2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 一代線有必要同盟嗎?
樓主: hohotai
go

[玩家公會] 一代線有必要同盟嗎?

sk237698 發表於 14-7-25 03:28 PM
無錯,既然你都認同冇圖唔洗講

咁就證明樓主講緊肺腑之言

唔洗有圖就係人都知
一代名將係獨食雪猿期間係會開紅殺想搶雪猿既人
又唔見你提下既

zxcvb123  補充多句 一代名將曾經獨食雪猿 呢件事係真既  發表於 14-7-26 04:52 PM
zxcvb123  我講緊 "一代名將獨食雪猿" 乜撚野惡人谷殺埋搶火龜既人?你組織下你想講喲咩先打出黎啦  發表於 14-7-26 04:46 PM
youaredelion  你話唔駛有圖,就一定"係人都知"架啦?你話人地開紅殺想搶雪猿的人,唔該請你都附上證據,冇圖你話係惡人谷殺埋想搶火龜ge人都得架la  發表於 14-7-26 09:39 AM

sk237698 發表於 14-7-25 02:26 PM
係呀我冇圖 , 咁同盟線點樣封世王唔比中立幫打?  你有冇圖?

你冇圖就收收聲合撚埋把嘴,我係質疑緊你點解冇圖都可以講咁撚多柒野姐,同盟線點樣去唔比中立幫打我就冇興趣知啦.但係我衣家正式宣佈我屌你老母

sk237698  你咪又冇圖就同我收皮啦咁多嗲 , 同盟線係唔比你班敵線打 , 你咁鐘意推落中立到拉仇恨咪出聲囉 , 講咁耐咪又係要出黎打 , 你想用把口做救世主呀?  發表於 14-7-26 08:22 AM

sk237698 發表於 14-7-25 08:34 AM
戰殤殘餘 , 皇帥 , 高登總帥依在 , 談何沒有威脅?

同盟線組隊打世王 , 中立幫一樣可以組隊打世王 , 同盟線 ...

打機打上腦?痴撚左線?

秦始皇?統一滅天下?

尋人勿探組  昊  發表於 14-7-26 09:14 AM
尋人勿探組  不過又唔怪得你地既,如果唔趕盡殺絕 只會做第2個虞吴天  發表於 14-7-26 09:12 AM
尋人勿探組  雖然我唔知你係咪真係大聯盟既人,不過如果真係趕盡殺絕 個ser會少幾多人你知架可  發表於 14-7-26 09:11 AM

76toyz 發表於 14-7-26 04:32 AM
你冇圖就收收聲合撚埋把嘴,我係質疑緊你點解冇圖都可以講咁撚多柒野姐,同盟線點樣去唔比中立幫打我就冇 ...

我都正式宣布我排隊,屌埋佢老母
冇圖係到廢up屌你老母

屌,上面咪撚煩

最撚惡 既係神判無雙高登
然後係邪惡軸心既邪教

我大聯盟 大一代係正義既朋友
做樣樣野都出師有名
唔服既 報上game名 有專人聯絡你`

sk237698 發表於 14-7-25 08:34 AM

同盟線組隊打世王 , 中立幫一樣可以組隊打世王 , 同盟線 ...

戰殤殘餘 , 皇帥 , 高登總帥依在 , 談何沒有威脅?  <<< 目測一個一代打哂都贏到 ,而且人地成日好似坐監咁歸百草。睇黎一代已經到左飲水都有骾死既威脅果種地步。

同盟線組隊打世王 , 中立幫一樣可以組隊打世王 , 同盟線何時有阻礙?  會似神判高登無雙直接開紅屠殺? 中立幫自己唔組織賴同盟線? 邪教打王一團,打交幾隊,邊個為左利益? <<< 呢個大家心照 ! 有次我地d中立幫搶到王,一代RC立即屌到我地祖宗上太空 。如果你地一代五係想我地d中立幫會入線幫一代打邪教,一代會講出呢d有毒既大話咩?

邪教唔係爆陰毒錄你有意義? 錄你講經講女講呢d? 內部管唔好亂收人比人出賣有咩好講? <<< 嘩,講到一代放針係好岩好正義咁啵。你估得一代識放針咩 , 我勇於表態,我地中立幫人際關係同外交都有番咁上下架。

唔通同盟線就冇兄弟友誼?  淨係得盟主同你大邪教教主有?  下面唔洗理?  邪教教主唔係攬實下面會出事?  做好自己本份最少唔會搞搞震會食夾棍? <<< 食夾棍? 我收到d一代朋友比我既(私人)錄音表示 : 所謂"夾棍"都係一代同魅惑夾手夾腳夾出黎既 , 五係我偏幫邪教果邊,想提醒下某d on99 中立幫主用下個腦五好勆日做狗仔姐。

邪教教主口口聲聲盡哂同盟本份 , 邊度盡左?  又退線又入線 , 乜都少做更甚無做 , 講就威 , 做就西? <<< 亦係收到一代朋友比我既(私人)錄音表示 : 五打交 / 出得小人 = x 同盟本份 。<<< 呢方面我都想食花生

BTW , 反正只會打敵線 , 你地就繼續鼓吹 , 反正講到最後都係靠拳頭  <<<  BTW  一代同魅惑利用完其他幫會就會一一刪除 , 進行切低消滅。大家有眼睇,講多無謂,坑戰到低 !!!

你阿媽個BBB 發表於 14-7-26 04:51 AM

咁你想好似國服華服咁樣
霸服打到你班邪教散到退game先好?
皇帥D人唔係特別仆街搞事果D 退個幫 入中立扮下野 都係蘇洲擂唔洗比人打
定係你地中意比人記住名黎斬 斬到你地ac左手放右手先好?
你好想一統天下?

kutmei 發表於 14-7-26 04:40 PM
咁你想好似國服華服咁樣
霸服打到你班邪教散到退game先好?
皇帥D人唔係特別仆街搞事果D 退個幫 入中立扮 ...

唔係特別仆街搞事既退幫當然比機會 , 其他既仆街搞事份子點解要比?  你搞人串人屌人先依家輸左想低頭係唔係要作出表示?

sk237698 發表於 14-7-27 11:07 AM
唔係特別仆街搞事既退幫當然比機會 , 其他既仆街搞事份子點解要比?  你搞人串人屌人先依家輸左想低頭係唔 ...

洗唔洗跪低幫你奶袋再100連道歉呀on9
我串完你 屌完你 改左個名同你做緊朋友仔都唔知啦

sk237698  唔需要,因為我從來唔比機會  發表於 14-7-27 08:32 PM

其他論點就算啦,都唔係咩重點,我只係想問下,你想打到成個SER既敵幫退GAME先叫做無威脅定點-,-?
退左幫既入其他幫你地會追到過去其他幫黎殺,迫人地入返去繼續同你地打,咁樣除左退GAME好難話會無威脅架喎....
咁人地退左GAME,你地得閒無對手打,會搵邊個打.......心照啦....
令外世王果度,對於組中立幫打世王果個係搶到王後比你地大佬係RC屌上天花板一事,呀同盟線大哥你點睇

世王果度話就話比中立打,但人地尾刀左,就會一日之內派專人聯絡對方並問候

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 10:14 AM , Processed in 0.047508 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存