2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 玩遠攻果D唔該,多返小小意識
樓主: 我是雞仔
go

[其他] 玩遠攻果D唔該,多返小小意識   [複製鏈接]

其實應該怪隻game唔改弱d遠攻

十週年勳章(賀詞)

justinkeung 發表於 13-4-30 03:24 PM
聽聞雷D冰D係冇可能係同1隻法身上同時出現的   甘雷法又點放到冰D呢

少年你太年輕 法師 係可以同時有雷d 同 冰d 不過........
http://feskill.omiki.com/sor.html?1LJ000LJ0

killme笨 發表於 13-4-30 07:06 PM
少年你太年輕 法師 係可以同時有雷d 同 冰d 不過........
http://feskill.omiki.com/sor.html?1LJ000LJ0 ...

我知  你會吾會全部1LV甘ON__先

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB 笑傲無雙

語癌

打法C聖光,我唔怪你.

打戰士唔夠打,要用遠攻,我唔怪你.

打擊劍都用遠攻,我都唔怪你.

但係,遠攻之外,你拎把刀出來唔洗死呀 ?

有戰士幫手,你隱身,衝去殘2下都返後都得. 最少都叫做我有衝過.

個個一味玩射擊,點打呀.  果D法C呀,一味雷D抽水,行前D,放個冰D救人唔洗死呀 ?

就係因為一味玩遠攻,搞到個個都係咁,行埋去射都得姐,唔一定飛鷹,可以用下強力嫁,係唔係 ?

記住,一職玩遠攻,又唔出行前D去打,最後只會搞到其他人都玩遠攻,

就算FEZ比你地救得返,都只會於事無補.

Prueminer  少年,你太認真了  發表於 13-5-1 05:15 PM

十週年勳章(賀詞)

justinkeung 發表於 13-5-1 03:37 AM
我知  你會吾會全部1LV甘ON__先

少年都話你年輕 不用on乜
而且我只回應下你[冇可能]意思
加上我末句加上了[不過] 已經好明顯表達我立場

justinkeung  gd  發表於 13-5-1 08:00 PM

我在方間收到風
「O刃:其實我是雞仔架中文進步左,比起佢2年前架POST來講」
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 12:27 AM , Processed in 0.030847 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存