2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 發洩post=0=
樓主: 神怪
go

[其他] 發洩post=0=   [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

認真,細個打機識到女,為左佢地喊過好幾次,
帶佢地升LV,之後佢地勁過你,之後就唔再搵你,唔再同你玩,
心灰,細個果陣1隻GAME同時搵到5,6個老婆,一腳踏6船

FortuNE622 發表於 13-10-6 02:22 AM
~_~ 小心越踩越深

你同佢網戀時, 你不斷幻想緊佢係遊戲裏面既角色, 點靚, 點身材正, 個名點好聽, 點知到 ...

咁又係=0=台灣d女仔真係好難估計...

到時見到面,可能想像樣貌 缺憾呢d野

還有唔存在既人既機會都有=0=之前我係聽過...

有個人識左個女仔,話約係邊見面,點知等極都見唔到佢

上返遊戲再找個女仔已經找唔到,點都找唔到,好似都去官方搵過

發現查無此人=0=姐係無呢個人既id@@ 咁佢上咩線同咩人傾計呢?

呢d野真係有發生過=0=你講得岩,唔好沉迷,,,

佢心地好姐,但你估唔到佢現實係點

神怪 發表於 13-10-6 07:14 PM
咁又係=0=台灣d女仔真係好難估計...

到時見到面,可能想像樣貌 缺憾呢d野

嗯嗯, 識咁諗就好

有時大家約左, 但見唔倒好多時都係有原因架....我有個朋友試過  約左一個FB識既女仔出黎, 我個朋友話同佢FB好好傾, 見倒佢張相又好得 (仲懶係威比我睇, 話聽日約佢出黎, 其實....我第一眼已經覺得佢既品味好唔掂  其他女同事都係咁講哈哈), 點知條撚樣同人講好係邊到邊到等, 佢就呢埋一二角 睇清楚先出擊....到出到黎真係唔掂喇 (唔多唔少係用左角度....同PS...整到張相 好睇左), 就唔聽電話, 即刻閃人....FB 封鎖埋人.....第二日佢講出黎我地成班笑到佢面黃A_A。

點都好 ~.~ 網戀真的不要太沉迷....相反識多一個異地朋友都無妨既

FortuNE622 發表於 13-10-6 10:16 PM
嗯嗯, 識咁諗就好

有時大家約左, 但見唔倒好多時都係有原因架....我有個朋友試過  約左一個FB識既女仔出 ...

咁係既=0=識個朋友又唔係真係想同佢行,,,

而且你上一次台灣,我都係當去玩=0=國語亦一定要學識

唔學識真係到中年就無咩用= =,網上唔識佢唔緊要@@

但我諗都係唔好咁沉迷對佢咁好@@ 係網上浪費自己金錢買武器比佢

但有d我諗都係咁,有d人見面真係好沉迷,仲話要上大陸搵人= =

大陸人生路不熟人海忘忘邊到搵人? 人地或者當你傻仔咩真係搵人地=0=

如果佢有心佢就去香港搵你啦,順便帶佢去玩下@@

香港邊到好玩搵你做領隊,唔洗專登走去台灣搵人

一個去到果陣打緊風 地震緊就多謝你送條命過去啦

我又唔會專登去搵人=0= 條女話遲d會黎香港玩@@ 到時可能會同佢去玩

起碼都暑假先吧,而家岩岩開學。

十週年勳章(賀詞)

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 09:37 PM , Processed in 0.027479 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存