2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 新手想玩九陰..入咩服好?
樓主: 白色幽默
go

[疑難雜症] 新手想玩九陰..入咩服好?   [複製鏈接]

回覆 realhmy 的帖子

無啦啦俾人開紅殺唔明點解話咁多新手俾人亂開紅殺呢

係絕對有咁gei事, 上年10月份當仲係新手時千燈種種下田都會比d 唐門開紅打, 我自會話咪攪la 阻住種田, 人地繼續打, 運標又會比人劫, 然後話你比20兩我就放過你, 我都只係話咁我off la 你玩la, 有d係你行行下蘇州同千燈或企銀行提野就打你, 有d係你玩緊生活方塊時打你, 唔知你有無聽過 令孤馬騰 索鬼飛 熊本飯煲 少峰少 江湖郎中 九寸長 冷酷的我 令孤艾斯 地溝油。(實在太多, 無開games, 係腦裡面都有一堆名)

入左我地幫之後答應唔開紅打人, 但又無故打人好似 雲哉 孫泉等等。
就算係本星期依然有四宗無故被打個案, 有一個聯絡到回覆係: 我係一個冷酷的殺手<----費解

仲有魂追影

回覆 卓大濕 的帖子

你去新服新人點同你打, 假設你仲用反唐門, 當我第一次對唐門, 我有好多擬問:-
1) 點解我行行下都會暈? (係吐迅)
2) 檔到? 檔唔到wo(要先去設定度效)
3) 一下秒死gei? (因為大技係殺著)
你在舊服玩已經有左技巧, 你入名俊對新人1萬蚊, 你完勝!! 信我, 有差距而且係絕對差距!!

大把人舊服既玩唔掂咪去新服 話你知新服一樣大把人買古譜 仲要係有準備前期已經會買
起碼我班fd係台服會轉過黎香港新服 6個有4個都古譜
利申:己冇玩九陰

卓大濕  同感,只不過離開係想拉返朋友返黎玩  發表於 13-6-8 11:37 AM

回覆 萬能俠乂 的帖子

以上3種情況比人陰過幾次自然就有警覺了
再者,老手去新服唔代表老手唔可以教新手,老手開幫有新手入,唔通老手同新手玩PK會唔教咩...
有冇人咁衰格,我唔知,但係我一定會教囉

所以話新服公平d個類人咪天真
港服既新服係比有準備落本玩既人玩(包括各其他服轉過黎既香港人)
1個競爭咁大既服真係岩新手玩咩
新手只係暑假用黎陪跑 過後咪得番d古譜撚係到玩

現在6月13號開新服.或者可以考慮下
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 02:37 AM , Processed in 0.031769 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存