2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 投訴及舉報區 無文化人士請各位版主入黎幫手解釋一下 ...
go

無文化人士請各位版主入黎幫手解釋一下 [複製鏈接]

本版版規:
1.嚴禁灌水、推主題、無意義 或 大量空白的內容拖長回覆或主題內容

咁唔該你解釋下 其他帖D回覆有邊D唔係 灌水 推主題 無意義 或大量空白內容?
又或者你穩幾條回覆係 無灌水 無推主題 有意義出黎我睇睇啊 特別係有意義!!!

唔使問其他啦 你就咁睇e家咁多條標題 唔該可以唔可以話比我知邊條係有意義同無意義呢?如果你無刪就代表有意義 咁我就真係唔明你地心目中所謂有意義係點解啦

另外歡迎你地黎RC:4429328 詳細解釋比我地聽聽 24小時聆聽各位版主親臨指教(唔係咁都唔夠膽啊?)

各位版主 快d入黎教下啦 唔系我點知道邊d合法 邊d唔合法啊(呢句唔知道會唔會話我推主題或者灌水呢 不過我真係好真心請教架)

呢個問題問得非常好啊 人地個個公會招生特別係某些版主招生呢 下面全部廢話 居然都叫 有意義 無灌水 響曬朵都唔叫推主題 果然好有意義啊

呢到係討論幻想神域有關既區域喎!
要問版規既我建議你去問神三魔鬼皇
呢兩個叔叔會好有心機同你解答的
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:02 PM , Processed in 0.026659 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存