2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 請平平道理
樓主: 上官樂喬
go

[港服] 請平平道理 [複製鏈接]

話人地係中六生毛都未出齊學人玩野?  你自己D毛一定出齊哂不過又做小學雞
我都唔明你知唔知自己講緊咩
真係不知所謂

屌你班廢物真係好撚ON9 比人殺比人劫下鏢就要開晒POST博同情
你唔撚想再有下次一係就入錢 一係就咪撚玩啦 係度開POST有撚用咩

切菜王狗狗 發表於 14-4-4 09:44 PM
屌你班廢物真係好撚ON9 比人殺比人劫下鏢就要開晒POST博同情
你唔撚想再有下次一係就入錢 一係就咪撚玩啦  ...

呢位朋友.講緊既係事實,唔係慱同情.亦都唔使你同情.你可以過主.
我地講緊既係收左個人入幫就俾人搞.事先亦冇講任何野,埋來就殺人.殺完就叫合幫,唔合就不停滋擾,呢的行為你覺得係正常嗎?
因為唔合幫就要搞人,小孩子所為,你咁激.咁大反應,唔使講你都係佢既人,你叫任教主講事實.唔好做完唔認,唔好強詞奪理.
我冇野好講,呢的小人咪睇下你可以惡幾耐

我係任教主 柏公子做左咩 全SER好多人都知
我事先叫言妃同你傾計 係你唔理言妃
我一心想搵個同你地有少少關係既人同你易傾D 你理都唔理佢
你仲好意思話我唔同你傾 加上我冇再叫你合幫
我問你唔過埋黎一齊玩 你話唔過我都冇耍叫你過黎
唔好屈得就屈

姐姐 保人都要睇人保 我保佢保到個幫咁
我怕你做我後塵 我個幫散5去 唔代表你個幫頂得住
好心當雷劈

cchhaakk 發表於 14-4-4 10:14 PM
我一心想搵個同你地有少少 ...

全ser都知你講呀?你做完d野唔能認賴落我到?你當d人白目呀?

cchhaakk 發表於 14-4-4 10:38 PM
姐姐 保人都要睇人保 我保佢保到個幫咁
我怕你做我後塵 我個幫散5去 唔代表你個幫頂得住
好心當雷劈 ...

唔好洗人腦啦任教主!

haha 好多幫矛頭指向你到話你開紅殺人先
你真係好意思話我
柏公子 上次下就4點左右你係咪話我幫九紋龍狂刀係正下午兩點殺你既?
我問你有冇記錯時間 你話「一定冇記錯」
之後我係幫會睇返上線時間「二十小時前」
咁你又有咩解釋?
仲有你屈聚劍門幫主同九紋龍夾手殺你?你又點解釋?
先生 打機啫 洗唔洗係咁屈人地呀?
聽講你台服去到咩ser都俾一大班人追殺 咁夠証明你搞事啦掛?
我親口問過你 未經人同意亂放私人資料上網觸犯咩法例 你識答我
咁我希望你唔會知法犯法啦 我就唔知你會唔會放
不過我收到啲料啦
你依家停手都仲有fd做 如果唔係真心戰場見

cchhaakk 發表於 14-4-4 11:31 PM
你真係好意思話我
柏公子 上次下就4點左右你係咪話我幫九紋龍狂刀 ...

台服還台服港服還港服
況且台服褔爾魔沙滅世狂舞既幫員洗能淆?追殺咪追殺夠做埋黎!港服任教主你個畜生冉搞事既小心上頭條!老魔條友都其實講中我d野既!你問下你個fd我乜能野料仲好啦!唔搵人斬你算好啦任教主!冉搞我!你真係上平果日報頭條架啦!我唔想唯左隻game搞到現實要搵人買起你!game炸咪打上腦啦你!

你真係好意思話我

收到料既話你就唔會柒柒下野九我啦!你問下你個老朋九澄我乜能野料吊你老味!

你真係好意思話我

打機打到你咁能上腦真係唔死冇用!你講乜都得架啦?剩係死剩把口!把口又唔能收呢句野匡空講架!我好能記得!

你真係好意思話我

人地話我開紅殺人你幫外人都唔幫自己人有乜野好講姐?同門條友正常殺左佢佢加我仇人冇理由我仲關注到佢!你有病快d去睇醫生呀畜生教主!我打正當又話唔打得比人恰到上面都唔還得手你第一日玩九陰呀?你都低九能!有乜能野打左先講吊你阿媽啦豬西生上腦!

回覆 織田信忠 的帖子

在下聚劍門高層(伯賢乄),如有圖証實我幫幫主殺你"柏公子"仲要響秒殺幫主朵,本幫願意講和同唔會打你地D人,相反,無圖証實(姐係你屈我幫幫主),唔好意思,唔好怪我地打你。其實我想講"柏公子",你去到邊搞事搞到邊,點解會有人保你?

cchhaakk 發表於 14-4-4 10:14 PM
我一心想搵個同你地有少少 ...

屈?
教主你真係濺,由頭到尾都係你搞緊我,我任打.任殺.任你恐嚇.你恰我都唔係咁恰...............

言妃?
一個由九陰帶走我咁多人過你秒殺既前九陰聯盟副幫主,你想我聽他講乜?
一個離開你教主既人你都容唔到,一個帶走我n咁多人既前副幫主.我不但容到,亦冇出過聲.人各有志.有自由,呢個亦都只係個遊戲,遊戲.教主你明白嗎?

事件既開始你係成都開紅殺我.當時我運標.有冇呢回事?
殺完我問我係邊個.我應左,你係咪叫我過秒殺.重話九陰聯盟合左秒殺.叫我地過埋去.有冇呢回事?
之彼言紀問過我,你自己可以問番言妃,........我唔想拉人落水.我唔係你.拉咁多人落水為乜.證明你威定證明你白痴?
我所講既係事實.唔係似你的人所指既慱同情.係講緊一個任教主欺壓弱小玩家的事實.我講既所有野都係真真實實,冇花冇假,呢個係前兩日既事.你唔會咁快唔記得下.呢件事重有兩個人知,就你你所講既言妃啦.同神醫,事情發生後我同佢地兩個對緊話,我敢,對天,對黃大仙,發誓.我所講既野有半句差別或假既我會死全家包括親戚朋友.係不得好死.教主你都係,天知,地知.你知.我知.你講既野係假既你都會如我所發既誓一樣,你認同嗎?

成件事我可唔可以理解成,你分離左九陰聯盟,拉走曬的人,見冇人出聲,你覺得好恰.所以你想合併埋九陰聯盟,咁啱有你秒殺離幫既人入左九陰聯盟,你借題發揮.作出呢的欺人太甚既行為.你認同嗎任教主?

重有,你自己狗好啦,唔好再搵你的狗上來吠,冇人保任何人,只係你做法過份,請問,你以為你是誰?做乜俾你殺重要聽你講?

惡人自有惡人磨.任教主你自己會負番相關責任.記住,天係公道既,

白公子同任教主既私事或恩怨自己去處理,請唔好拉別人落水,呢個貼係因任教主無理開紅殺我及迫我合幫,我拒絕,而佢任教主不停滋擾而發出既.

請你地任教主同白公子及你地的狗,你地自己既事自己另外開貼去吠.唔好將你地既矛盾加到我身上,重有你地的唔了解.唔清楚就係度話我既人,你所講既野要自己承受番,我再送你一句,全家死曬.因為你地幫親不幫理,更加冇了解.不清楚就不公平惡語相向或幫任教主.當然我知道你地係狗,所以你地會受到天既懲罰

其實同你地傾落去晒氣 你唔知柏公子做過咩就係到話地錯
咁你地都挽到個人資料上網 咁我地屈服於你地
對唔住! 但唔代表我唔會向發放個人資料嗰個人作出法律行動
我地幫在此向 九陰聯盟 道歉
若要人不知 除非己莫為!
希望九陰聯盟幫主唔好信錯人 走左去我地呢條不歸之路
我冇必要點你行錯路 你自己諗下啦
神醫都係前秒殺 我有冇叫你踢佢?我唔會為左一個人走去第二個幫 所以打佢
真心希望   閣下想想問題所在
秒殺天下在此向九陰聯盟道歉

你班廢青嘈完未,考試未開始?唔駛溫書咩?

cchhaakk 發表於 14-4-5 05:21 PM
其實同你地傾落去晒氣 你唔知柏公子做過咩就係到話地錯
咁你地都挽到個人資料上網 咁我地屈服於你地
對唔住 ...

道歉?
我地接受著.亦都處理著問題.
可惜
你做俾邊個睇?
呢頭道歉,果頭搵人立幫針對九陰聯盟.有必要嗎?小朋友.
屎忽鬼
正如樓上所講既都係專心去讀書好的.唔好曬養你的人既米飯
我正式離開幫會.亦都會離開遊戲.你慢慢玩啦

個幫唔係我地啲人開。。。
你查好先講野好唔好?
講左你知柏公子唔只得罪我
只係我同佢恩怨太深啫
冇必要咩都屈我。。。

唉!一場罵戰,兩敗俱傷,值得嗎?樂喬既心情係點,字數已說明一切,多麼委屈,多麼痛苦,我唔明點解而家社會係一個接受唔到怨氣,不會同情受傷害的人既地方,今次開post明顯係發洩文章,大家咪安慰下佢,慰問下佢 。Ok ! 你唔贊成佢既,咪心平氣和咁同佢講,不過樂喬一定會罵你 ,一個人發火既時候既基本情緒黎姐,莫非一個成年人咁都唔知 !? 我中學生都明白啦!發洩又人罵,咪姐係冇發洩 ? 如果反對者可以持續地心平氣和咁表達意見,相信唔會造成而家既地步 。講真,我真係唔想加入你地既話題,又唔關我事,但係作為旁觀者,我真係忍唔到一個心情極度煩擾既人仲要受到不必要既折磨 。相信有d人一定會話我扮唒高人,係到講大道理,我唔介意,因為呢d所有都係我既心聲 。

事實我對打佢已經道歉
但我俾佢屈 我都火
我都要佢出黎解釋
唔你係話自己係女人就大晒
佢屈我搵其他幫會搞佢
佢自己有冇查清楚?唔係一句唔知就大晒
你都識講道理 俾佢一口咬定我做 仲係咁鬧我 我唔火?
你學人講道理前都真正了解成件事先
唔係見女就幫 佢自己咩都唔查 得把口係到鬧人
大佬 做得幫主預左俾人搵上門
我搵人同佢傾 佢無視我啲人 拒絕談判 係咪底死先?
我已重複多次 我冇叫其他幫會介入 係有人得罪佢地
與我冇關!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 04:36 PM , Processed in 0.038810 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存