2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻想神域v2.3《夢幻の小窩》 《火炮神域》幣商持續向上衝!伺服器面臨嚴峻考驗!? ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 吁吁
go

[消息情報] 《火炮神域》幣商持續向上衝!伺服器面臨嚴峻考驗!?   [複製鏈接]

gm可以直接開個5x等級,名字改好d然後做買家,交易時就可以清佢倉停佢權火燒連環號,梗係要幾個gm唔同時段做買家,未必一個就中多d買家上當機會率高d
ps:收武器使用卷,防具使用卷,雜貨鋪使用卷3金,寄信給風劍士
我會定時收信,多多都要錢我有不拖1天,但求每天有一張我得1ac

GM : 嘩.............屋企好多甴曱 啊大老細!!!
大老細:  我X  乜一個好好既屋企有咁多甴曱   你地係唔係食左屎啊
大老細同GM講 : 我唔理你同整好個屋企  唔係你唔好係到住
GM:   咁大件事 唔好咁啦 我只係食個飯同住一陣姐.......大老細.....
GM  :要清曬D  甴曱   就要用炸藥WO ....  有可能連屋企都要炸埋
大老細:.............................SB 3

唔知隻GAME 有幾多甴曱 呢????

altamm 發表於 13-8-20 08:21 PM
回覆 孤星矢 的帖子

被封會出現提示訊息,如果係被伺服器剔除,有可能係你部機入面某d程式被判定為外掛。 ...

咁我應該點做- -
我唔知有咩程式被你地誤判....
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 12:09 AM , Processed in 0.170364 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存