2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 錦衣 裝備&套路打法交流 (已更新)
樓主: 定海神針
go

[港服] 錦衣 裝備&套路打法交流 (已更新)   [複製鏈接]

納蘭可生 發表於 13-8-10 08:22 PM
補多句= =我唔知E家港服PK水平 但我係台服打左幾個月 打既人都係好少人用單一套路= = 點樣可以切換套路而唔 ...

我所講既其實係講對門派套路..唔代表果個門派, 港服亦好多人有爪技, 唐門我唔多講就正如你所講咁.......
請教一下點打打狗古譜呢....改版後撥狗起手快左好多

定海神針 發表於 13-8-10 08:28 PM
我所講既其實係講對門派套路..唔代表果個門派, 港服亦好多人有爪技, 唐門我唔多講就正如你所講咁.......
...

1. 用主攻套路 例如 鐵頭 娘娘動呢d 同佢硬對 鐵頭效果唔錯 可以破盡天下武學 前提係要人地打你唔到 例 爪技

2. 用番錦衣本門既血殺既話 唯有同佢拉距離 預判佢雁行 再趕盡 擋住等佢2招衝鋒技打落你度 冇哂衝就追上去破防

3. 用古譜反制

4. 炎陽求敗 一招熱沙反敗破佢撥狗

回覆 定海神針 的帖子

台服之前有賣一套99武學叫霓裳動 完剋古普打狗 如果港服有賣可以留意下 另外如果無既話 可以係打狗強挑個招方便下小小轉變. 通常古普打狗玩家有一個習慣 雁行過黎強挑 但e個時候你反應夠快絕對可以用沖風技cut左佢.但之後點接技就睇下你自己打法了0.0
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-3 04:55 PM , Processed in 0.030265 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存