2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 動漫專題區 One Piece 海賊王 【海吧鼠繪漢化】One Piece 海賊王723話《變更作戰》 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: tomy11
go

【海吧鼠繪漢化】One Piece 海賊王723話《變更作戰》   [複製鏈接]

笑傲無雙

山治夠佢打就難講D,只知明哥隻腳好多毛XD

忍影世界 玩過星曲WEB

回覆 臭鼬 的帖子

公道啲黎講都希望既山治有能力同明哥對抗
尾田都話過路飛同索隆同lv 三巨頭之一既山治則好似同佢地愈來愈遠
索隆斬到雪女嚇到仆街,山治打維e哥就傷到骨折((可能你會話霸氣達人,山治唔係主武裝色
依家仲要咁快對上明哥 咁快boss戰 斷估都唔會比山治贏掛?
真係唔想山治輸多次,

兩年後三巨頭實力應該係七武海水平
路飛就逼近4皇吧

好感動的一幕, 山治君.

好感動
山治加油 支持你

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

tomy11 發表於 13-10-3 09:18 PM
回覆 臭鼬 的帖子

公道啲黎講都希望既山治有能力同明哥對抗

三個七武海中等,中將上就有可能(MAYBE更高)
4皇,大將就一定無可能 有一半都要偷笑
2年後羅打七武海上遊既明戈都食曬屎咁
而且超新星既實力唔會相差太遠
以我估計,路飛最多得明戈80%
但係光環會令戰鬥力無限上升~所以都會WIN
但係一定會打得好辛苦
4皇等同白胡子級數,2年就逼近無意思,人家傑克都要混十幾年先得
不過明戈咁淆都知一個4皇有堅抽啦

回覆 孔明靈.格斯 的帖子

路飛仲係競技場 zoro都係
山治都係幫拖nami佢地走佬
如果山治被明哥操縱 打自己人
就有機會爆seed.破控場反敗為勝

羅仲有隻大將係到 點會夠打 係場上根本就食曬技
羅同路飛打 我都估路飛以速度取勝 未開room就打爆
三巨頭無疑係有七武海水平 可惜山治仲未發揮到/尾田仲未比讀者見識
可能人妖王教左絕招.收埋未用都未定

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

tomy11 發表於 13-10-3 10:38 PM

路飛仲係競技場 zoro都係

七武海有分頂上中下,上遊未必到
山治無論點都WIN唔到明戈
佢只係黎救亡,頂盡2集就走佬/輸
你記住,維戈都打到山治PK
連維戈都WIN到既羅都認為WIN唔到明戈
高下立見
艾尼路如是,路奇如是
羅同路飛打 一半一半啦 人地維戈月步咩都有 都打唔爆羅 你估羅真係咁水?
羅既ROOM都未完全展示.何況羅有機會劈得開路飛
一劈到就完

我咪話山治黎到只係拖時間救人
七武海果到我認同 上游實力去到鷹眼,熊,明哥
三巨頭應該梗次於明哥

羅唔係認為贏唔到 而係唔知有幾成贏既把握
更何況有大將亂入

維e哥係霸氣武裝色達人 山治就威在見聞色
所以一野就畀佢踢到骨折 輸在霸氣上

羅個room你見佢最後打維e哥果陣就已經知個range一爆有幾大喇
而且尾田後來追加設定 曬體力黎發動能力
所以路飛可以靠二檔速度取勝 羅未開room就被打傷喇
不過你可以講羅一野拎走路飛個心臟既

霸氣黎講係路飛同盟就應該 路飛>羅/索隆>索隆/羅

唔好講到山治流。
佢維e哥果腳係無料到咁硬先比我地應為唔夠打姐。
加上佢一上埸就惡魔風腳。一定留招未用嫁啦。
加上羅係1打2  722話18頁都寫左羅VS滕虎/明多。
羅單打唔會輸太多我心信。佢果一刻要對2個仲要諗計帶埋個傻仔走。
又唔拖累到路飛船上班人。重點佢冇諗住開打。
再睇黑胡子條靚提過冰佬。可能冰佬係附近 亂入同大將傾下計都唔定。
本來佢係毒果個島就救左煙佬。係附近唔其。
同埋山治出現唔會廢得去邊。睇返人妖王頂到赤犬雖然唔夠打,但無受傷。
佢同明哥同級別啦人妖王。  山治比佢教唔同班都唔會差好多。
加上下下都主角唁飛KO BOSS 真係睇到冇引咁既套路。
有時比班細既發揮下更加好。加上BOSS 級別我覺得係黑胡條靚囉。
睇完路飛既實力。都好有相心KO到路飛。我其待路飛果埸決賽多D。
明哥多數係新世界第一個比佢地滅。

我愛你丫傻仔 發表於 13-10-4 01:16 AM
唔好講到山治流。
佢維e哥果腳係無料到咁硬先比我地應為唔夠打姐。
加上佢一上埸就惡魔風腳。一定留招未用 ...

山治點勁都唔會平到雞毛佬.
你可以話本身實力.我覺得山治呢個角色setting多數拖時間救人,好多場都係甘.
唔係話佢唔勁,只係實力未夠雞毛佬頂.
羅就更加抽唔嬴大將.
單對單雞毛佬就有機會平手.我唸.
同埋雞毛佬唔淨止實力,佢個腦好鬼聰明,睇透哂所有人既唸法.

有可能山治回憶番係人妖國嘅往事
之後山治打明哥   山治可能會喊晒口咁出人妖拳法

笑傲無雙 玩過星曲WEB

真男人出場,勇救四小福

Btw四小福見到真男人個樣好正

SF★超人 發表於 13-10-4 01:39 AM
山治點勁都唔會平到雞毛佬.
你可以話本身實力.我覺得山治呢個角色setting多數拖時間救人,好多場都係甘.
...

不過點睇都唔會打得耐嫁啦。
明哥果3大主力都未出埸。
多數有人亂入多。  正路都係打左明哥果3大主力先到佢出埸。

tomy11 發表於 13-10-3 11:42 PM

我咪話山治黎到只係拖時間救人

羅識霸氣個到有待商確
未展示過根本無從定論
有可能只係將果實能力極端開發
維e哥其實當左同山治打係消閒一戰咁
踢左十幾下 不痛不癢咁
後尾用埋鐵塊就重創佢
(個下無用霸氣)
山治先係咁比人話廢==
何況明戈係小心既人
無100%WIN都敢自己黎諗住收羅皮?
當佢WIN左維E哥個下,明戈就唔當佢舊既羅
而明戈熟知維哥實力
羅點會係認為唔係贏唔到 而係唔知有幾成贏既把握
如果係咁,羅完全睇低明戈呢個前大佬
擋到唔等如贏到
等漫畫吧

孔明靈.格斯 發表於 13-10-5 08:32 AM
羅識霸氣個到有待商確
未展示過根本無從定論
有可能只係將果實能力極端開發

只可以話萬事皆路飛,或者青雉路過

回完先睇
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 08:11 AM , Processed in 0.045963 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存