2000FUN論壇

搜索
樓主: 惡魔遊戲
go

[出售] 賣CB號500$=1 [複製鏈接]

『仔哥』 發表於 14-8-24 03:32 PM
咁你開口埋口話人 mk 你唔係應該証實下幾唔mk?可能比我講中哂你有幾9毒 無朋友無女無錢咩9都無 廢人一個
...

第一句,你係未MK,大家有眼,唔係我主觀=]
第二句,至於我實在不明白何以網英??? 唔通講事實就係網英?可笑. 所以有必要指鹿為馬?扭曲事實?_?定係要同流合污?
第三句,至於人貴先知方面,你都認MK,我都冇野好講.
第四句,更甚睇黎閣下唔清楚人貴自知其指明什麼(其實都曲到圓架啦)
第五句,你要幻想你講中,咁我未成全你俾你講中囉.激將法對我冇用.
第六句,樣子唔好唔等於MK,係樣子加語氣態度文字混合之下先稱閣下作MK.(唔好偷換概念,謝謝)
第六句,又黎FF啦, Orz.  而且何謂事業有成?仲有有朋友有女友有錢就唔可以上論壇?定係你潛意識之下冇朋友冇女友冇錢先可以上論壇?_? 我講既野唔岩你聽就鳩嗡? 但我唔見得你講野又幾有論點.

不過同一個自認mk冇文化既人認真,我不得不承認我輸了.
瓷器鬥缸瓦,睇黎我都要避得就避,忍得就忍:(
點化頑石何其易.

loklok213 發表於 14-8-24 04:13 PM
第一句,你係未MK,大家有眼,唔係我主觀=]
第二句,至於我實在不明白何以網英??? 唔通講事實就係網英?可笑.  ...

大家有眼睇?呢到好似得我同你2個留言 你講大家有眼睇?9up完就當人有撐你呀?
咁我唔叫你証實你有幾唔mk  你話我樣子不好 你樣子又有幾好@_@
擺出黎比人品評下先講野 唔好係到一味兜一味講廢話講經
我話你 無朋友無女朋友無錢毒撚KAI子 同你話我MK 有咩分別?咪由係9UP 我話你 你可以証實你唔係
咁你咪証實比我知你有朋友 有女 有錢 唔係毒撚 KAI子囉..唔係既話 你講經咩 你話我MK 我認架 一早就認左
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 01:21 PM , Processed in 0.024976 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存