2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 神乂小東~
go

[閒聊討論] EC真好命苦~   [複製鏈接]

qq877695302 發表於 13-8-30 11:02 AM
我是玩杖的,如果我比王打,系唔系要繼續企系EC側邊,睇下王扣得快/EC補得快
甘我應該死得仲快:smi ...

如果你見到EC隔黎係紅地板仲堅持要企係EC隔黎
咁好明顯係你ON9吾係EC吾夠奶=.=

我都係EC,非常明白你感受,仲要次次打副都係咁= =..
不過我好運D,D打手死左都未話我...
但9月佢出新武(拳),搞到我想放棄琴師

回覆 I'm貅 的帖子

甘同叫我遠離EC有咩分別= =

玩過星曲WEB

marco0v0 發表於 13-8-30 02:15 AM
係...真係少左D..
一個個黎加我吾介意
以前81keys都係要一個個黎狀態

81keys好好玩嗯.

啊諺  入面有好多野嫁 有GTR又有機車 唔記得係咪叫GTR 掃把型座騎 我有埋個座騎套衫囉 幹- -  發表於 13-9-7 02:31 PM
啊諺  之前玩暗影卡戰場 退左陣 幾個月後諗住再玩返 屌你老母我唔記得密碼  發表於 13-9-7 02:28 PM
marco0v0  係丫嗯  發表於 13-9-7 02:11 PM

完全明白感受..
上次第一次打火洞地獄..幫d人補血..而狂比細怪打.
死左2次..比人話豆腐c..話唔識避技..
心諗..細怪打我,我可以點避..仲要d人係咁倒水..
補唔到你,又話廢..補你,自己死又錯..咩世界?
同佢地講唔好衝完,留細怪比我打..條人竟然話我睇你唔到.唔好企咁遠.但明明我一直企佢格離..wtf??
有苦說不出..唉..

仲有次..有人話ec咪企中間..又係我錯?-_-
大佬,你地4角咁企..我唔中間,點補? 我有得選擇?
當d人仲可以唔知點解好得閒咁話ec既時候(打王中),
做ec..要睇實d血.仲要避技..;
難道仲要睇完你講咩.回你一句..咪4角企?

d人唔避技,要ec補到死..之後補唔到.又話廢..真心唔知講咩好.
有次打連救條友3次(回生),其他人都好合作 但我次次回完佢血,,佢就瞬死..
之後條友:.... 其實做ec個個仲:...................<完全講唔出既無奈

認真講句,自認唔係好既ec..都係第一次玩..預左比人插..
但係..有d野真係太冇道理..好難怪冇人想做ec..

qq877695302 發表於 13-9-4 10:56 PM
回覆 I'm貅 的帖子

甘同叫我遠離EC有咩分別= =

你打橫黎講wo朋友
我諗副本王ga紅地板範圍仲未大到可以覆蓋哂你成個畫面呱
叫你企EC隔黎吾係叫係企定定吾走位WO
補師隔黎前後左右咁多位你係吾係一定要企係紅地板上面考驗EC奶力先?

所有Game既Ec都受苦了

一般真係好既ec都一早比人鎖住左 一早就有固定隊
ec有幾難玩沒玩過既人真係唔知
要補你地血同時又要注意自己唔死 易比人秒果d又要比多2分去注意
有時間重要幫手攻擊~~

小說寫手 十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

我都係補師
見到我會放
行咁遠唔知為咩

12xxx血既傻仔我都救過
因為佢識走飲水 有時候我寧願識走位多過佢血多但係企定定或者亂走

笑傲無雙

現在我跟街場打副本~
都是不會自己走過來~我幫他回血~~
次次我都是周街行幫他們回血~`
次次都提心吊膽~不小心就玩完~~
死了又不自己復活~
又要人救~不救又好似好哀~

數天前我轉左玩補 同做打手既感覺真係唔同
打副時真係比打手更累, 而家無計傷害既UI,
有時打手放空用普攻都仲得, 但補師真係一刻都唔能夠出神

副本我又中意5人小晴歌都常註(喜歡自虐!!!)
我補血慣左5人疊小情歌>群補1-2次>再打下怪>疊番小情歌>[不停loop]

話說琴日打火洞地獄有個打手因為次數問題入唔到, 得3個近戰職打,
最後又出左望月bb~ 我真係補到手抽根
近戰一要避紅圈就會走出我範圍, (唔知點解d打手中意分別向東南西北走=.=)
有時我要補佢地時, 因距離問題又會唔小心自己走左入紅圈內攤屍

總之一句講晒, 做補師好_辛苦

打手永遠吾會明白EC苦況.....
疊5人小情&補4個近戰!!
係極難補得切
仲有d吾避紅點企定定硬食- -
有時吾明打手副職係琴....點解吾自救下呢??
打手玩副琴黎做咩sosad

遇過總總問題~係街團吾需要認真去補....
認真補留返親友團時先做好!!每場咁打法手殘

若是缺補找我  納ser ((公仔

ec根本就系比人插...唉~~

講堅覺得難頂最好唔好玩EC
盞搞到最後自己冇哂癮
EC係唔係都比人插因為XD
果下好氣頂嫁,明明係佢地自己問題
但又要怪你
果下真係"怪我囉:0)"
利申:我都係EC

所以要d副琴幫輕手xD

副琴幫到減輕工作
但一唔小心同佢地用左小情歌又…
你明啦……打打下斷左佢個小情歌/_>\
有時突然幾個一齊秒用群補又回唔切
用瞬補又補得一個

60琴書路過表示 :   呢D 一早放死佢 把啦

ec根本就係軍C.,
冇左軍C.,卒仔等死啦.,
E+D人邊識諗自己有咩問題.,
只會捉人地錯處再放大.,
我係EC.,唔多打副.,大多冇腦既人.,
我只會跟有腦既人組.,即係公會團友.,

話說,呢段嘢越打越長,不喜可跳過到最尾…

因為唔可以常on既關係,隻補師暫時只練到55LV(主琴副書),重點係我加速防,得2萬4血左右。

係呢隻game入面,早就預左補職係吃力不討好,但鬼叫自己鍾意玩補師咩…

不過有次真係慶到爆炸,去打水洞五人,有個60LV主書副琴(重點係佢有3萬幾血),同一個50LV坦係同一公會既,個60法書話佢要拉全場怪,叫D人係門口等佢。

我就講,話5人使唔使咁打呀,可唔可以正常咁打入去,點知佢話唔鍾意可以退隊,話果D2萬幾血都未出聲(定係話得2萬幾血唔好出聲,唔太記得…)。

OK,我玩開既補師,最配合到唔同類型既隊友。大佬,我黎解任咋,出返去再組第隊,點都扣左我一次入副本次數啦,咁入得黎我點都打一場唔好浪費嘛。

自己副書,我都知法書控場係勁,個坦知道我有微言就密我,我同佢講,話佢60法書唔會死,但其他人就好難講,一陣有人死左咪重麻煩,唔覺咁打會快好多…因為隊裡面重有其他比較低LV架嘛。

明白每個人都有佢自己既打法,野團真係無咩特別要求,但係有D人以為自己LV高?血多?就唔使聽人意見?都OK,唔滿意就叫佢退隊囉,話知佢咩職,補師都無情講啦。咁勁副琴喎,自己一定唔會死啦。其他人死有咩所謂啫,咁勁一條友刷5人副都得啦,組隊黎做咩啫。

其實玩家應該要互相尊重,咩職咩LV都好,屏幕後面都有一個人係度架,呢隻GAME暫時未進化到落副本都有機械人咁恐怖囉。

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 06:19 PM , Processed in 0.035596 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存