2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 招雙排帶我上銀 掉落銅牌真系上吾番銀= = ...
樓主: domokun`
go

[抱怨專區] 招雙排帶我上銀 掉落銅牌真系上吾番銀= = [複製鏈接]

百幾埸仲係銅牌既証明你既實力真係銅牌

我都係銅一爬上去銀三

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

grandc15498 發表於 14-7-3 12:11 AM
銅牌仔永遠一堆藉口
貼埋俾你睇carry既戰績
點解你套打法打左幾百場都上唔到去

銅牌仔永遠一堆藉口
我套打法正係打左10場已經贏哂?
就係因為我個牌位d人有咁既水準所以先上到去
唔會留係銅區到做萬年地雷

咩意思?

閃KANE閃 發表於 14-7-3 01:03 AM
每區我都會比你更加清楚狀況
不如諗下點解我  又或者其他人幾廿個ACC都上到銀以上
你就一個都唔得? ...

因為我冇玩清場carry英

kenyeung525 發表於 14-7-3 12:46 PM
銅牌仔永遠一堆藉口

就係因為我鑽1 D人做到我所講既野所以咪上到去
你做唔到咪留係銅牌LO 明未呀

a853139157 發表於 14-7-3 10:36 AM
回覆 grandc15498 的帖子

無人推塔你想過去比5件打撚死?

係呀 永遠你個隊D人就掛機中離送頭唔識推塔
對面D人就殺到滾哂雪頭
永遠就隊友雷你
岩聽未?

自已唔撚識指揮?
銅區D人就係唔識依D野
先要搵1個人去指揮佢地
不過你都唔識架啦
又點會指揮到
所以你咪留係銅牌
貼埋10場銅牌戰績俾你 10場贏哂
都仲一堆藉口
留係銅牌係有原因
永遠覺得自已最撚神
老老豆豆
電腦中階都仲難打過銅牌場

黃米奇 發表於 14-6-12 02:29 AM
你咁講就唔岩啦
假如你認為銅銀牌真係好難打既話
點解白金鑽石就可以輕鬆打?

我又唔係好認同囉~

咩野叫實力不足先????
係銅牌區發揮銀/金牌實力叫實力不足???

我真係唔係好明你句""""點解白金鑽石就可以輕鬆打?""""
小弟只知道 銅->銀->金->白金->鑽石->菁英

難度係銅區就只有 銅牌/白金/鑽石 3種人???
你是旦搵個金牌睇下屌唔屌打到銅牌區? 打唔到就係垃圾?

如果個個係銅牌區打到要有白金同鑽石實力先可以逃出銅牌地獄咁洗咩"""銅->銀->金->白金->鑽石->菁英"""
直接~~銅->白金->鑽石->菁英~~啦~

成日用鑽石身份話人唔夠實力屌打銅牌~ 真係睇到得啖笑~0~
姐係大學生笑個幼稚園唔識微積分

成日聲大大話點屌打人點屌打人
味又係白金troll人game 係白金好彩俾人CARRY送上鑽5 之後28日個D~
http://www.2000fun.com/thread-5490306-1-1.html

人地幼稚園識背曬乘數表 又話人感覺良好~
識畢氏定理 又話人拎曬D頭CARRY唔到~
識方程式 又話人唔夠實力屌打~

我相信你唔會係銅區直跳鑽石呀?
可能係鑽石眼中 銅銀都只係一大粒頑石~但我好想講每位玩家都係由一次又一次對戰中吸收同領悟 一步步向前
當中差別可能係起步點 領悟力等等

我都講過好多次英雄聯盟唔係單人遊戲 遇強越強唔單單係自己 仲要有隊友支持先可以戰勝對手
我識一個鑽1台灣人 玩分身銀3 潘森JG 15分鐘 12/2/5  可惜全隊殺數同對面比 15比28
最後都係輸左~ 可能你又會話個鑽1汁頭又CARRY唔到~  
但我覺得如果佢專登留頭俾人 我相信個結果只會係更差

唔好成日用鑽石白金眼光去諗屌打咩銅銀牌~
將心比心唔通你鑽石場下下要有一個菁英隊友屌打 你地個場先會嬴?
然後輸左就話你實力冇菁英所以你係鑽石場垃圾??????

這是5VS5的遊戲好不??
點解全隊表現最好都冇資格話隊友雷????~(當然對件事係冇幫助~我都唔建議咁做)

1個銅牌正常玩家發揮到銀-金都CARRY唔到~SORRY~我真係唔認為有D咩野實力不足囉

PS:當然有實力我係認為點都上到~時間問題ONLY~

wrtootiu  而唔係聽你白金 鑽石點屌打銅銀~  發表於 14-7-3 04:46 PM
wrtootiu  我知佢有實力~但人地都咁努力想沖出地獄區~點解要講D炫耀說話呢? 我覺得佢地打左幾百場仍然用自己對手打rank 已經可敬 佢地需要支持  發表於 14-7-3 04:45 PM
阿軒~*  可能你會覺得佢係一個28日個D...但佢想打..絕對上到鑽1呢條友 我可以好恆定話你聽  發表於 14-7-3 04:05 PM
已有 1 人評分Good 收起 理由
夢的理由 + 2 你有道理喎

總評分:  Good + 2   查看全部評分

"運氣決定速度, 實力決定高度"

高端玩家係自己個區都已經唔會好似打低端場咁樣全勝,
因為當你既實力同你個牌位一樣既時候, 你係會開始唔上唔落
If we are stucked, maybe its probably exactly what we deserve to be

金銀玩家響銅牌場未必做到高端玩家咁場場贏,
但作為一個合格既金銀, 絕對有能力贏到50%場數以上.
同樣地, 銅學就算打銀牌場都會輸多過贏

我身邊有朋友幫人代打, 佢幫個銅既上完銀4, 唔夠一個月條友已經跌返落銀5 0分, 敗場比勝場多.
我自己金牌, 幫人打銅牌場大約5場就會輸1場, 其餘贏既4場都有時會打得好辛苦, 幾乎由自己一個帶起全隊.

金銀比起高端, 係相對比較辛苦
但足夠係銅牌場爬分既.
只不過時間會耐d~

wrtootiu  我明白~只係睇唔順眼一D人 話人冇鑽石白金實力屌打銅牌姐~ 都係個句~銅->白金定鑽石? 幾時開始銅要擁有白金鑽石實力才理所當然~?  發表於 14-7-3 01:33 PM

wrtootiu 發表於 14-7-3 01:10 PM
我又唔係好認同囉~

依家唔係話要有白金鑽石實力先理所當然
係點解有d銅牌打幾百場都仲留係銅牌
永遠話俾人雷
搵個白金/鑽石落去打可以有9成勝率
我夠膽講話即使係金牌落去打都係有7成勝率可以上番去
我只係睇唔過眼有d人打幾百場仲留係銅牌
但係正係識話隊友垃圾雷佢
又唔檢討下自已

依隻唔係普通online game 玩得耐就會lv 玩得多就會上去
就係因為你只係屬於果個階既實力 咪卡住係到 亦即所謂既elo home
你超越你果個牌位既實力 點解要俾你上去?
班銅牌仔永遠唔識檢討自已既犯錯 同一個錯誤玩左幾百場仲會繼續犯
人地犯錯就將人地百倍放大
自已犯錯就當乜事都冇
然之後完場就話隊友雷佢
永遠覺得自已係岩
但又上唔到去
永遠只係活係自已既世界之中

笑傲無雙 玩過星曲WEB

wrtootiu 發表於 14-7-3 01:10 PM
我又唔係好認同囉~

銅=銀=金=>白金=>鑽=>精英

唔好話鑽1打銀牌輸1場
就無限放大講到乜都齌睇運
FAKER打銅牌都唔會100%贏

其實打到某個位你知道隻GAME基本操作
就唔會咁易比人單殺
但相反  地獄場D人連隻GAME點玩都唔知

唔好話乜
我打過幾廿個ACC
銅銀果D冇一個天賦/符文係岩

wrtootiu  我邊句講睇運????我個意思係鑽1都未必CARRY得到 何況只係銅牌場發揮到銀OR金的小玩家????????  發表於 14-7-3 02:29 PM

grandc15498 發表於 14-7-3 01:49 PM
永遠話俾人雷

你咁講就唔岩啦
證明就係你實力不足既問題
你唔好同我講 銅銀牌點同鑽石比
好簡單...就因為你實力不足
你實力夠絕對可以輕鬆屌虐銅銀牌
你實力弱咪慢慢係銅銀牌來來去去lo
大多數既銅銀牌根本就唔會自認自己有幾雷有幾弱
以為場場都係隊友雷佢?

唔好再講自己比銅銀牌隊友雷啦
你自己何常唔係一個雷貨
你係有實力既 就自然可以屌虐銅銀牌啦
冇實力就慢慢打ng練下啦
你係到怪隊友有幾雷有幾屎有咩用?
你會增加實力!?

你叫是但一個白金鑽石去打銅銀牌 一定可以屌虐班廢物
呢種就叫實力既差別啦

銅銀牌真係感覺十分良好

我睇完曬佢講都只係覺得一個白金/鑽石玩家 串緊人冇實力~~屌虐~~銅銀牌場咋喎~ (請睇52#)
句1)你自己何常唔係一個雷貨 你係有實力既 就自然可以屌虐銅銀牌啦
句2)你叫是但一個白金鑽石去打銅銀牌 一定可以屌虐班廢物  呢種就叫實力既差別啦

個兩句意思:大學生對幼稚園生:你幼稚園識方程式好叻??  你識微積分先叫勁呀~好似你依D幼稚園生是旦叫一個
                                                 大學生都收你地皮~呢種就叫實力既差別啦

依D自命不凡的留言我真係睇唔到對樓主有咩野幫助....???

wrtootiu 發表於 2014-7-3 13:10
我又唔係好認同囉~

係銅牌區發揮銀/金牌實力叫實力不足???

我真係唔係好明你句"" ...

哈哈,其實你好簡單答我一句,我打成近400場都係銅牌,咁我既能力係唔係銅牌

wrtootiu  如果400場 場場自己都12/2/10 +幾個隊友係2/13/3個d 咁你真係覺得樓主能力係銅牌??  發表於 14-7-3 03:07 PM

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

回覆 wrtootiu 的帖子

乜大學生一出世就係大學生架啦?
假如永遠都覺得自己冇問題
佢點會進步? 佢點會認清自己實力係點?
唔通而家鑽石玩家 岩岩玩就有鑽石實力?
我見唔少鑽石都經歷過銅銀牌階段wo

上得鑽石10個 至少有5個 都經歷過 銅銀牌
你估真係銅牌直接上鑽石!?
你唔認清自己實力 你一世都冇辦法上到鑽石

你係有本事就上鑽石比人睇
你冇本事就唔好得個銅牌同人嘈
根本就得淡笑

黃米奇  "好多謝james哥bo5送左兩場比我" 唔通你以為人地幫我代打架?:D  發表於 14-7-3 03:29 PM
wrtootiu  另外你真本事~~"好多謝james哥bo5送左兩場比我"~~依D就係你認清自己實力 所以上到鑽石?  發表於 14-7-3 03:14 PM
wrtootiu  你真係覺得大學生會拎自己識微積分同一個幼稚園生炫耀? 對一個銅牌講自己白金/鑽石屌打銅銀 依D叫人地認清自己 定係認清你?  發表於 14-7-3 03:12 PM

grandc15498 發表於 14-7-3 12:58 PM
就係因為我鑽1 D人做到我所講既野所以咪上到去
你做唔到咪留係銅牌LO 明未呀 ...

咁你不如詳細講下銅牌場要做足鑽石場d乜
等我做到足cap埋圖,照樣輸完之後再請教你啦

wrtootiu 發表於 14-7-3 02:33 PM
你咁講就唔岩啦

照你咁樣講

同一間學校讀書

一個人讀左廿年maths
佢識微積分當然正常

但你唔覺
一個人讀左廿年maths連加減乘除都唔識係唔正常架咩?

到考試
唔識加減乘除果個就話佢份卷特別難

因為人地運氣好
出題都係人地溫過果D先會考到咁高分JA~

kenyeung525 發表於 14-7-3 03:16 PM
等我做到足cap埋圖,照樣輸完之後再請教你啦  ...

我諗唔會有一隻競技GAME可以確實話比你知做到D乜就會有咩回報

如果我同你講20分鐘食200隻兵就得
但對面20分鐘食250隻兵+跑2次線呢?
咁你咪GG LO...

不過可以根據隻GAME GE META去做D有意義GE野
只要你果隊做到GE野比對面多
就會贏

回覆 閃KANE閃 的帖子

但問題係  有人讀識曬佢個個等級d野(100%) / 超越埋(over 100%) 但係都係升唔到班呀~

點解呀??? 因為份卷要5個人一齊做囉~.~
一份評定實力試卷1000分滿分  5個人夾埋做超過200分先可以由銅班升銀班
你一個人做左80分已經係比你自己原先設定(40分)多左成倍~但係你都係升唔到~WHY?
4個隊友加埋都俾唔到120分你囉~

你地就會話:我一個人都識做600-700啦~有幾難????

可能佢要升班的確要做得更多~~(現實銅區地獄可能要做到150 or 200等等~)
但係佢真係你地口中所講咁咩??~佢係雷友????

我真係唔明你地思想係咩???????? 5vs5 要有1個人carry 係天經地義??
唔夠carry 就係個個人雷?

小弟不才~今季先專心打rank 之前打左(9xx場ng)   打完10場仲係銅2 之後打下打下去到銀1~
不過之前ser問題加troll game 去左銀5~
之後小弟係銀5 浮沈左一段時間  係個段時間小弟自己已經盡力做好自己JG位置... 頭十分鐘3/0/5 多的是~
但無奈 下路丁埋都唔識走~ 中路殘血大路B被殺~ 上路斷線等等~什麼都有~

難道小弟就銀5實力?
小弟深知孤掌難嗚道理~所以痛定思痛~一路打一路搵個信任的隊友~
結果皇天不負有心人~我撞到個有決心同實力差唔多的銀牌台灣人~
結果早前7連勝上銀4~如今銀3 9X分~~~ 小弟打左600場RANK 勝負各半~
但我唔認為銀區就係我的elo home~

最後:有d人唔係雷~甚至可能係勁(佢已經盡佢全力發揮到120分)~但點係上唔到區?  
因為現實太殘忍 係雷人當道的世界中 只有3條路~
1)你唔單單要勁 你要神~ 你要一個carry(越高等場越不可行)
2)你要搵多個有決心同實力差唔多的人同你向上爬~ 因為依個人會減輕你壓力 甚至會成為你的助力

3)無限大毅力!!!相信自己係有實力只係俾雷人阻擋~打100場唔得打1000場~ 總會上到

grandc15498 發表於 14-7-3 01:49 PM
永遠話俾人雷

永遠話俾人雷
搵個白金/鑽石落去打可以有9成勝率
我夠膽講話即使係金牌落去打都係有7成勝率可以上番去
我只係睇唔過眼有d人打幾百場仲留係銅牌
但係正係識話隊友垃圾雷佢
又唔檢討下自已

呢場因為易大係咪都狗沖
順風變逆風
自己隊智障、對面仲智障
上下路有小小優勢
對面雙jg齊齊gk、d人唔插眼一早輸鬼左

你睇下蕾歐娜,唔好講話眼石,連半粒隨身眼都冇
成場得我自己有閒錢先買1~2粒眼插
你可能會話:屌你插眼係sup責任?
我可以同你講唔係,不過佔成team人既一半責任
sup買眼石前期保護ad防gk,為團戰做足視野
s4一條友插得果3粒紅眼、1粒真眼
依家d人眼石紅眼都唔買,仲講真眼?
雙jg都可以肥起黎,冇視野仲打條毛?

再次強調:如果唔係對面智障
我地一早輸左十年

依隻唔係普通online game 玩得耐就會lv 玩得多就會上去
就係因為你只係屬於果個階既實力 咪卡住係到 亦即所謂既elo home
你超越你果個牌位既實力 點解要俾你上去?
班銅牌仔永遠唔識檢討自已既犯錯 同一個錯誤玩左幾百場仲會繼續犯
人地犯錯就將人地百倍放大
自已犯錯就當乜事都冇
然之後完場就話隊友雷佢
永遠覺得自已係岩
但又上唔到去
永遠只係活係自已既世界之中

d人成日話cs數cs數、咩咩30分鐘300 cs定200 cs
全場得雷玟過200兵

點解ap稻草人清線慢、成日遊走
食兵仲多過ad凱特琳、對面ad汎係我地ad凱特琳既倍幾?
對面得一個sup蒙多出件日炎
咁就要出輕語而唔出無盡?

我承認有1死係自己on9仔
行錯位企太前,比人切入+cut大
另1死就係凱特琳野區追住雷玟射
全場隊友未跟上,叫佢走佢唔走
追到對面5條友伏草,然後隊友各種4v5強開不解釋

你唔跟?
「幹你娘,垃圾稻草人怎不跟上?」
跟?
「我去你妹的!4v5沒ad誰還在亂開團?」

如果唔係jg神gk、姆姆識對線雷玟
又係輸左十年

點解同樣ad、魔甘娜counter蕾歐娜都仲要輸線?
兵數?輸唔係好多,差唔多兩倍姐

如果唔係對面智障,菲歐拉carry
又係一早輸左

題外話
已轉做己,最緊要正字

閃KANE閃 發表於 14-7-3 03:37 PM
我諗唔會有一隻競技GAME可以確實話比你知做到D乜就會有咩回報

如果我同你講20分鐘食200隻兵就得

257#有野問

kenyeung525 發表於 14-7-3 03:16 PM
等我做到足cap埋圖,照樣輸完之後再請教你啦  ...

算啦 你冇得救
永遠覺得係人雷你
自已就最撚勁
繼續活係自已既世界之中啦
繼續留係銅牌做萬年地雷

kenyeung525  自己  發表於 14-7-3 04:04 PM

grandc15498 發表於 14-7-3 03:58 PM
算啦 你冇得救
永遠覺得係人雷你
自已就最撚勁

我相信唔識切入既jg易大
係咁1v5死十幾廿次
完全係因為自己雷到佢咁

我從來都冇話自己猛
仲有咁激動講粗口做咩?
講岩左唔岩你心水就發老皮
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 12:40 AM , Processed in 0.046550 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存