2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 狩龍戰紀 回應對化貓指責的帖子
樓主: gameara2014
go

[其他] 回應對化貓指責的帖子   [複製鏈接]

Alta活動勳章

回覆 gameara2014 的帖子

踢佢地出會 唔洗手軟 你寫呢篇野都係想踢人姐
無謂含沙射影 直接踢 多佢地唔多少佢地唔少 個會你既想踢邊個就踢邊個
唔聽話既就踢V_V 唔倨佢踢佢 呢D就係權力 社會道德係網絡係行唔通
行得通既只有霸道 直接踢吧 不乖既人要受到懲罰 <3

十週年勳章(賀詞)

完全比我講中哂
個會長真係可以咩都拗返生
好好食既花生

公會30幾人
搵1-2個人品差出黎做管理員 仲要係2000FUN老母前老母後
你地個公會想點  

笑傲無雙

【節錄】三國·蜀·諸葛亮《前出師表》:
“宮中府中,俱為一體;陟罰臧否,不宜異同:若有作奸犯科及為忠善者,宜付有司論其刑賞,以昭陛下平明之理;不宜偏私,使內外異法也。”
“親賢臣,遠小人,此先漢所以興隆也;親小人,遠賢臣,此後漢所以傾頹也。”

【出處】三國·蜀·諸葛亮《兵法》39章 整師:
夫出師行軍,以整為勝。若賞罰不明,法令不信,金之不止,鼓之不進,雖有百萬之師,無益於用。所謂整師者,居則有禮,動則有威,進不可當,退不可逼,前後應接,左右應旄,而不與之危,其眾可合而不可離,可用而不可疲矣。

自行悟領。

笑傲無雙

2wGx 發表於 14-8-7 12:33 PM
睇到一舊雲 一時話代表公會 一時話佢地有自己立場
公會30幾人
搵1-2個人品差出黎做管理員 仲要係2000FUN老 ...

咁似啲特首公務員休班有自己立場,但係林老師休班後發言又比人算帳
上樑不正下樑歪,可見特首講野係有一定既影響力。

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

收生的準則只收17-18歲 ?
我已18歲以上啦 , 姐系吾入得 ?
入左 rc 諗住加入 , E+知尼件事發生遲早會退出化喵
轉下公會都好
已有 1 人評分Good 收起 理由
`小癲;D + 1 週一情侶

總評分:  Good + 1   查看全部評分

gameara2014 發表於 14-8-7 01:53 AM
講經咩 無錯既怕咩同人講
會長果然惡 大哥黎 禁止責罵 野都唔比講 哈哈哈
公會的規則,不是我惡的問題,可 ...

規則你定出黎 公會既收人條件有人無守都無問題
仲羅法例拉埋黎一齊講 任何法例唔守 都有罰 你罰咩?入會又話要條件 但唔守又無問題
你係咪醜人多8怪 無果樣整果樣  扮咩春野係1個有管理 有規則 扮正義既公會?行街啦濕9
依加打機 唔好同我拉埋D咩春法例呢樣果樣立法會 我唔會覺得你好聰明 好識管理1個公會
我真係只真心地笑9你9唔搭8=.=""""

請 勿 與 任 何 團 體 有 任 何 衝 突<==咁上個POST同埋張圖入面果幾條牙刷刷既人 同咁多人有衝突 仲唔紮棍?
唔紮棍都要坐監啦 唔係拉法例一齊講咩"?唔坐監最起馬罰錢啦?無錢罰?咁點好?最起馬出黎一人開個PSOT同2000FUN既玩家 講對唔住啦 呢樣都做唔到...唔該唔好扮7哂D咩9有管理有規則公會

gameara2014 發表於 14-8-7 01:50 AM
講緊係講得好聽架 衰就衰左啦已經 張圖得咁少既對話 已經咁牙刷 平時係點大家心中有數啦
如果唔係平時個RC ...

唔洗認識你 先可以認為你滿口仁義道德 就係你依加9UP246既時候 我已經可以覺得你扮正義滿口仁義道德
你又點証明你唔係扮正義 扮9哂野??咪一樣係9UP246...所以唔好同我黎呢套 9唔搭8
我認為你係我就咁講架啦 要証明?咁你點証明你唔係?行街啦

gameara2014 發表於 14-8-7 01:57 AM
依家先出黎作文 比人既感覺似衰左出黎打完場多d
你地講到咁多管理層 點解一早冇人出黎講人話
得隻暴龍哥出 ...

成膠日咩春野私人事 講到咁大生意 唔洗係到同我地9UP啦=.="
你真係得淡笑..咁多私人事 又話多管理層..但係你D管理層唔比講野架WO 有咩膠用?等你個所謂既大忙人做哂所有野???你無咁大個頭做咩帶得大頂帽  又話咩春都你承受 你得咩?扮咩?扮勁扮超人?
成膠日同我講法例 法律 講現實 依加你公會既人做錯事 仲不守入會條件 周圍嘴炮人 張圖又自稱第1公會恥笑人地 你又話留比你承受 咁你係咪應該要引疚退GAME唔玩呀?扮勁 不過GAME都未開 扮第1公會之後轉名 我地都唔知啦,哈

gameara2014 發表於 14-8-7 03:05 AM
唔同你殺左人,之後同法官講法律不外乎人情呀,咁你挽晒啦
你知吾知有求情信??這已經體現法律不外乎人情,而且 ...

9唔搭8 你有求情信咁有點?唔洗受呀?你有你寫人地接唔接受另一回事 咁你犯錯果幾位會員 出左黎求情未呀
叫佢出黎求左情 睇下大家2000FUN會員接唔接受啦
每次見到你張D現實社會既野拉埋一齊講就想笑
識少少扮代表 行街啦

gameara2014 發表於 14-8-7 03:12 AM
咁係唔係應該要道歉先
我是代表整個公會,而不是代表只是代表那兩位成員,公會並沒有做錯,因此我不能道歉,但 ...

行街啦 笑死人 咁又話唔可以道歉 咁又唔得
咁姐係..因為佢地係你地既會員 所以佢地9UP246 講咩都可以唔洗道歉???
其實一直都無諗過你條廢柴出黎9UP完會有結果 只不過想比玩呢個游戲既人知道 你地個小朋友公會有幾9唔搭8姐

gameara2014 發表於 14-8-7 03:15 AM
明白,希望大家的矛頭不好指向公會,因為公會其他成員真是沒錯

仲唔係公會既錯? 公會包庇濕9會員 唔洗道歉 就算恥笑完人地其他公會 都唔洗道歉
咁都唔係公會既錯 錯唔肯認 就唔好"扮"有管理 有規則 唔好整埋D咩9規則 入會條件黎扮9哂野 咪無人笑9你囉

gameara2014 發表於 14-8-7 03:27 AM
管理會員係會長責任,更何況是次事件出自你公會管理員口中。
你覺得你公會管理員話人老母比人殺唔關你公會 ...

9唔搭8 我地依加要你公會出黎SORRY咩 你講一大堆現實既廢話 但係你犯錯既會員一樣都無出黎做過
好似梁國雄咁坐監?無 求情信?無 犯左法律 要受罰?無
以上全部都係你講出黎現實既野 一樣都無出黎做過WO 咁你舉例..把....L....咩...扮勁呀又?

呢個濕9會長真係以為自己係立法會 攪緊政治 笑9死人
錯就認打就企定 打機JA 好簡單 擺到明就係衰9左 又要唔認 死都係到兜 兜條7咩.,越兜咪越覺得個濕9公會假仁假義 扮咩?扮行政長官...狼...震...鷹....

依加個POST10頁,,一陣佢地又話佢地紅左...實第1公會 其他公會占光 廢就死開啦 真心...哈哈哈哈哈

真係好佩服你班柒碌可以嘈咁耐  

gameara2014 發表於 14-8-7 03:46 AM
我想指出佢地的想法是獨立於公會,正如梁國雄議員入獄,立法會不會道歉。(沒有政治立場)
是次行為並不是出自 ...

你想代表果幾條粉人道歉 都無人會接受 佢地唔係代表公會 OK 你就代表所有會員 所以唔道歉得 OK
咁你咪叫果幾個會員企出黎道歉囉 道歉唔係嘴炮 係承擔佢地做錯既事 係你自己話要幫佢地承受 但係你又肯道歉
錯係佢地個別既錯 你話要幫佢地承受 但係又點解唔肯道歉呢????你既唔肯承受 又唔肯叫當事人出黎道歉
咁你又講咩由你去承受?咁仲唔係扮大仁大義扮正義?假面具
仲有 佢唔單至話果位女仕 咩老母比人斬 佢仲話我"現實咁8掛實比人打"大約係咁上...我依加比佢恐嚇到街都唔敢去 野都做唔到 一日損失幾多錢....講現實...

真係好佩服仔哥可以回咁多次咁有心機

バカヤロー 發表於 14-8-7 01:23 PM
真係好佩服你班柒碌可以嘈咁耐

我都好佩服 你仲走入黎WO 鳩吾搭柒

希0_0 發表於 14-8-7 01:37 PM
真係好佩服仔哥可以回咁多次咁有心機

我最討厭1D打機 打到滿口仁義道德既濕9公會 所以 我好樂意追擊
開GAME仲多野睇 大家放長雙眼
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 03:03 PM , Processed in 0.034437 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存