2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 書香世家算乜能野和平幫呀?
樓主: 李星
go

[閒聊討論] 書香世家算乜能野和平幫呀? [複製鏈接]

回覆 kali0273 的帖子

唔好意思 我禁錯制

姐係呢...書香既事同秒殺既事做咩要拉埋紅塵講?
做打手做到咁CHEAP真係第一次見
大家理性討論. 宜家撩事鬥非係邊面先?
問下秒殺同書香講左D咩先.?.
有人要造謠生事就唔該開流言係GAME講
係2K FUN做埋哂D ON9野唔好以為人地唔知啦

自稱紅塵個位先生唔該比圖黎(?)
冇圖你話龍小邪係你條靚都得嫁啦!

仲有呀柏公子話佢2SER AC放到成萬銀.
唔知大家又點睇:(?

求理性討論回應

你兩個幫會搞撚完笑未

秒殺天下, 睇得出你地根本無心機去理件事, 你地比我既感覺系想打就打打完先算。分分鐘你個幫一半都係分身黎,D人心情唔好就開黎打下人甘。我建議你地睇搞翻好個幫會同埋D人先。你自己諗下,依家甘樣會唔會有人認真入你幫玩。一日未搞掂自己D人同埋外交你地都係小搞事(出名)好D。一比D大幫見到你地甘 幫地都埋你既

我入過既幫都同你地有過節,當然唔係話你地個個都有問題。今次件事我係局外人不過我再諗翻之前同你地都有吵過既時候,覺得你地真係搞好自己幫會D野先,平時講野做野小心D,唔好成日唔小心or有心甘得罪人

你都應該知如果打起上黎你地會點,暫時有幫會幫你(唔想講得甘明啦) 應該好好用呢個時間認真諗下

到無人幫你既時候先諗先後悔就太遲了

秒殺天下?幫主把口衰到死,D人亂殺掛機,日日哈D新手咖啦.我分身都死唔少,
開紅打追令唔關事都殺,打到佢地又要噪,好心叫佢地開良民.點知比佢打到差D死
ED幫.唔搞好D,遲早變過街老鼠
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:54 AM , Processed in 0.023725 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存