2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 請問而家開新AC係咪要去買KEY
樓主: hili
go

[疑難雜症] 請問而家開新AC係咪要去買KEY [複製鏈接]

見好多新手盲鍾鍾咁,今日又得閒,講一講。
幫EQ其實作用已經不大

1. 首先準備真初心者卡 (入面有 170套裝,便利一套,十表,易根經X2,黑金等新手用品,最有用係易根經X2)

或者直接買下面會場包KEY1  

序號一(新手序號):真初心財富卡x1、真‧熟練丹x2、情果x1、隱形金牌x1、鑰匙換領券x6、七星之杖x1

2. 用X3符(閱符換領券),再去平南王符換經,由於用左X3符,所得既經都會倍化。

例如兩張易經=5000萬X2 =1億經,如用X3符,就1億X3=3億。所以可以係一天內由1 LV升到250LV)

如果有埋下面呢條key的話

序號四:風生水起經x6、閱符兌換券x12、六名換領券x24、十養換領券x12、山盟令牌x1

可以一野隊到去 6x6x3=108億,當然要分開食,否則過左300LV左學唔返12招

P.S. 風生水起經話就話340以下唔用得,事實上好似用到??

3. 搵人拎馬證,狗證,可以開始升狗。
(其實有外掛升狗,升lv,GM都唔會做野的了,隻眼開隻眼閉,連打架外掛都有。入game問下人拎升狗工具,一般都會有人俾你)

4. 升完狗,可以開始掛LV 。 
(點掛??入game問人)

5. 掛lv需要狗果,狗果需要釣魚ACC產生,有魚掛可以釣。
魚掛咩黎??自己google一下

溫馨提示: 依家呢個古龍已經係外掛橫行既年代,自動升lv外掛以我所知至少都有3款唔同種類 。三轉武榜頭50位 全部50位都係掛lv掛返黎,當然包括我自己都係掛返黎。
至於打架外掛,以我所知至少有兩款(應該有3款以上),
基本上只係player個名係個mon內出現,無論幾遠都可以打到,想同呢D外掛較量??就係你自己都有返個。

友誼第一^.^ 發表於 14-2-23 09:38 PM
OH SHIT.....
想起來我那帳號以前也好像只是玩到36X~37X左右......
(斷斷續續地玩了N年...) ...

依家有錢的話, 買個368包 仲可以1日標到去380LV

玩過星曲WEB

Chong 發表於 14-2-23 09:46 PM
見好多新手盲鍾鍾咁,今日又得閒,講一講。
幫EQ其實作用已經不大

悲哀...怎麼這遊戲變成這樣了...

雖然我沒玩的時候都已經有人在使用外掛和偶有爭吵誰誰誰怎麼會用這些之類...

現在卻變得這麼普遍了.....

PS: 只用過連點程式自動按右鍵
(因為這個我滑鼠按壞了好幾個, 不會彈上來按下去也沒反應)

友誼第一^.^ 發表於 14-2-23 09:59 PM
悲哀...怎麼這遊戲變成這樣了...

雖然我沒玩的時候都已經有人在使用外掛和偶有爭吵誰誰誰怎 ...

得罪講句,如果依家封殺外掛既話,隻game會再流失九成player。

成隻game去到中後期設計/策劃犯左個嚴重錯誤,隻game無上限升LV,依家lv上限係600LV。
隻game中期時 lv就已經去到 3XX LV,呢個世界上AVG online game 估計就真係得古龍先會有咁高lv(當時300LV)。

個game既策劃真係要炒,庸材中既庸材。
無外掛升既話,人手升到3XX LV其實已經係人體極限。
隻game 一早已經返唔到轉頭

外掛 同隻game基本上已經係唇齒相依既地步,你見佢出升LV經比D人去LV 就知道某個程度上已經默許左外掛。

玩過星曲WEB

Chong 發表於 14-2-23 10:07 PM
得罪講句,如果依家封殺外掛既話,隻game會再流失九成player。

成隻game去到中後期設計/策劃犯左個嚴重 ...

箭神時已沒玩

後來友人叫我回爐

又斷續的升到了四轉

又沒玩

又回爐, 沒到385我就真的已放棄再回不去了....

反而有進去其他伺服器, 獨個兒打打民團....

那時一直都有爭議說怎麼一直開放上限...

但封頂了那批玩家也吵著說怎麼還不開放上限開新地圖開新怪物啊.....

(而那群人也是花海量金錢投進遊戲的人......

e家樓主玩成點?

回覆 fei3108 的帖子

都唔知自己做緊乜

hili 發表於 14-3-1 11:21 AM

都唔知自己做緊乜

....e家升緊狗定點?

放心,你好快會悶

升緊狗
個game成日彈個請用正常模式進行遊戲出黎
我用pc worker掛夜晚成日死
升極都仲好低lvl

回覆 喬Kiu 的帖子

咁又冇乜所謂既
都係消磨下時間

回覆 hili 的帖子

過完升狗呢關條路就好行
自己加油啦

十個重玩或新手玩都好。。。。九個半最後都唔見左人。。。。同埋最後我想講我覺得gameone係唔會出9轉囉。。。。所以8轉之後再升根本係無意思

重玩就真係重玩返佢果時既回憶

我唔記得左點NPC掛狗
sosad
跟住教學都fail
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 04:28 AM , Processed in 0.046987 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存