打死既,真係體會唔到佢講既情況

講得多都口臭,拉人過日服既我唔知咩心態啦
但係我想講句,今日你咁拉人走,聽日就有其他人會做同樣既野拉人轉game
因果報應,屢見不爽
同埋港服真係汁左,玩日服既都唔係咁著數,大量玩家沖去日服
你地宣傳既有戰場意識,唔係cso都好快會消失得無影無蹤

原來係咁既 發表於 13-4-4 06:46 PM
當一個人話隻game差,我堅信隻game有得救
當兩個話佢差,我仲信隻game有得救
當三個話佢差,我猶豫了

出到日服又係變成日本人眼中既支那族,
唉, 人民咁既質素去到日服等比人笑啦

之前就話外國p甲要 ban 外國ip
你睇下隻king333 , 冇人踢
點解, 因為佢同team lor
低質既hk ser玩家好心就唔好出國比人笑啦,傻仔

kmhwilfres 發表於 13-4-3 01:36 PM
同朋友宣傳過
人地一見到d畫質咁樣就話唔想玩
走左去玩pso

諗起而家d人又要畫質又唔比錢買顯卡

其實點解新手一定要坐水??
教佢玩召唔得架??

靠玩家傳係要靠口碑...
官方都已經冇宣傳
隻舊game天翼都有廣告同代言人
rofl

叫fd 玩個陣我係借個分身 3x lv比佢玩
之後一齊出召 +打塔   之後先坐水再教
:/ 等佢感受下有野打果陣 冇咁悶
好個一開波要打咁耐怪(?)  +坐水 又比人__:/
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 08:37 AM , Processed in 0.030076 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存