2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 有實力係唔會升唔到分
樓主: kihim2007
go

[閒聊] 有實力係唔會升唔到分 [複製鏈接]

s3我咪又係銅牌開始升起,打左成1800場,d人仲話我無實力,而家我次次都上到鑽,證明我實力已經有鑽以上,d新手賴得就賴,話自己咩鬼銀牌被人累其實自己係白金,上得鑽果d人就肯定有俾人累過,唔辛苦過點會有回報.

push push push

sunny037732 發表於 14-7-25 11:57 AM
s3我咪又係銅牌開始升起,打左成1800場,d人仲話我無實力,而家我次次都上到鑽,證明我實力已經有鑽以上,d新手 ...

收收皮先啦  我S3咪又係銅牌開始打起 打左成萬場都有喇 D人仲話我無實力啊 而家 菁英 入面有幾十個都係我AC   你升到白金又點 之前昆9我話 3 4日 已經UNRANK>銀2>金3 點知已經打左過百幾場

peal2 發表於 14-7-25 03:26 PM
收收皮先啦  我S3咪又係銅牌開始打起 打左成萬場都有喇 D人仲話我無實力啊 而家 菁英 入面有幾十個都係我 ...

你有無咁得閒一日回我一次postsurrender: 服左你了,係咪要我俾你照埋個肺都唔信我,真係唔話你on9 唔得.但我重新一點你所講既野我係絕不會同意.我廢事係人地個post 到同你嘈 .認真on99

笑傲無雙 玩過星曲WEB

sunny037732 發表於 14-7-25 04:04 PM
你有無咁得閒一日回我一次postsurrender: 服左你了,係咪要我俾你照埋個肺都唔信我,真係唔話你on9 唔得.但 ...

其實你拎個鑽AC出黎比佢望一望佢咪會靜囉  但你又吾拎又不停發表自己偉論又話自己粒鑽幾閃幾閃  

sunny037732 發表於 14-7-25 04:04 PM
你有無咁得閒一日回我一次postsurrender: 服左你了,係咪要我俾你照埋個肺都唔信我,真係唔話你on9 唔得.但 ...

邊個ON 9心照啦  次次回我PO都話我第2樣野 都唔答我問題

笑傲無雙

又係唔開名
其實我一直都唔明,個個都講到自己咁勁,點解會名都唔開既?
你遮隊友/敵隊既人名都話保障佢地私隱呀
連自己個名都遮埋,我真係求期google下都photoshop到張一樣既圖比你睇

唔係想話你咩,只不過唔明遮名既意義

因為開名好煩,試過見到有人因為開左名,被人檢舉,ac 都無埋.唔開名係明智選擇.加上,開名俾你睇左又點,開唔開名都係人地既事,,關你春事咩.你要信就信,都係靠自己既判斷.係網路呢個地方,你鍾意做d咩係無人理嫁,我都係保障自己姐,唔係咁都唔得ma

peal2 發表於 14-7-25 07:34 PM
邊個ON 9心照啦  次次回我PO都話我第2樣野 都唔答我問題

你而家開分身ac 同我講野,都知你係邊種人啦,我仲要俾你睇,當我kai 子咩

sunny037732 發表於 14-7-25 09:48 PM
因為開名好煩,試過見到有人因為開左名,被人檢舉,ac 都無埋.唔開名係明智選擇.加上,開名俾你睇左 ...

咁你又開你AC個名  下次唔開好啦 比人封架 知嘛

peal2 發表於 14-7-25 10:39 PM
咁你又開你分AC個名  下次唔開好啦 比人封架 知嘛

咁我話我ac 放左 你信唔信 .照你咁講,人人開post 都要放張白金圖 鑽石圖證明自己身份 咁洗唔洗放埋自己真名出黎啊,以證明自己係清白

peal2 發表於 14-7-25 10:39 PM
咁你又開你分AC個名  下次唔開好啦 比人封架 知嘛

咁點解你要係2000fun 到開分ac,唔夠膽堂堂正正同我講野

sunny037732 發表於 14-7-25 10:59 PM
咁點解你要係2000fun 到開分ac,唔夠膽堂堂正正同我講野

總結:已經無任何討論價值,算吧,我地分手啦,唔再做朋友了

樓主的意見不能同意,我係銀1區都打到灰,7成運氣3成技術,岩岩果場仲要順風局,打到一半心知死啦呢D隊友,易大(JG)0/6/2,上路仲要狂比人捉,D人狂咀炮,打打下就咁输左

WOW 係勁鍋   可否教我玩LOL?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 09:52 PM , Processed in 0.030602 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存