2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 玩左fez 唔係好耐, 雷神可唔可以講下自己成魔之路? ...
樓主: 火狼cool
go

[國家] 玩左fez 唔係好耐, 雷神可唔可以講下自己成魔之路?   [複製鏈接]

Fox 發表於 13-4-9 06:05 PM
拎個罩罩住自己,人地咪睇你唔到囉,咁驚人見到你講你既話
明講_你又如何姐?隻game玩左幾多年呀你,連隻game ...

呢個係FEZ板.....唔同你講FEZ  同你講乜?  

講你老母...講你老豆   講你細佬妹?

你自己走撚左唔撚玩...入黎睇文..

睇完扮大袋吊蝦拆蟹?   係我眼中...

你呢D撚樣先係最撚ON9  

我諗你真人都唔方好得去邊

正一煎釀三寶

縮骨   算爆   老撚土

生得出你呢D煎釀三寶

你老母係咪深圳做雞....10蚊人仔1Q  完事仲要送火機果D?

Fox  仲有你都未答我你X乜FIREQ,沁乜能野桃喎,你唔係李家希咩  發表於 13-4-10 06:02 AM
Fox  咁你仲唔能答我點解你唔玩kof  發表於 13-4-10 06:02 AM

玩過星曲WEB

XFire沁桃 發表於 13-4-9 11:39 PM

算吧啦.
條友都同我吵過.
佢永遠覺得自己好岩好正義好成熟.

借刀抽水姐.

仙人SH 發表於 13-4-10 12:26 AM
算吧啦.
條友都同我吵過.

你講緊我定佢?

仙人SH 發表於 13-4-10 12:26 AM
算吧啦.
條友都同我吵過.

乜係咩?
覺得自己岩講野係正常既,唔係點會講出口
正義成熟呢d係主觀角度,你講得出口即係你咁覺得啦..多謝
btw,條雷神又文不對題講老母了~點應好?
當我係正義又成熟啦,唔同你講呢d唔通學雷神講老母咩

我從來只係對事不對人,原因....我識你老鼠咩?點樣針9對你
有同你嘈過証明某一刻我真心覺得你on9
但如果你因為我同你嘈過,
而站在雷神身邊的話......我會覺得...........你做乜撚野

XFire沁桃 發表於 13-4-9 11:39 PM

呢個係FEZ版,我緊係同你講FEZ
講緊FEZ個本質係打國戰,唔係KOF
咪問緊你點解唔去打KOF,你自己又唔能答又話人唔能講,吊你呀?

無啦啦講我D屋企人做咩喎._.你冇咩?
你自己走撚左唔撚玩...入黎睇文..

睇完扮大袋吊蝦拆蟹?   係我眼中...

你呢D撚樣先係最撚ON9

我唔知你岩岩落黎香港定咩啦,香港一向都有言論自由,真係受唔住咪返大陸囉
聽講你本身玩大陸SER?香港連線穩定唔玩,唔通你本身真係住大陸?
首先,我走左唔撚玩係咪唔睇得文?我睇完文係咪唔回得?定抑或係我唔撚睇得?

注:你自己死要回我又話我吊你,點解我唔吊其他蝦拆其他蟹既?有冇諗過?真係唔知邊個係撚樣,邊個最撚on9

我諗你真人都唔方好得去邊

正一煎釀三寶

縮骨   算爆   老撚土

生得出你呢D煎釀三寶

你老母係咪深圳做雞....10蚊人仔1Q  完事仲要送火機果D?

其實,我真係唔知邊個真人會衰得過你,你有咩未比人擺上網?
似你咁,上網打機都要打到比人爆料?諗真人?你見到咪比你望下囉XD
而家係你比人望哂咋

我又唔明你無啦啦講咩老母做雞,你知唔知我見到d咩
我眼中只有:李家希 老母做雞 10蚊人仔 仲送火機

Fox 發表於 13-4-10 06:24 AM

呢個係FEZ版,我緊係同你講FEZ ...

打咁大篇文出黎我都唔知你UP乜   

除左識學我講野...你仲識?   你小學生黎?

講講下又乜撚野KOF...正宗鳩唔撚搭八咪你呢D

我同你講馬騮   你同我講賓周   講多都晒鳩氣

我淨係見到  人地都話你ON9  唔係淨係我一個講

睇黎你要檢討下    其身不正...你學乜撚野人評論人

你有冇諗過可能你係人地眼中   你都係一個ON9     

至少係我地2個眼中...你已經係

被ON9說ON9   我可受不了

同埋唔該大家...我想要呢個FOX既FEZ   ID

有既請PM我^^   唔該晒

佢綠國來 你做晒成個綠國就得架啦

dream0 發表於 13-4-11 12:57 PM
佢綠國來 你做晒成個綠國就得架啦

唔好拖埋我落水
我綠國

笑傲無雙

男人老狗奔走行

又有新花生~~ wow~~! 今次又有野睇~~ .. 不過睇個方向.. 應該就打唔成..
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 02:24 PM , Processed in 0.042545 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存