2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 灣岸4 有幾多人對灣岸失哂望??
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 星SR
go

[討論] 有幾多人對灣岸失哂望??

baby燁少 發表於 14-2-22 03:44 PM
荃灣TOYZ係咪其中一個

下 未聽過wo 車隊泥ga?

siu_Fung_ 發表於 14-2-23 11:36 PM
下 未聽過wo 車隊泥ga?

佢好似話自己lol好撚勁
荃灣,唔係 成個香港佢打中路最勁
但係佢20幾分鍾食得個16幾隻冰...唔知你知唔知佢邊個
我想約佢挑機好耐olo

玩過星曲WEB

我見過 ''  藍色車E9  我無記錯既話 TOYZ 挑過機 ''
用 一|  |一  尼隻尾翼既 。 如果記錯既 SOR牙~
講真 6蚊雞一場 由真係貴左小小 不過 對灣岸既熱情 無減少過
至於 爆唔爆太   大唔大力上波  一早無甘做  係間唔中 睇住人地D位黎食
轉多小小太 就搞掂了  3DX+ 開始就明白左 咩係 技術性擊倒 我唔敢講自己好叻
基本功一定有 同埋我通常 都揀山路 =] ' 玩 因為山路先知道同人地相差幾遠 其他路 九玩都得LA
除非自己係白痴LA 山路唔同 撞小小 就收隊架了 分分鐘輸 所以爆條系太咩 極速走佬好過LA 。
我 平均都係 一星期至兩星期  玩一次 度之MA  每次  42蚊 嬴由好輸由好  玩哂就走 '' 都幾開心架 。
始終唔中意 爆太同特登夾九人 以及大力上落波 哂九氣LA 尼D 。 [ 不過講真 上落波果陣    5 轉 6
壞左 變空波 真係幾無引既 . 試過無數次 '' , 所以 玩灣岸 4 既人 真係注意下 D 大大力 拍一聲果D動作
果D唔係叫型 = = ' 係叫 破壞 你順去 同 夾硬黎 兩回事黎  你地第時 有自己既私家車 你就會知道
一個車手 應該  心如似水 甘 去控制一部車  唔係 監操黎架。 你唔冷靜判斷 一定係輸 '' 同埋我會用第六感LO
估人地做D乜 所以我玩灣岸好小 望 倒後鏡 近乎係無 可能之前 灣3DX ~ 3DX+ 吸收得太多經驗 我記哂入腦度
所以開始會估人地 點樣 夾牙 各樣哪種  再 去避佢 所以我而家唔爆太唔成就係甘樣做成。 好LA 訓了 - - ' 都成年無上 2000FUN
入灣岸個版   一入番就 有感而發 打甘多字   。真係 痴左線牙 '' XDD 886   
已有 1 人評分Good 收起 理由
eeeeeeeeeeeee + 3 原創內容

總評分:  Good + 3   查看全部評分

想著灣岸5是不是應該10塊以上呢...或者找個專門看著灣岸機..一爆就停他機的職員~?

回覆 asc202 的帖子

灣岸5 10元? 8元算

如果每次爆到E9,server都會記錄該車咭!三次E9便永久鎖咭,相信啲爆呔小子便不敢犯險!

話說
上次去西九玩果時( wmmt3dx+ )
玩時間記錄果時
唔知做咩冇啦啦E7
我轉灣果時又唔大力
入波果時好輕力
都唔知做乜e7

而家灣岸仲邊個會肯玩 ,

除左車隊得閒約出黎打一兩鋪跟住就去左食飯吹水LU
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 10:37 AM , Processed in 0.032443 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存