2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 投訴及舉報區 對 超級版主 魔鬼王 作出控訴
go

對 超級版主 魔鬼王 作出控訴 [複製鏈接]

我唔係好明咩叫自制
你叫我自制,即係否認左我係另一個post既論點,
即係你認同果3粒字係粗口
http://www.2000fun.com/forum.php ... ;page=1#pid87361488
咁我就有2點疑問
一:你中文水平夠唔夠班做"超級版主"
二:如果剩係同官方有關既post有爭議字而封,咁點解其他post唔封,係咪有政治任務
我自制就係般野出黎講
所謂鬥爆文化係鬥爆都有文化
鬥爆有內容,我唔見得我鬥爆官方係冇內容既言論
我爆鬥當中有論點
唔明你點解叫我自制,態度?語氣? 呢兩樣我收課,但唔好話我講粗口
我係最唔講粗口既人,係果個post度有個user真係講粗口又未見到有ban
http://www.2000fun.com/forum.php ... ;page=2#pid87361485

你比唔到一個合理解釋我我只好推倒你
要根絕我存在麻煩封ip
但你變相要受呢個因政治任務而去對我呢d弱小網民打壓既指控

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

多次言論挑釁 粗言穢語不知侮改

精靈版版主已經俾多次機會 本人亦俾機會你

你粗口少少由得你 不停爆粗 版主叫你停就係到9唔搭8死撐

仲不停挑釁 玩捉字眼唔係粗口 根本完全發膠死撐  
已有 1 人評分Good 收起 理由
爆烈天行哥 + 1 我好愛你 你可以嫁比我嗎... 我會好好地對.

總評分:  Good + 1   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:00 PM , Processed in 0.032821 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存