2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 動漫專題區 One Piece 海賊王 【海吧鼠繪漢化】One Piece 海賊王709話《王者.之拳》 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: tomy11
go

【海吧鼠繪漢化】One Piece 海賊王709話《王者.之拳》   [複製鏈接]

其實洗乜諗到屏障果實咁複雜,就算唔打爆個盾,彈弓狗都示範左點捉住個自大屏障人,
巴托洛米奧都話盤起手指就可以有屏障,
屏障人又好似黑胡子咁自大,黑胡子就算可以將能力無效化都會比白胡子打到隻狗咁,
唔好話路飛要打嬴巴托洛米奧,CP9是但搵個門人用剃係佢盤起手指之前做低佢都仲得,
其實根本就唔洗下下用到霸氣,路飛要做低佢真係話都冇咁易。

回覆 hk05029f1 的帖子

同意  話曬條友都重係新人
講速度應該路飛壓倒性吧~
武裝色可以增加防禦 話唔定可以抵擋到反傷@@

睇黎國王招王者之拳真係有d料到
可以一次清哂全場 包括淘汰大量對手既長腿男同貝拉密
不過佢一粒鐘先用到一次真係有點兒那個
白胡子幾秒鐘震一震同國王一粒鐘打一拳力量應該差唔多
而講返貝拉密 我覺得如果無國王阻住佢未必會輸
事關佢搵到巴托洛米奧既弱點 鎖住佢隻手等佢出唔到防衛罩

GOOD !!!!!!!!!!!!!!!!!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 07:47 AM , Processed in 0.026014 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存