2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 開心Share 坐p場見到兩句好搞笑既野
樓主: 小學雞xd
go

[閒聊討論] 開心Share 坐p場見到兩句好搞笑既野 [複製鏈接]

忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

暗拳 發表於 14-4-10 11:38 PM
回覆 A`Four 的帖子

同埋如果你覺得,幾千蚊好多

幾千蚊唔多?香港你覺得有錢人多定窮人多先?
個個對錢多少既定義都唔同,online game原本設定已經係主要比d學生哥消磨既野,成年人當然玩得啦,但係你好似當左玩緊隻game既人都係有入息咁,我可以好確定同你講隻game一定係學生玩區多
你覺得對一個學生哥黎講幾千蚊叫唔多?當然你係誠哥d孫,我吹你唔脹
btw你講到咁有理道,你咪又係網英一個,現實比d老闆照尻你肺,之後拎老闆比你d錢掟番落隻game度打班學生哥 但係你要知道你係打工仔ja,知唔知班學生哥係你老闆既老闆阿,仲串人haha
嗱 我想潛水咖啦 你可以當睇唔到 唔洗回我都得 下台階就比左你 快快手做好手頭上既工作唔好比你老闆照肺

A`Four 發表於 14-4-11 01:44 PM
幾千蚊唔多?香港你覺得有錢人多定窮人多先?
個個對錢多少既定義都唔同,online game原本設定已經係主要比d ...

你睇返暗拳講d野
佢都無侮辱非傳裝玩家@@
佢只係話傳裝人士好似多過非傳裝人士姐
同埋幾千蚊多唔多見仁見智你都識講啦
唔駛咁唔鋸喎@@

每當變幻時 發表於 14-4-11 02:06 PM
你睇返暗拳講d野
佢都無侮辱非傳裝玩家@@
佢只係話傳裝人士好似多過非傳裝人士姐

下 我有話佢侮辱非傳裝玩家?
張圖唔係好明顯寫住囧人咩,嗱我就無玩隻GAME好耐既,只不過見到佢係GAME度就串人,出到黎2000FUN比人串就扮到講野好有道理先串佢姐,我有無唔鋸就無咩所謂
至於你話我講錢多少係主觀咁你就睇清楚我講既野,平時社會就係主觀,但係隻GAME學生區多既時候,唔係計大圍咩?

下@@?!乜暗拳就係多啦?我真係唔知

字海mode<唔夠多啦a夢勁既字海
多啦a夢依加當正自己鍵盤葉問咁+rr
其實... 你唔好扮野啦.. 我相信你有番工都唔會高人工得去邊 咁既學識
再唔係你靠屋企人養 就更加收皮啦
你夠你若打.. 就唔會通常有你若你都掛安啦

回覆 Siu星兒 的帖子

第1: 鍵盤葉問係我定係你,就見人見智,大把人見到啦
第2:原來我有講過,自己文化好高,老老實實,唔高,唔係會差到,兩行話都話字海甘樣囉
第3:的確唔高,我幾係邊到見過我講過高姐? 叫做14,15k姐,甘你呢

第4: 你確定我係真係次次掛安? 我認有掛過架,但係邊到黎次次?
我有無落過台打,就大把人見到ga,你話點咪點囉: :

一隻遊戲係學生居多係事實,不可否認   依一點我同意

比人照肺依個問題呢,我可以好清楚甘答你,我返左好耐工,係岩岩入行搵幾千果時至有比人照過肺,巳經好耐無 ,甘你呢? 依家比人照緊肺,定係未來等緊比人照肺   學返你甘講囉, 邊個打工未比人照過肺啊?

你係誠哥個仔,女就另計囉
見你甘樣講得野,你都唔係咩大家庭出生啦,當你依家係學生,你第時咪又係打工仔  講野用下腦先啦face_l_18:

一個小朋友走埋黎指指點點人地點樣洗錢,學生哥,唔好太當自己係一回事,我諗無人想比一個仲靠緊屋企ga人教,
定係你係老板黎啊,你講到打工仔打可憐face_l_18:   仲話比台人落,自己諗下點落台先啦face_l_18:

同埋唔該唔好柒,
我無話過幾十字係字海,係我出左幾十字都比人話字海渣,自己睇清楚先啦

暗拳 發表於 14-4-11 10:21 PM

一隻遊戲係學生居多係事實,不可否認   依一點我同意

你當我依家係學生ja on9仔 當阿 知唔知咩係當阿 你當我係打工仔ja 傻閪 當ja
咩撚野都用當黎做現實 我當你老母
笑撚到我呢 唔係大家庭出生就一定做打工仔 你自己check下香港白手興家果d人有幾多先啦 又當我係唔係大家庭出生?我當你老母
我講李嘉誠就等於我唔係大家庭出生 又咩撚野道理阿?定你又當講李嘉誠既人就唔係大家庭出生阿?又當阿?我當你老母
就算我比人照肺又點姐 我串尻你比人照肺係你係網上串d學生仔ja 我又無 定還是你認你係學生雞 咁我咪認我比人照肺 無所謂
比人照肺就早d休息啦 做好d份工 唔好打咁多機咪唔洗比人照肺 我咪又照唔到你肺lo 訓啦柒頭

我又玲咩黎當做現實啊,學生哥
白手興家,就唔撚洗做野? 話做老板就做老板架?

你ff完未?    你起家唔撚洗做野架   
無野做,你有錢白手起?   起家個過程要做野架,唔係你邊到黎錢

我等睇你唔洗做野,讀完書話起家就起家啊,千奇唔好做野,會比人照肺啊,face_l_18:

暗拳 發表於 14-4-11 10:57 PM

我又玲咩黎當做現實啊,學生哥

你on9完味?幾撚時話我係學生哥?你咩春都當 我當你老豆老母死左 你緊係要係夢歷度加強自己既實力 獲得你網友認同 之後拎番d親情
依家我當你係on撚9發癲青山出黎成日ff自己番工既小學雞
btw做野一定要比人照肺?係你做得差ja on9仔
慢慢回尻我lo 睇下邊個時間多 你當我係學生哥 我上堂回尻你咪最多比老師收電話 你回尻我 你比人照肺 一陣比人炒撚左魷魚你真係ff多啦a夢出黎幫你
慢慢on番夢歷望撚住個多啦a夢(on9符號)打飛機啦

做咩甘惡姐,唔係講到你難受ma?

同埋估唔到你連字面意思都未理解到 甘我為你一個人解釋清楚小小,

為你解答返你條問題,香港有幾多人係白手興家? 我可以答你,多的是,
但係我確定每一個人做依樣野過程都係會經歷打工仔依個過程, 唔洗做,無錢點樣白手興家,定係等中6合彩?

你係甘睇唔起打工仔,咪出條街同人講囉,你係打工仔黎ja   

至於>講李嘉誠就等於我唔係大家庭出生,你又係點樣理解返黎?
我得出依個結論,係你自己講出黎,幾千蚊,巳經哂得"哂" d錢,我諗無一個所謂大家庭,幾千蚊就哂得"哂" d錢掛?face_l_18:  

到照肺依個問題,引用返你本人41,51樓,

你要知道你係打工仔ja,現實比d老闆照尻你肺<  你自己講架ma,對嗎?
到講到你自己之後就變左甘
btw做野一定要比人照肺?係你做得差ja <又係你自己講架ma,?

甘請問你馮咩覺得我比人照肺? 你識我定你跟蹤我啊?face_l_18:  
你自己都識講啦  btw做野一定要比人照肺<?    同我講當,你自己咪姐係"當"出黎face_l_18:   

應用多次你自己說話,甘我當你老豆,老母死左都得啦face_l_18:   有咩所謂姐可~?
but....好多粗口好型好威威

del~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

同埋你咪慢慢當囉,你最好慢慢諗,諗天光,諗我老豆老母死左,諗到天光唔好訓又點話,諗啦諗啦, 你想像又唔係現實,我又唔痛ga
講兩句就好似殺左你老豆老母甘,串唔起唔好學人黎串啦

回覆 暗拳 的帖子

del~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

字海唔字海 唔同人唔同睇法架姐
或者... 我當1個字都係字海呢-3-
你仲唔係鍵盤葉問 連出幾篇字海+R 仲要加2個唔知做乜既留言
你贏曬啦-3- 都係戈句 你得罪其他人比人開Po姐 咁惡惡做乜><

笑到我 唔比用神裝

所以我咪話你文化好囉,一個字就字海黎   
一個字都話,字海,甘你上網有無比字海沉死你啊?

出字多=鍵盤葉問,好好野架姐你
同埋好老實講,打機姐,得罪咩人,你會唔會認真左啊?   真係甘唔順超,唔想係2000fun玩鍵盤戰,又甘大意見,歡迎直接p場搵我

鍵盤戰,又係你地發起先,唔夠講就問人做咩要做鍵盤葉問,何必呢?

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 10:13 AM , Processed in 0.029779 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存