2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 [集思廣益] 如何霸氣地拒絕生死擂...呃, 我飛緊呀 ...
樓主: gn01123080
go

[港服] [集思廣益] 如何霸氣地拒絕生死擂...呃, 我飛緊呀 [複製鏈接]

散人劍客 發表於 14-3-4 03:22 PM
你喜歡點講都好,我堅持我既,你繼續說你既。

再者,你自己係論壇點樣回應人自己最清楚,你點樣針對我地 ...

哈..笑左...哈哈

你地廢人殿除左 搶怪, 嘴炮, 放針, 出左事就R同盟幫拖, 仲有乜撚野叻?

我分化你地同翱魂? 點撚樣分化AR? 人地一早就睇你地唔順眼啦! 搶人BOSS又開紅,事後就扮晒可憐成個受害者咁款黎 R 翱魂幫手。你地又曾幾何時幫返你地D同盟!? 你地只係紅塵線既負累!

百鬼單野,我都係講返場景頻見到既野O者! 端木狗係廢!

點!? 廢柴幫! 有種1V1 唔好叫同盟幫丫笨!?

好心你唔好再係度嘴炮, 留埋D 無聊POST 呃分! 污染晒成個論壇!

端木狗表示有種開生死擂

笑傲無雙

天馬行空 發表於 2014-3-4 17:17
哈..笑左...哈哈

你地廢人殿除左 搶怪, 嘴炮, 放針, 出左事就R同盟幫拖, 仲有乜撚野叻?

我分化你地同翱 ...

好心你唔好再係度嘴炮, 留埋D 無聊POST 呃分! 污染晒成個論壇!

以上你打既字,可以完全話返自己,差不多次次回人post都爆哂粗,成個小朋友咁,加上你真正game名咩幫,都唔夠胆打出黎,話咩人地呃分,污染個論壇丫

大佬- 發表於 14-3-4 08:42 PM
端木狗表示有種開生死擂

就憑佢!? 佢咁廢我理都費事理。

gn02013846 發表於 14-3-5 09:49 AM

好心你唔好再係度嘴炮, 留埋D 無聊POST 呃分! 污染晒成個論 ...

你地柒夠未呀!? 唔好再推post 啦! 你搞到越黎越多人睇到 "慕容劍客" 呢條友有幾柒!

笑傲無雙

天馬行空 發表於 2014-3-5 10:12
你地柒夠未呀!? 唔好再推post 啦! 你搞到越黎越多人睇到 "慕容劍客" 呢條友有幾柒! ...

你回應我,我就回應返你,咁叫禮貌你識唔識,咁樣叫推post ,你答返我唔通我又話你推post 丫,打野出黎諗清楚先啦!d觀念完全錯哂,你係唔係起身未食藥丫

gn02013846 發表於 14-3-5 11:49 AM
你回應我,我就回應返你,咁叫禮貌你識唔識,咁樣叫推post ,你答返我唔通我又話你推post 丫,打野出黎諗 ...

點ar? 正義撚? 我同廢人殿講野又關你撚事, 宜家個廢西劍客柒到唔敢回post, 就輪到你出黎做"炸兩"?

天馬行空 發表於 14-3-5 10:12 AM
你地柒夠未呀!? 唔好再推post 啦! 你搞到越黎越多人睇到 "慕容劍客" 呢條友有幾柒! ...

咁你呢?

又話見到d 乜乜物物 相都無張 抹黑手法太低級了

笑傲無雙

天馬行空 發表於 2014-3-5 12:11
點ar? 正義撚? 我同廢人殿講野又關你撚事, 宜家個廢西劍客柒到唔敢回post, 就輪到你出黎做"炸兩"? ...

我知道既一個人,最鍾意叫人正義X果個呢!叫做司徒追命,係0消入面,最多口水,打字最冇道理既,你答一答我係唔係丫,加上唔係關唔關我X事,你呢個人成日話人咩,話人乜好多人都見到,真係睇唔過眼,四圍宣傳人地唔好既野,你好鍾意做傳聲筒咩,不如去賣廣告啦!重有錢收wo,搞咁多野把鬼咩你

PeanutsForever 發表於 14-3-5 12:33 PM
咁你呢?

又話見到d 乜乜物物 相都無張 抹黑手法太低級了

你又加把口? 你邊位? 食花生就唔好咁多嗲啦!
仲要post 相? 個爛口佬 火霸川 都已經認左佢地係有串9同踩低自己d同盟, 咁post 唔 post 相都無意義啦

天馬行空 發表於 14-3-5 12:41 PM
仲要post 相? 個爛口佬 火霸川 都已經認左佢地係有串9同踩低 ...

咁你又邊位? 你講得出口未?

無相就收嗲

天馬行空 發表於 2014-3-5 12:41
仲要post 相? 個爛口佬 火霸川 都已經認左佢地係有串9同踩低 ...

認你老母咩,講撚過幾撚多次呀!我地場景頻吹水關你九事咩,人地同盟都知撚到吹緊水,又要話九我地百鬼串九同盟,點撚樣點撚樣,你係唔撚係思覺失調,返青山睇醫生啦,弱智系

唔好講笑, 我日撚日都笑9木撚SOSAD

不過竟然你覺得佢太廢, 又咁中意針住隻劍客, 睇黎劍客地位高D, 要唔要開下佢

少上2KF, 唔知2KF係咪都有5毛計畫, 有冇好介紹

火爆川 發表於 14-3-5 01:02 PM
認你老母咩,講撚過幾撚多次呀!我地場景頻吹水關你九事咩,人地同盟都知撚到吹緊水,又要話九我地百鬼串 ...

點姐? 宜家係度吱吱喳喳咁多野講, 上次撩你隻揪就唔敢應我機!? 哈..笑左

大佬- 發表於 14-3-5 01:57 PM
唔好講笑, 我日撚日都笑9木撚SOSAD

不過竟然你覺得佢太廢, 又咁中意針住隻劍客, 睇黎劍客地位高D, 要唔要 ...

慕容劍客? 叫佢收下皮先啦 ... 佢係呢度已經柒到唔敢應機, 我已完勝! Thanks!

天馬行空 發表於 2014-3-5 14:42
點姐? 宜家係度吱吱喳喳咁多野講, 上次撩你隻揪就唔敢應我機!? 哈..笑左

隻你老母,我唔同d個腦有問題同冇得醫既人,隻秋既,重要用黑兔果d分身ac大九人,正身冇面見人咩,叫得人正義撚,唔撚方係司徒追命條傻系咩,扮撚哂野

笑傲無雙

天馬行空 發表於 2014-3-5 14:43
慕容劍客? 叫佢收下皮先啦 ... 佢係呢度已經柒到唔敢應機, 我已完勝! Thanks! ...

竟然話自己完勝,,,,,,,,唔駛睇醫生都知你冇得救,活著自己世界,真可怕

火爆川 發表於 14-3-5 03:50 PM
隻你老母,我唔同d個腦有問題同冇得醫既人,隻秋既,重要用黑兔果d分身ac大九人,正身冇面見人咩,叫得人 ...

嘩... 宜家一撚二個都變撚晒九陰神探ar? 世事都給你看穿了!

你唔敢同我隻揪就叫聲我大佬,我大人有大量可能會原諒你既! 如果唔係, 你成世企百草掛機啦...契弟

gn02013846 發表於 14-3-5 03:54 PM
竟然話自己完勝,,,,,,,,唔駛睇醫生都知你冇得救,活著自己世界,真可怕 ...

又係度扮正義....唔關你事又要加把口....路見不平ar? 柒頭

天馬行空 發表於 2014-3-5 16:16
嘩... 宜家一撚二個都變撚晒九陰神探ar? 世事都給你看穿了!

你唔敢同我隻揪就叫聲我大佬,我大人有大量 ...

你唔單只係個腦好撚有問題,2隻眼都重撚大獲過個腦,話左唔撚同d弱智系隻架啦!重要認撚埋做大佬,你慢慢FF,地球唔撚岩你架啦!返火星啦!火星弱智系
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 05:25 AM , Processed in 0.037186 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存