2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL Lol 你係咪要改變下呢
樓主: abc564
go

[抱怨專區] Lol 你係咪要改變下呢   [複製鏈接]

Prueminer 發表於 13-6-22 11:49 AM
淨係玩NG算
對追逐名利無咩興趣

+1 好認真講句...NG場有時仲難打過Rank...加上有各式各樣嘅特殊玩法...

李察斯 發表於 13-6-22 11:52 AM
+1 好認真講句...NG場有時仲難打過Rank...加上有各式各樣嘅特別玩法...

係呀 NG場仲歡樂過Rank
起碼有空間比隊友犯錯啦

Prueminer 發表於 13-6-22 11:53 AM
係呀 NG場仲歡樂過Rank
起碼有空間比隊友犯錯啦

不過TW NG真係麻麻...NA係會同你有講有笑...而且Troll得黎真係掂...TW你Troll Game一係比人鬧到啊媽都吾認得...一係就佢同你一齊Troll...但又要係咁死...

笑傲無雙

abc564 發表於 13-6-21 11:56 PM
我有咩錯呢?唔通我同班掛機/走場既人一組就係錯-.-求解釋

咁我真係坦白問下你 ,
每一個銅牌既人 都係到怨 , 有咩好怨先 , 你覺得你既水準唔應該係銅牌 <-- 呢個係你既重點

銅牌 ~ 的確係令好多玩家灰心  但你落得銅牌 , 唔會淨係每一場都有人跳場掛機 掛?
掛機既原因 , 大多數咪又係隊入面鬧交  搞到用掛機黎發洩
你自己又有冇參與鬧交先
如果真係冇 , 咁拉去另一個問題
銅牌既玩家好似真係永遠覺得只係有人雷 , 係隊友冇水準 , 自己就好似講到鑽石級咁

你有冇發覺 , LOL 2KF 比賽果時 , 其實有好多平時冇咩點出聲既LOL 玩家都會留個言 ,
入面有好多金牌 白金 鑽石都有 ~
點解佢地唔會怨 ~ 而你地既銅牌會怨
有冇諗過係因為 你地每次都怨得太多 , 係論壇會怨 , 就姐係 連遊戲中見到不爽既事 一樣會怨
怨起上黎 咪就係輸既原因

唔嘈得唔得
唔怨又得唔得

就算唔怨 都要有你自己既技術 去打上去 ~
不過我相信 , 一場GAME入面唔怨 而同隊友有交流既 , 勝率會比你地呢D 怨既人大得多囉 ~
我唔知我咁講你明唔明 ~ 如果你都係堅持 , 我唯有 祝你一世銅牌 ~

比個建議你
所有位都識玩就容易D上同睇英黎出英(如果你P1就係BAN英個陣問哂佢地出咩英)
因為你既隊友多數都想玩自己最好既位
佢地多一個機會玩自己既OP位甘你就多一個機會多一個好隊友
相反佢冇OP位(佢既OP位同你同實力),但係佢冇得揀因為佢叫得慢/P5
甘就有機會令佢發揮唔到應有水準而你地因此GG
良好溝通會增加勝率

你估銅牌d人個個想怨架咩 銅區個d10個有7個唔正常 一系搶路 一系超分鐘死亡 一系玩掛機 一系就廢到乜甘 好似變左4打6甘 有得5怨?你搵個鑚石黎甘勝算咪大d lo 但系我地銅區既人比盡你練勁佢最多都系去到銀區實力 你估場場carry到全隊?我打左1個月rank 得出既結論系 升區根本唔可以靠技術 你去祈禱個天比你遇到d正常少少既隊友 甘你咪有機會贏lo 實力?我平時就打中既 我壓到中路 唔系下路濱潰左就上路比人收皮 我去得上路又幫唔到下路 jg去下路 中路又中空  點靠實力?求有實力玩家指導一下

比少d負面評論得唔得啊 串少d人會死既咩?_?

kuRt`  論壇上既大佬 更應該學識尊重 ~  發表於 13-6-23 06:12 PM
已有 1 人評分Good 收起 理由
kuRt` + 1 比番個GD你 , 新手應該學識溝通 自我增值 ,.

總評分:  Good + 1   查看全部評分

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

LOL既RANK就好似足球咁

應真問問銅區玩家
足球比賽需要個人技術
定團隊有良好溝通同合作  會比較好?

唔好同我講 你有團隊合作無技術一樣GG
我相信你練到30級  打得積分  你應該有返D知識掛

但其實你有返少少唔會成日死  識推兵  GK一下人再加埋你有良好溝通同合作
相信勝率會比較高  好過你一味識怨

正如你踢波獨食唔俾隊友一樣玩完

低階場冇技術可言,D人成日話有技術自然上到去果D跟本就冇打過銅牌
打過既話你就知跟本冇得打,只係靠運, 運氣在於你有咩隊友,今場有幾多個雷
我夠知要溝通同埋唔好抱怨專心玩,但唔好意思呢套係唔岩係銅牌

我建議你重升30LV , 好好打好頭10場,你唔係好廢既話應該都有銀牌

abcbbqabc  我成日都搵我D銅牌FD 借AC比我玩但係好快上曬銀又冇得玩.....  發表於 13-6-23 10:36 AM

樓主你好吾好彩了
只可惜你打最初戈十場既時候... 唔認真或者仲係一名新手..
等S4 吧~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-8 03:01 PM , Processed in 0.038716 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存