2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 今日,我想同大家講一個故事
樓主: a2003070
go

[其他] 今日,我想同大家講一個故事 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

毒撚果然係對特別既女仔 特別有興趣..
(我同我身邊既毒撚就係例子)

毒撚可以為一個人改變好多
但唔代表你改變左 就可以得到芳心

但係作出改變係一件好事
(對自己既未來會有所改變)

而毒撚又太易將一個人看得太重
係咪好事我唔知
但係依種心情 心態 過程
我相信唔少毒撚都試過

楓葉●”  因為我都係一個毒撚  發表於 14-3-18 01:14 AM
a2003070  ..講得實在太好,等回好good先比3 good你  發表於 14-3-17 09:56 PM
已有 1 人評分Good 收起 理由
a2003070 + 3 不解釋

總評分:  Good + 3   查看全部評分

楓葉●” 發表於 14-3-17 06:46 PM
毒撚果然係對特別既女仔 特別有興趣..
(我同我身邊既毒撚就係例子)

毒撚覺得,靜、mk果d實在太普通....反而粗粗魯魯,笑起上黎毫無禮儀,先夠特別....
而當毒撚知道女仔可能鐘意(事實上都應該係)成績好o既男仔,早就開始發憤,由全班30升到10、由全級百幾升到50 ,但好可惜,女仔似終鐘情於果個暗戀對象,而佢o既暗戀對象,成績比毒撚仍然好得多...

對於自己成績改變,從前佢係為左女仔,e家佢只係想當係專注點之一,透過忘情於讀書同打機,毒撚先能夠慢慢脫離同女仔傾計o既每一日

笑傲無雙 玩過星曲WEB

a2003070 發表於 14-3-17 06:45 PM
但毒撚已經覺得,佢唔會再係其他人度搵到對果個女仔果種咁特殊o既感覺.....
...

中三表白後 9年後 前兩個月我同我女神兩個人去左長(龍) BOOK左ROOM玩2日3夜
  我地兩個大家都有男女朋友   不過我唔想破壞大家關係因此 咩都無發生到
女神有時唔一定要得到手 ,,,,,,

媾條女最重要屌得吹得,,,,因為老實講咁後生為結婚咩?!ON9!
女神呢就唔好搞....
放係心中 做好朋友呢就最好

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

拉筋手下 發表於 2014-3-17 22:23
中三表白後 9年後 前兩個月我同我女神兩個人去左長(龍) BOOK左ROOM玩2日3夜
  我地兩個大家都有男 ...

哲學問題

毒撚會否為愛而背負沉重代價
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 11:27 PM , Processed in 0.033217 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存