2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 *夢之愛情故事* (真人真事) 更新至第二章 ...
樓主: imboicejill
go

[小說特區] *夢之愛情故事* (真人真事) 更新至第二章   [複製鏈接]

之前冇分段 金次分反:P 我估唔到會有人睇@_@ 我打d字怪怪地係因為我打慣左-.- 我有簡體係因為手機打字既輸入法係百度。所以唔好見怪>_<

第二章(了解)
到左1月6日。佢真係買左点係跑到同我結婚。就係咁我同佢至1月13日到不停地玩跑玩夢之。一放学就開电脑。佢仲叫我down rc同佢傾住計黎玩。當然我唔習慣对住個mic講所以一開頭我係唔岀聲。加上我打機唔多中意講野。慢慢比佢搞刀我打機變吹水多。

到左1月13号。我仲於買反我心愛既s2。我就即刻加佢电话号码入我电话度。即刻入whatsapp度add佢同佢講我有电话用。佢不知幾開心。仲叫我down wechat 講野比佢聽。我當然又會唔習慣。加上我個時病病地把聲超沙。真係超唔好意思咁講野。由于之前係rc同佢邊玩邊傾既時候玩通宵了。我超眼訓就好無意咁講左句好眼訓。就訓着左。之後佢就話我個時講得好得意。所以之后佢係咁叫我起身要係wechat講野比佢聽。

佢成日係rc同佢個朋友進軒講唔好爆粗拉 壞我形象咁。我其实唔太介意人地講粗口。因为我自己太嬲刀會講。所以個時同小杰係rc傾計。佢係一d粗口到冇講過

小杰仲好好人。同佢朋友進軒開左個族突登大我上84。我仲好記得個族名係叫寵食-.-。個時真係笑死我,佢地仲好勇用6轉清全死。當中有冇用老強我就唔知拉。

tangkaki 發表於 13-7-2 09:33 AM
跟全第二章
條女被夢之條仔約左出街
跟住比人中出左

中岀左點解@_@?

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

回覆 imboicejill 的帖子

番學校問你d同學仔

回覆 imboicejill 的帖子

淫褻及不雅用語

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

喜羊羊! 發表於 13-7-1 06:04 PM
你識唔識分段架?

你終於講番句人話
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:14 PM , Processed in 0.029287 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存