2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Puzzle & Dragons 我呢隻ac係咪好廢?
返回列表 發新帖 回覆
樓主: Taylor_Swift
go

[疑難雜症] 我呢隻ac係咪好廢?   [複製鏈接]

笑傲無雙

Taylor_Swift 發表於 13-4-19 09:31 AM
隊長用其他ok?
即係用我現有英是但一隻..
基友用x婆ok?

都得,只頁係第1關儲到濕婆技,之後就win到,但你第一關儲唔到就大獲
不過最易既方法就係鬼人魔做隊長,基友用天照,木奶果d

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

Taylor_Swift 發表於 13-4-19 09:30 AM
唉,抽極都抽中其他英,我都唔想= =
我家陣好多龍bb..但係無錢升級.......

D龍除左主角龍之外全部都係400萬寵, 其實都幾難升
你隻暗奶升到LV70係食咩升 @@
你食寵升LV果時有冇將D細怪互相合埋, 升高左隻細怪LV先俾你隻寵食

一般我見食落去既經驗少過付出既金錢就唔會食~

BakaLulu 發表於 13-4-19 01:39 PM
D龍除左主角龍之外全部都係400萬寵, 其實都幾難升
你隻暗奶升到LV70係食咩升 @@
你食寵升LV果時有冇將D ...

打龍升,怪賣,無$,有合

goodwoody 發表於 13-4-19 01:38 PM
都得,只頁係第1關儲到濕婆技,之後就win到,但你第一關儲唔到就大獲
不過最易既方法就係鬼人魔做隊長,基友 ...

打贏了,兩水晶,一虹晶,正

goodwoody 發表於 13-4-19 01:38 PM
不過最易既方法就係鬼人魔做隊長,基友 ...

去我新帖救命!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 05:47 AM , Processed in 0.056596 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存