2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 慕世服-《慕容世家》歡迎加入
樓主: 慕容弈雲
go

[玩家公會] 慕世服-《慕容世家》歡迎加入   [複製鏈接]

慕容奕雲 好心你拉 人地個個2000fun post收人 都無事

唯獨是你 "無用世家" 收人係奶晒野 你話你係咪犯賤 明知比人插硬 仲要開

仲有 咩叫煙雨25? 全部有挽九陰真經既人 都知邊個背棄邊個拉 講經??

仲有 你係rc講 你出到4隊人個陣 真係 表面上咪信你 我心諗 你含柒拉 無用世家4隊人

你個收人舊ser阿d相 m年前既 你po出黎比人笑咩柒頭 我地煙雨25? 咁你地係咩 屎  都不如拉

真係之前同你地同過盟 我都只可以講 一幫煙雨插在無用世家上 要抽就盡量抽拉下 我既中文係咁嫁喇柒頭

利申:宇文心  夠做就埋黎拉下 主動開我地追殺令 3q 做被動搵一代抽水扮勁 真係碌木咁 笑而不語

回覆 喪癲小米 的帖子

thankyou

回覆 黃栗絲 的帖子

請問你邊位,講野前報名常識吧?我地選擇同一代邪教魅惑同盟為打神判線,煙雨選擇幫神判而脫離盟線再話番我地話佢25,既為自己既叛變搵到理由同時亦抹黑到慕容,一舉兩得。做得同盟既,大家都係同等地位,唔會話邊個大邊個細,而係煙雨未轉線之前一向自稱盟線最強戰力,於是一代加入佢失去地位。由一開始,慕容要打神判既心未變過,幾多人話過要打散慕容,而家呢?同埋每次同盟幫戰追令,只要慕容有人on就有人打,唔好再賴我地唔幫手打幫戰互宣,煙雨同神判互保個次係佢地自己黎rc叫人唔洗宣。
再利申一次我係夜藍
麻煩要係度攻擊慕容既人先留名再出字唔係好似之前條友咁又叫人開追令又冇名就唔好啦

回覆 aa027047 的帖子

請回憶番上次去煙雨幫地追令慕容殺1xx煙雨好似xx (0唔記得幾多反正唔過60)

九陰er 發表於 2013-9-9 10:16
慕容世家多有愛星期日有霸氣收皮哥帶打地青得閒又有十六夜大姐帶打普ms 半粒鐘通關   ...

收皮哥沖緊上少室山好忙

呢排佢好紅

sky3593 發表於 13-9-9 12:46 PM
回覆 黃栗絲 的帖子

請問你邊位,講野前報名常識吧?我地選擇同一代邪教魅惑同盟為打神判線,煙雨選擇幫神 ...

報唔報名係個人自由 是常識吧
唔o岩聽你咪收聲囉,定係講中左你地D反間計有D心酸
加上我又唔會叫你開追殺令,你睇下你咩身份先出聲啦,
e家叫奕雲回應呀,叫你咩,無大無細

你地想轉一代咪話同敵互保囉

我話同神判互保其實係幫同盟消敵幫資金都得架。

不落日 無名居 同門 轉左線 都係話打就打,從來唔會話25,因為佢地都知邊個先係25
奈何得世家自己加把口話人25。

sky3593 發表於 2013-9-9 12:50

請回憶番上次去煙雨幫地追令慕容殺1xx煙雨好似xx (0唔記得幾多反正唔過60) ...

嘩,你唔系型一次,就當戈次系永恆贏呀

ykman134 發表於 13-9-9 01:01 PM
嘩,你唔系型一次,就當戈次系永恆贏呀

世家做野陰濕,

燒人地唔係主要既地當贏

係人地團練個時打人當贏

幫戰前追殺令打人多殺數當贏

幫同盟守地,唔守自己個塊,自己摸一摸又示威當贏

自己係人地塊地死左好多次,賴死原地復活唔走先殺到人地一次當贏

自己幫地比人清,叫一代出頭,當自己贏

全部都係d還手都廢事既動作(姐係理你都有味)

以上陰濕野,配合自己轉一代線話人就25 ,陰濕世家非常的match

贏都係一代贏,你只係沾他人的光,正常時間1 on 1 你估你地真係贏到?

31-8-2013
奕雲比人清幫地:「你地死梗喇!」 原來係叫一代

大個仔喇,輸左唔好搵媽媽,叫媽媽。( 趙_,雪_花_ ,媽媽我比人蝦呀,嗚嗚嗚嗚嗚)

aa027047 發表於 2013-9-9 12:39
慕容奕雲 好心你拉 人地個個2000fun post收人 都無事

唯獨是你 "無用世家" 收人係奶晒野 你話你係咪犯賤  ...

文心哥哥,咩叫夠做埋黎呀????不如你地夠做滅番我地呀。
就算我地真系得番十幾人上線又點,我地既目標都唔會變咖,,開post比人抽又屌禁點,吃不到的葡萄是酸的,你地唔低得我地要入黎串下攞番啲系game入面失去既面子呀?系咪出句聲囉,一定比你地型咖

請回憶番上次去煙雨幫地追令慕容殺1xx煙雨好似xx (0唔記得幾多反正唔過60) ...

唉,頂我唔記之前殺左你地幾多人(好似百幾個),講呀麻我都講到啦!!

此句不代表慕容世家。
利申,軒轅呀文

開post俾人搞 泥泥去去 一隻手數晒 呢點有咩好講
你已經係其中一個啦

我覺得你地骨幹係冇問題問題得你一個

每個幫實力係點會唔會到外界 你又好 或者我都好 去評論呢?

我幫會 1隊又好 1團又好 佢地都係會出泥打

你覺得我地廢係無問題既 我唔會要你去改變自已諗法 迎合我地 琴晚幫戰殺數 有目共睹 系統數據 唔係我吹 再上次我地跟你要求游去你主地打追令 我果晚15個人都泥打 結果我都唔講 你有份打你知

咁會唔會係要每次打完要影晒相去證明去表現俾人地睇呢 宇文心

打機有敵幫 有對手 隻遊戲先會行 先會好玩 由其呢類江湖遊戲 有咁好既pvp制度 幫會系統 點解唔去享受有敵幫有敵人同你競爭 而要去日日話人有咩唔好 有咩做錯 真係俾你有一日統治左個ser 冇人同你地 冇人要同你幫戰 咁你隻人練到幾勁都好 都係攞泥打下禁地 跑跑跳跳又一日 我講左咩自已參透下

黃栗絲 發表於 2013-9-9 12:56
報唔報名係個人自由 是常識吧
唔o岩聽你咪收聲囉,定係講中左你地D反間計有D心酸
加上我又唔會叫你開追殺 ...

神判當時幾個幫加埋成千錠資金
你煙雨只係消耗緊自己
用自己幫員運鏢既血汗功勞去換取虛假既和平
重申一次
無名慕容同一代邪教幾個幫打神判既理念一致 不謀而合 第1日交涉時 把括煙雨在內 盟線所有幫都知情
關係由平淡>合作>戰友
相反
煙雨為左打1代(當初是翠山從中作梗令矛盾不可調和;有別於講武後期將矛盾調解的情況,因為講武唔會有呢d心計撚係度搞風搞雨,最後平靜和解)
煙雨不停向同盟講經游說各幫唔打神判先打1代,用諸多不合情理既講法挑撥人心,而另1邊暗地裡背著同盟同神判密密針,當中交涉絕無知會不落日慕世無名等盟幫,將整個盟線蒙在鼓裡
煙雨副幫聲稱自己幫為盟線最強戰力,以呢個理由證明自己唔會亦唔需要投靠神判
事實勝於雄辯 煙雨呢位高層講完呢番偉論後唔夠2日 就上神判同盟

煙雨同偽神盟關係由敵對>委曲求全>帶住盟線戰力投誠對家

根本唔需要再討論25既事 公道已在人心
都係果句 要打就開game名幫名集人開拖
紙包唔住火
就算你地用幾多抹黑手段同挑釁怒火
都改變唔到幫內既人開始睇清真相而陸續退幫呢個事實

咁你隻人練到幾勁都好 都係攞泥打下禁地 跑跑跳跳又一日

每個幫都有一d 打下禁地 跑跑跳跳又一日 既人,
你地就係呃殺緊個d人
我講左咩自已參透下

黃栗絲 發表於 2013-9-9 13:07
世家做野陰濕,

燒人地唔係主要既地當贏

係人地團練個時打人當贏

幫戰前追殺令打人多殺數當贏

幫同盟 ...

賴死原地講緊自己呀?
燒完人塊地比人追令就歸縮係自己果塊山卡啦偏遠幫地嘴炮
見重生點遠就以為世家唔敢黎?
犯我幫威 雖遠必誅
我慕容18人打4x個都照黎屠你幫地一鑊
原地既係你地 18個屠左百幾人頭
我地原地係咁死既話點解你地人多殺數唔過百,我人少殺數有140
事實永遠勝於雄辯 嘴炮你地就最叻

黃栗絲 發表於 2013-9-9 13:32
每個幫都有一d 打下禁地 跑跑跳跳又一日 既人,
你地就係呃殺緊個d人
我講左咩自已參透下 ...

係米hurt到你弱小心靈要哥哥呵番?

回覆 黃栗絲 的帖子

慕容冇分大同細,打機咋你估真係打仗咩上晒腦

回覆 黃栗絲 的帖子

5個字:死雞撐飯蓋

我地要殺落去,贏落去,次次比相比人睇先得咖

係既 我地事實係輸左一次比慕容世家既 當日 12:00 全部人團練~~

慕容世家帶隊黎到煙雨幫地忘憂崖 我地即場解團練 打 第一次 自己知咩事拉 個比數係差3x個頭阿大哥

跟住團練完 當大部份人t走晒 慕容世家入多次黎忘憂崖清 個陣你地咪嬴左囉柒頭

自從個次之後 你地幾時再開過我地?驚唔夠打?怕輸? 唔好嬴一場 就以為好叻 當係永恆既勝 笑死人??

我不嬲享受緊 我享受緊咀炮悿 咁我打機又唔洗你地教既 我鍾意咀炮 你可以點?

夜藍小姐 我想問 你係咪比管中邪綁住黎大字形屌屌傻左阿 乜原來2000fun一定要利申? 你搞笑?

唔該拉 夠做既 開多次拉 係咩2000fun扮大佬 有能力 係game清我地拉 無眼睇 sad

宇文心,打機姐,小D英雄帖嘴炮+粗口啦。
我以前開服都好似你咁樣,打兩打就英雄帖見。
日子耐左,覺得其實好無謂,統計過我英雄帖嘴炮都用我10~20D
煙雨除左你,得柏玄同你英雄帖,如果唔想比人感覺經常粗口英雄帖就小D出啦。

你唔信問下,高登,飄雨,同門,果D舊人,我開服係同佢地敵對的(邪神門),早上清幫地,清完再英雄帖嘴炮。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 07:56 AM , Processed in 0.039676 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存