2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 一代煙雨衝突與收集大眾對一代意見+本人心聲 ...
樓主: man010119970820
go

[閒聊討論] 一代煙雨衝突與收集大眾對一代意見+本人心聲   [複製鏈接]

納蘭紫湮如果走投無路,真心改過,大家都會願意俾次機會佢,包括前明教的人.相反,如果佢入去邪教攪事,邪教一定會即刻踢左佢.
SMATE/男人去叫雞係同一人,見你地所有回POST都係惡意攻擊邪教同一代,睇你地都係流打手一個.

重申一樣野 當初 一代明將 要生要死都要塊千燈地 要做聖主 當其時有地既英雄堂 比佢地不斷既攻~接近爆時

講武伸出援手 200錠拎地~而龍騰因為同盟關係咁當然要幫手~後尾 趙暈就話 我要滅講武講 又話邊個幫講武既 滅埋一份 聲大大 bad

咁當然幫戰 禁個助戰就可以入去喇 咁煙雨閣就幫拖 跟住一代就宣埋煙雨閣做敵幫 繼後明教 因為打納蘭紫湮 而比煙雨閣反殺 入左一代明將

姐係老實講 煙雨閣收真心玩家 義氣 :) 同埋我幫慕容不義利申埋 佢唔係之前個垃圾不義 佢係煙雨閣既慕容不義 佢好小出黎打架 自己諗拉

利申:睇下面圖拉 ~ 順帶一提 講野前利申 係夜藍雞教的 ~

姐係咁,宇文心你呢條廢柴,你裝廢係冇罪,你樣衰都唔係有錯,你個人ON鳩都仲有得救.
裝廢樣衰ON鳩咀炮撚加埋就係死罪,自己檢討下啦唔該.
事出必有因,你問心一行出街全服有邊個唔係即刻開紅殺鳩你?你去到邊度都總有人開紅殺鳩你.
你成日話一代名將點點點,趙暈點點點,人地光明正大,相反你就神憎鬼厭.
我都曾經入過煙雨一段時間,日日幫頻RC都淨係聽到你條濕鳩係度自吹自HIGH,但其實俾人打到成隻狗咁.
某程度上,煙雨閣就係咁俾你攪到今時今日咁嘅田地,變哂質.
希望煙雨閣可以踢左宇文心呢條濕鳩,變番做一個正常既幫會,最少唔好神憎鬼厭.

姐係咁,字文心你呢條廢柴,你裝廢係冇罪,你樣衰都唔係有錯,你個人ON鳩都仲有得救.
但裝廢樣衰ON鳩咀炮撚加埋就係死罪,自己檢討下啦唔該.
事出必有因,你問心一行出街全服有邊個唔係即刻開紅殺鳩你?你去到邊度都總有人開紅殺鳩你.
你成日話一代名將點點點,趙暈點點點,人地光明正大,相反你就神憎鬼厭.
我都曾經入過煙雨一段時間,日日幫頻RC都淨係聽到你條濕鳩係度自吹自HIGH,但其實俾人打到成隻狗咁.
希望煙雨閣可以踢左字文心呢條濕鳩,變番做一個正常既幫會,最少唔好神憎鬼厭.

講經咩, 你第一日識佢?
佢就算係so洲比武比人殺左返百草
佢都可以講係幾個圍佢圍唔死而自己行返去百草架啦

iamKT 發表於 13-9-12 03:00 PM
佢都可以講係幾個圍佢圍唔死而自己行返去百草架 ...

我想問一句 iamkt你到底係眼殘定係點

同埋 人地都唔係話緊我 人地講緊宇文心 (字)

姐係希望你唔好咁柒又要回post 但回post之前又唔睇清楚

姐係試下唔好醒小小就出黎做代表 好型?驗眼拉盲哥~

aa027047 發表於 13-9-12 03:10 PM
我想問一句 iamkt你到底係眼殘定係點

同埋 人地都唔係話緊我 人地講緊宇文心 (字)

係囉係囉   人地都唔係講緊你咁你又對號入座?

定係你覺得我講某人係so洲比人殺完返百草話自己其實冇死到個2句係講緊你?

姐係希望你唔好咁柒又要回post 但回post之前又唔睇清楚

姐係試下唔好醒小小就出黎做代表 好型?驗眼拉盲哥~

iamKT 發表於 13-9-12 03:42 PM
係囉係囉   人地都唔係講緊你咁你又對號入座?

定係你覺得我講某人係so洲比人殺完返百草話自己 ...

唔好扮小學雞0k? 我對緊你號入緊你座炸傻豬囝

繼續跟我尾 快d跟 吠多2聲比哥哥聽 狗兒子 bad

姐係咁,宇文心你呢條廢柴,你裝廢係冇罪,你樣衰都唔係有錯,你個人ON鳩都仲有得救.
裝廢樣衰ON鳩咀炮撚加埋就係死罪,自己檢討下啦唔該.
希望煙雨閣可以踢左宇文心呢條濕鳩,變番做一個正常既幫會,最少唔好神憎鬼厭.

加多一句,宇文心原來除左裝廢樣衰ON鳩咀炮撚,
仲係一個不節不扣嘅小學雞

九陰報導員 發表於 13-9-12 03:47 PM
但裝廢樣衰ON鳩咀炮撚加埋 ...

0k 咁次就無問題喇 下次打好d字麻 搞到我誤會以為有人扮我

係囉 不節不扣既小學雞係你囉~~同埋 真係記清楚 哥是宇文心 n0字文心

我讀書都夠小 你..仲差撚過我 有無搞錯 bad

回覆 aa027047 的帖子

姐係咁,你除左捉字塞外,冇一樣野你係可以澄清到,雖然都知你已經默認左,亦冇1個人肯用正身為你講說話.
對於阿宇文心你呢種鳩頭小學雞,我除左講聲"恭喜"外,都唔知可以講咩.

"0k 次就無問題喇 下次打好d字麻 搞到我誤會以為有人扮我"

要串人,先要串自己.柒少次當幫忙,係""次,唔係""次,袋錢落你袋喇柒頭.

我想講既重點係 明教班友係為左打 納蘭紫湮 而打煙雨
點解呢條女去左邪教唔敢打??

smate 發表於 13-9-12 09:16 PM
我想講既重點係 明教班友係為左打 納蘭紫湮 而打煙雨
點解呢條女去左邪教唔敢打??
...

我打咩人 洗比膠袋你

九陰報導員 發表於 13-9-11 01:56 PM
納蘭紫湮如果走投無路,真心改過,大家都會願意俾次機會佢,包括前明教的人.相反,如果佢入去邪教攪事,邪教一定 ...

我又冇對過明教班人做錯事;咩真心改過;
呢個機會留比明教啲人啦;   
邊個講大話&搞事大家有眼睇;
而加XXXX負評仲比煙雨多;
吾洗再講啲咩; &煙雨比人話25拜你地所賜;
佢地仲有咩野你地好講丫;
XXXX封人台;講大話/搞心計/R裝/叉人錢/扮正義
我入邪教系同邪教啲人玩; 吾系同你地搞咁多心計;

(純個人事; 吾關邪教事;吾好講埋邪教啲事;*
* 之前已經有人想分裂我同魅惑嶺;吾洗再做埋啲咁蠢既事`)
慢慢再系到食花生睇你地吹水啦

九陰報導員 發表於 13-9-12 05:05 PM
回覆 aa027047 的帖子

姐係咁,你除左捉字塞外,冇一樣野你係可以澄清到,雖然都知你已經默認左,亦冇1個人肯 ...

你搞掂好自己先話袋錢落我袋拉-3-柒小陣 3q

姐係咁 講野前利申呢係慕容世家教我既 申唔申關我撚事咩bad

小學雞話邊個?你?定我?開隻正身出黎先講野拉 真係笑撚大我個咀咩

iamKT 發表於 13-9-12 03:00 PM
佢都可以講係幾個圍佢圍唔死而自己行返去百草架 ...

果晚飛蘇州睇到宇文心天馬左三次都唔夠一次都冇天馬既武當打.完擂仲要隻武當仲有一半血.我笑到宵夜都噴埋出黎

煙乳角不敗男神宇文心
唔夠秋 用嘴炮贏返
嘴炮都唔夠人講 唔緊要
面皮厚過春袋皮 不知廉恥死雞撐飯蓋:cool:
頂住:cool: 小學雞神功 天下無敵:cool:

回覆 okmui 的帖子

納蘭紫湮?唔洗講經喇,好人好姐會有咁多人追殺你,去親邊個幫都俾人踢你?難道你生得樣衰?
總之你就醒醒定定,有咩行差踏錯,俾邪教踢埋,真係唔知仲有咩幫肯收留你.

九陰報導員 發表於 13-9-13 11:51 AM
回覆 okmui 的帖子

納蘭紫湮?唔洗講經喇,好人好姐會有咁多人追殺你,去親邊個幫都俾人踢你?難道你生得樣衰? ...

我生得樣吾樣衰就你自己慢慢繼續FF LA;
咁你咁講追殺人戈個一定系衰人~
同埋你都吾系好人;

okmui 發表於 13-9-12 11:51 PM
我又冇對過明教班人做錯事;咩真心改過;
呢個機會留比明教啲人啦;   
邊個講大話&搞事大家有眼睇;

邊個講大話&搞事大家有眼睇 講得好
有一日 明教帶住 xx紫x 去刷雁門一王 而當時佢條仔就話: (你地班bug狗  影響幫會既名聲 遅早比人拉)
佢條仔好唔鍾意明教班人 而明教冇因為佢條仔 而唔帶 xx紫x 刷雁門一王
刷左一段時間 有一日 星期二晚 xx紫x 搶左明教一個人既攤 之後話 (先到先得)
跟住 明教班人 就唔再同  xx紫x 一齊刷雁門
過左一個星期 明教既某人 為左拎番個攤 9點開定隻分身 掛左係個攤到
之後紫湮在11點 去到個攤面前 扮野係煙雨幫頻話 (比人搶攤) 吹雞 集人打明教
其後 某一日 比人叫到去 飄雨rc
松本xx 當面踢爆佢所有大話
佢本身話 (我11點去 就掛左係到 係明教班人搶攤)
明教某人在9點影左相 拆穿佢講既大話 之後 佢就話 (我禁左F9呀 見唔到呀)
之後仲比好多人追殺
明教本身係打神判 點解會變左打煙雨? 請各位大大思考
成件事就係咁  

vs1dp3il5gm6 發表於 13-9-13 05:06 PM
邊個講大話&搞事大家有眼睇 講得好
有一日 明教帶住 xx紫x 去刷雁門一王 而當時佢條仔就話:  ...

吾系又系到扮公義啦好痳..
明教打神判就系SUPERMAN呀?;
點解湮雨打明教;
咁打明教米系HERO LO   ;;;

戈時你地個個系明教RC話想走飄雨;
飄雨政策差玩吾落去又吾比BUG雪齊點點點...
吾好又扮比人屈走啦; 自己原本就想走
同你個XXX霖開頻話吾識高登絲打;但絲打卻在X代XXRC同佢傾緊計; 笑;
你地自己某啲幫員都睇吾過眼,,,
不過睜大眼講大話系你地本色黎;

你地根本吾低得霍雍話你地炸MA; 根據飄雨道理系企左系佢戈邊;
不過多得松本XX吾少;腦殘冇知識既
神判同飄雨打得最激; 佢去左神判;
之後飄雨終於散左明教終於上埋岸;
魔刀既眼晴雪亮左...

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 04:23 PM , Processed in 0.037064 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存