2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 【理性討論最終回?】港服將步台服後塵,抑或可以撐多一 ...
樓主: 霉乂男
go

[新聞] 【理性討論最終回?】港服將步台服後塵,抑或可以撐多一陣?一旦結束營運,有無被其他代理相中既可能?   [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

預言家:男妹

•你認為港服會唔會跟隨台服於合約期滿後結束營運?
已成事實不解釋

•假如結束營運,你認為FEZ將來被其他公司代理既機會高唔高?
係香港的營商環境,比任何一間公司做都只會loop返同樣的事
除非SE自己做返

•解釋你如何得到上述兩題觀點。
商科人綜合環境推論

•假如結束營運,你會何去何從?
繼04年谷氣既寵物王及06年網蟲既盒子後,再一次淡出online game(2011年開始玩FEZ)
畢竟開始成為社會人,時間不多,留在家中的時間也更少

•對於過去響FEZ渡過既日子你有何感想?
FEZ港服就好似香港社會的縮影,現實受創入到game可以完全拋底節操發癲
亦見識過咩叫真正的港女精華,同埋收兵大法
雖然樂見到最後果個港女感情上都有問題,但FEZ真係見盡人生百態
亦見盡人性最醜惡的一面

•最後,你有咩說話想講?
都行到呢步,見盡來的,去的,現在大家散band了
希望各位前程錦繡,有書讀的學業進步
如果繼續玩黑橙既game記得開通訊鎖,唔好比大陸偷點黨有機可乘

十週年勳章(賀詞)

咁耐冇留過腳毛..
都係時候講下野囉...

FEZ要死...真係因為爛橙搞死?_?
講得出依句說話既人,你地一定係老闆黎LOLOL

都咁多年,係都要同日本比同台灣比
地區人口都唔同,點比先?_?
我見過有個數據撚講過點比點比,我就真係笑到爆咀
一句講曬,入去打個/SEA乜都知啦,依兩年日日最多都唔過千人玩
RUN到今時今日真係搵好多咩XD
老老豆豆我就真係覺得唔係仲有一乍FAN屎,有咁深情義結
都唔會搞多野比我地玩啦,仲要更新完都比人問候,
打工者,人地唔係殺左你地全家架嘛:0)

(9UP完)

我自己,要玩既,真係乜都玩曬啦
以咁既內容玩到五年,真係乜都夠曬皮
換代理搞?我覺得死9硬
我完全見唔到有任何一點可以以"遊戲內"換點數買野令隻GAME可以生存
以前爆A石都頂唔順,出套裝我仲記得爆笑野
岩岩開SERVER果時D點裝特價,一轉番8X蚊一套
又怒屌幾廿版:0)果一刻我又唔明
咁咁多人都比錢去玩其他既去沖野,
或者係買時裝(時間限定)果D人,都係咁科水架啦
唔係同一樣野黎既咩?
所以嘛
如果真係有其他代理咁叻仔買FEZ玩
我一定唔會玩,因為....
沒有最黑,只有更黑!

最後,黑橙代理既FEZ,多謝你!!
帶比我依五年好多好重要既野比我!

真心好想快d俾其它代理商收購 甘好既game 其實睇d黑店戰士同拍賣d人都知道呢隻game好好揾 雖然我呢d小市民咩能力投資錢落黑店都玩左4年 如果俾新代理一定好好多 fez仲有前途 一齊向其他代理請求啦 我會支持
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-19 12:18 PM , Processed in 0.024597 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存