2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero [疑難] 黑橙宜家係玩家身上收集左幾多點 ? ...
樓主: fez大師
go

[疑難] [疑難] 黑橙宜家係玩家身上收集左幾多點 ?   [複製鏈接]

緋零 發表於 13-4-22 01:21 AM
你唔好話人潛水

你而家都玩緊浮潛嫁渣

你可以24小時上2kf 你係唔係好自豪.........

fez大師 發表於 13-4-22 08:32 PM
你可以24小時上2kf 你係唔係好自豪.........

下 真嫁 我可以24小時上2kf嫁 點解我自己都唔知既 ,sorry啵 我都有野做

我上黎既時間都係呢幾粒鐘 是但一粒鐘 如果你見到我24小時都隨時上

記得通知我 我好驚比人爆a/c

浮潛係指 你無視左人地對你既發言 另開新目標黎講 :)

一開始就講緊你夠唔夠派呢樣野 你就拖成幾個帖都未回應派乜野 剩係話講你都唔明之類 :(

fez大師 發表於 13-4-22 08:30 PM
嘩, 你條豬頭力真係蠢撚到咁 = =
人地笑緊你讀庇護工場你都唔知.........
仲好意思上黎比人笑.......

今次打明d話比你on9仔啦,
廢事你唔識睇..........傻撚= =

哇 老友 你既精分愈黎愈嚴重  點解你可以將冇既野 講到有既 :) 自問我真係睇唔到你所謂既打明D去左邊

諗諗下 呢個唔係叫精分 應該叫妄想症

logic呢 就唔關低能事既 明唔明???

而家唔係我logic有問題 而係你講野順序有問題 不如你自己試下讀一次你篇野  :)

會唔會發現有咩問題?? 文中意思 係邊? 重點係邊到??都算~

問你派乜野 你就扮死狗 唔出聲 學人講logic :)

你睇下你幾撚女人丫 on9 仔~~ 問左你幾日 派乜野 你都未答到我 :)

唔好講明唔明 就算我明 我都要你講 你又唔願意講派乜啵 ~ 仲係到死撐

講到尾 咪又係唔認衰左係到講廢話  你睇下你 講野講到冇重點 成篇野講完 重點呢

我問你既野答左未?? 未  叫你自貼 貼左未?? 未   講埋D廢話

笑緊我讀庇護工場?? sorry 我諗真係明你果D 應該係日日上2kf睇住個fez版既人黎,可惜我唔係:) 我路過
(老老實實冇人開到口笑鳩我 我真係唔知 因為我冇思覺失調 唔似你 可以聽到咁多人笑我 :( btw 如果有人回帖笑 冇所謂既 反正你同我都係黎娛樂觀眾 :) )

浮潛大師 你幾時回答到我既問題姐

姐係呢 你既廢話就唔洗講咁多啦 咩logic呀 明唔明之類 就唔洗同我咁多嗲了~~~ 三口六面講清楚佢啦

1.自貼黎啦~咁大聲話撚樣~
2. 派乜丫~ 答到未呀 我一開始就針對你句 夠唔夠派黎回post 你回番咩比我?

你呀媽生得你咁撚娘 含家死撚左佢啦 當初你老豆好射該射落牆到 生左隻咁既野出黎 :(

btw 你真係好撚正  一隻on9  一 你既中文老師喊緊了  重讀中文科吧 :)

呀唔係 應該係語文科 (X

說真的 我累了 你一D趣味性都冇 問你既野又唔講 剩係識 on9 撚樣 蠢 豬 <

定係你自己都唔知點答要用粗口黎掩飾?? 係既話請pm我 我到時做場戲等你好落台D啦 見你係fez版搵飯食

緋零 發表於 13-4-22 11:27 PM
今次打明d話比你on9仔啦,
廢事你唔識睇..........傻撚= =

傻仔...........
D 理解力真係屎到呢= =
是鳩但但打幾隻字就以為自己好撚醒

fez大師 發表於 13-4-22 11:56 PM
傻仔...........
D 理解力真係屎到呢= =

冇計 我D理解能力 同你D說明能力一樣呀巴打 :)

低理解能力 同低說明能力既人講野 自然會咁嫁啦

乜唔係你黎咩 :)?

我呢幾隻字 都幾多下 相比你之後....如果我得幾隻字 你應該得D標點符號 字都冇

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

你睇下你 又無視左我既問題啦  做人可唔可以唔好咁縮骨 ~~ 講野講清楚D啦

講真 講咁耐 都講緊理解能力 倒不如 講下你既說明能力

唔好講乜野理解能力啦 你都唔說明我點理解呢 我又唔係你呀媽 :)  

你說明能力係高既話 就唔洗搞咁多野啦

下 文中暗意?????

我冇黎開fez版啵 你D暗意對我黎講冇用啵 sorry 咁係咪你唔岩 你令人誤會啵~

要人檢討前 唔該自己檢討下自己 :) 不過老老實實  你同我咪又係一Q樣 哂氣啦~~~~~~

問你派乜 又答唔出 扮哂野咁話理解能力理解能力 成個細路咁  又係就爆哂粗 屌媽柒蟹 簡直中學生既所謂

我屌你C 你就屌我A B :) 你都幾好笑下 浮潛大師  啊...

說好的好多人呢? 點解成個帖都係得你同我講野多 其他人呢 :)

如果你有思覺失調 記得睇醫生.. 同打少陣機 :)

由此可見人愈處於不利時 愈鍾意講粗口證明自己是對的

2樓可見 :) 之後既都係一樣 你睇下你D粗口 唔..........

喪家犬既吠聲  嘛 你就繼續吠吧

反正我點樣問你 你都唔敢面對黎答我  :)  你都係...切左自己算啦...~小美女

帖呢 我就唔回你啦 真係好哂時間 問你野又唔敢答 剩係講理解能力

叫你自貼又冇左回事

唔夠膽貼就唔好話人撚樣了 我知道你呢種人 一定會撐到自己有種贏既感覺先會收手 :) 冇計 中學生好勝心係咁 我明的

如果你係岩 早就大把人力撐你了 成幾日 鬼影都冇隻 哂氣~

你自己睇下你自己呢幾日回我D乜 我回你既文 同你答我的文 完全唔關事 都唔知你回乜鬼野

see you baby  

好心你講野有d point 啦,
你以為自己好醒,
立場又唔定, 傻仔

緋零 發表於 13-4-23 01:11 AM
冇計 我D理解能力 同你D說明能力一樣呀巴打 :)

低理解能力 同低說明能力既人講野 自然會咁嫁啦

傻仔唔夠講就潛水,
之前自己講既屎話宜家自己食返曬

十週年勳章(賀詞)

一人少句啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 11:56 AM , Processed in 0.030463 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存