2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 九陰最討厭的玩家
樓主: cathytue
go

[閒聊討論] 九陰最討厭的玩家 [複製鏈接]

夜恨,郭嘯天,明爺乂

回覆 cathytue 的帖子

打得同帶領是兩回事,指揮得好也可一戰

夜恨,洪聖,帥兒(XX不義)不錯的post,呢3位仁兄我真係佩服,可以周圍結交仇人哦…一SeR小弟不知,無玩過。三個人中属于洪聖最無厘頭黑人憎。居然可以黑不到一個從不相識的人的書,仲要追去另一個地圖,打到人不比人脱戰甘無良,令人交不到書,甘就多一個仇人了。就算係日日被帥兒黑書都無甘憎佢。講真,你地亂甘結怨的人你地不驚戈咩?不通你就不怕周街被人針住來打咩?不通越多人憎你你就真係越開心?你要知有D人係不會因為你打佢,佢就有心情同你鬥惡,而係係關健時刻處處同你作對,不通你們就甘希望去到無人幫的境界,呢個嗜好真係甘大個仔無聽過。我知,你地會話,你碌廢材,我係中意黑9你,吹咩?當然,我吹你不胀。有人中意做CeO全球皆知,有D人做鸭都可以做到世界聞名,個人需求不同甘解。講真,魔蟲真係有一D我覺得不錯的人,紅塵也有一班ON9仔,但係呢D甘黑人憎的賤人只會令對面線增加憤怒。又有人講,你碌屎有咩資格係度講野啊,係,我無,我一個人自然無,但係,如果係好多人呢,果D成日比你開紅殺的人啊,無古譜果D啊,有古譜果D又不敢殺?你够strong的話,不係找古譜玩家殺Lo,麽你開紅有选擇架?你問下果班被你開紅殺的7頭會不會話好享受被啊on9帥兒殺?“係呀,我覺得我好enjoy被帥兒殺啊,我好開心啊,Diu你”,呢D真係名符其實的7頭,講真,被人殺真係好7架,但係,帥兒,洪聖,夜恨,你地明不明你令人地越7,人地就越憎你,你提起你的大名,你可以想象到果D動詞幾甘生動啦,你都可以想象到你的臭名幾甘遠揚啦。令狐乜楓,你娶不到任雪兒就係呢個原因啊,你知不知啊?想講的千言萬語,無法用呢度的之字片語所表達,拿,你黑我書,我就不奪書,你開紅,我就龜百草,我係被後照樣不比好評價你,殺我一次,形容你的動詞就更加形象比你知道黑人憎係幾甘凄凉

tianyufenxin 發表於 2014-1-7 05:45
夜恨,洪聖,帥兒(XX不義)不錯的post,呢3位仁兄我真係佩服,可以周圍結交仇人哦…一SeR小弟不 ...

睇開啲啦  1、都話新手教學教人黑書 活動黎 2、啲書又唔係值錢 3、我唔拎黎殺人花四五萬買套古譜擺??4、我鐘意交仇人我自由 你有咩資格做到朋友5、反正你唔黑人都會比人黑 人地紅塵線同你同盟就唔黑你姐 其實人地一樣都黑人憎 6、怪你係我搵人殺既時候撞正我而又走唔甩7、你估古譜我唔黑??

tianyufenxin 發表於 2014-1-7 05:45
夜恨,洪聖,帥兒(XX不義)不錯的post,呢3位仁兄我真係佩服,可以周圍結交仇人哦…一SeR小弟不 ...

我係慕容不義你話比人聽都影響唔到我我可以好認真禁同你講  有邊個敢單拖開我紅??有邊個追到我速度唔開神水九幽腸明玉 一樣快過馬車如果你打呢啲真心膠post可以令我再多仇人 歡迎開多啲我小楓挑戰成個二服 魔塚打全服

回覆 九陰帥兒 的帖子

1.我無講過不比你地黑書啊,我話你地無良,犯賤,d聊事的功力好狗,好高明。2,我無話d書值錢啊。3,我無話不比你殺人啊,只不過你戈名臭曬甘解姐。4,我無話要做你朋友哇,你覺得我會想同你做朋友咩?5,我都話無講過不比你黑書lo,只係你黑完書之後會有好多動詞形容你姐。6,甘有緣啊我地……7,你話你係不係7啊?我回復呢個post就係為左閙你,你仲係度搏嘴?仲同我列曬7個point,你覺得以你的名聲你講呢d野有助你改變你的形象咩?

回覆 九陰帥兒 的帖子

我diu,你不好笑死人啦,你最勁係咩,全服都知啦,多嘴lo,多嘴狗,次次都會係度逞口舌之利,我以後同你打完,你一多嘴,我就換場景,我睇你點樣多嘴。我diu,你知不知你的理論多麽令人難頂,九不搭八,不換場景,頂不順!你知不知你呢個回復係可以笑死人架?7頭!

九陰帥兒 發表於 14-1-7 08:12 AM
我係慕容不義你話比人聽都影響唔到我我可以好認真禁同你講  有邊個敢單拖開我紅? ...

挑戰成個二服,勁
咁不如甩同盟,一個幫打哂咁多個幫,打埋而家中立幫

tianyufenxin 發表於 14-1-7 08:51 AM
回覆 九陰帥兒 的帖子

我diu,你不好笑死人啦,你最勁係咩,全服都知啦,多嘴lo,多嘴狗,次次都會係度逞 ...

佢d收野外掛洗頻post 已經黑左佢名單好耐

tianyufenxin 發表於 2014-1-7 08:51
回覆 九陰帥兒 的帖子

我diu,你不好笑死人啦,你最勁係咩,全服都知啦,多嘴lo,多嘴狗,次次都會係度逞 ...

禁你不如乾脆del game吧

九陰帥兒 發表於 14-1-7 11:21 AM
禁你不如乾脆del game吧

hi 日式面包王

一切口臭+手賤既87玩家
原因:同時有以上兩項優點,存在都哂米,醫左都哂藥

睇開啲啦  1、都話新手教學教人黑書 活動黎 2、啲書又唔係值錢 3、我唔拎黎殺人花四五萬買套古譜擺??4、我鐘意交仇人我自由 你有咩資格做到朋友5、反正你唔黑人都會比人黑 人地紅塵線同你同盟就唔黑你姐 其實人地一樣都黑人憎 6、怪你係我搵人殺既時候撞正我而又走唔甩7、你估古譜我唔黑??

唔開神水九幽腸明玉一樣快過馬車<<. 我笑撚左

我諗慕容不義係首選

我覺得狗狗係首選  因為佢做人真係好狗
無乜尊嚴   武哥.. 武哥!   
同埋做好多野係你估唔到佢真係咁狗
當然唔係當時人唔知

回覆 chung0809 的帖子

講得好

為什麼我沒被提名...
比人黑書就黑人憎 你唔得罪人都唔搞你啦
廢就認啦唔夠打就出聲走幫啦  
帥兒型!

洪聖到此一遊 閱

冇人提我名既....
隱退左姐......洗唔洗咁
洪聖有份我冇份diu
by 雙刀流波哥
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 04:06 PM , Processed in 0.036194 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存