2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 淩霄VS 1代,小朋友之家,更新~花生友
樓主: 9yinradio2
go

[閒聊討論] 淩霄VS 1代,小朋友之家,更新~花生友   [複製鏈接]

KING615303 發表於 2014-9-27 13:41
回覆 ngaingai456 的帖子

引唔住要回.......魅或一向都唔中意閻皇,應該收錯風

你有冇收錯風
未合ser 前,魅惑閻王齊齊去洛陽高登幫地打神判高登仔

realhmy 發表於 14-9-27 04:43 PM
你有冇收錯風
未合ser 前,魅惑閻王齊齊去洛陽高登幫地打神判高登仔

講咩都無用.衣家最有睇頭係鬼王拉大隊去幫小朋友打淩霄.咁就真係有野睇.
但佢會吾會用自己衣家塊地黎搞飛?你知啦.d幫友話佢11點半先出現.咁搵鬼幫手守地咩.你估佢自己吾知自己事.
講完!!

鬼王點會幫果隻白雲狗,識佢老鼠咩

真田杏村 發表於 2014-9-27 21:08
鬼王點會幫果隻白雲狗,識佢老鼠咩

講經咩 淩霄打手

回覆 雪吹西門 的帖子

你有咩証明,鬼王一定會幫白雲狗打0消仲要幫隻狗拎埋塊地

ngaingai456 發表於 14-9-18 05:06 PM
回覆 125746614 的帖子

你有咁多針係人地幫會 比張圖睇下點解要打你幫地

閻皇聖殿有冇人借?

125746614 發表於 14-9-28 02:39 PM
閻皇聖殿有冇人借?

你係吾係吾小心影多左野??
[白雲狗(凌)]:快D追返D人頭返黎@@
好明顯係開追殺之後先借人
你開人地追殺,人地想借人打番你幫地,冇咩問題...
証明吾到未開追殺之前,小朋友想打淩霄幫地
只係証明到淩霄無故開小朋友追殺
明眼人一睇就知係淩霄放吾底2服既恩怨
乘機打前紅塵白雲狗開既幫會小朋友之家

回覆 X87 的帖子

追返d人頭番黎?
就=無故比人開追殺?
最多都係想打贏過追殺者

KING615303 發表於 14-9-28 03:55 PM
回覆 X87 的帖子

追返d人頭番黎?

淩霄同小朋友場大戰
係淩霄開追殺先,之後不斷24小時追殺
小朋友後期先開淩霄追殺
淩霄話開追殺既理由係小朋友打鹿爺同想打佢地幫地
小朋友同鹿爺本身fd底,已証實之後
淩霄D人就話鹿爺之後冇再上線,問吾到事實
但有人係蘇州見到鹿爺出現,好明顯係淩霄有心隱瞞
再加上淩霄一直冇圖証明小朋友想打淩霄幫地
畫公仔吾洗畫出腸,心照啦

我凌宵的,我冇講唔怪你
但你冇回應到我xdd

KING615303 發表於 14-9-28 04:12 PM
我凌宵的,我冇講唔怪你
但你冇回應到我xdd

已經補番,自己睇

佢今日自己退左幫.....

X87 發表於 14-9-28 04:04 PM
淩霄同小朋友場大戰
係淩霄開追殺先,之後不斷24小時追殺
小朋友後期先開淩霄追殺

我就比左咁多圖,你就一幅都冇,我又真係好奇你個句‘小朋友同鹿爺本身fd底,已証實之後’

證據係邊

反而鹿爺比人打之後係幫頻and rc嗌救命,仲要貼埋正當圖出黎

唔通佢貼出黎嘅意思係 : 你睇,我比人殺得幾開心?咁樣

其實你講黎講去都係話乜鬼野2ser仇恨,你係咪唔記得左現在嘅凌霄殿仲有傳說一派嘅人呢?

就算舊凌霄殿d人話想打白雲兒,傳說個班都未必首肯啦(參考鬼王奪命追回call阻止凌霄打聖殿)

即使真係好似你咁講話齋想打白雲兒,咁點解唔係佢當初背叛紅塵嘅時候打,而係現在?

您每個觀點都係基於人地論據嘅去質疑人地,然後再加一句假設性猜測企圖引導人地相信,

明眼人都知咩事啦

125746614 發表於 14-9-28 05:03 PM
我就比左咁多圖,你就一幅都冇,我又真係好奇你個句‘小朋友同鹿爺本身fd底,已証實之後’

證據係邊:frus ...

鹿爺本身係小朋友既人,退左幫之後都有入過小朋友禁團
同有經常企錢莊既人,多數都一定見過鹿爺同小朋友既人開紅玩
小朋友啲幫眾圍白雲狗時,鹿爺都有多次參手
冇圖??有圖就恐怖,你會吾會同fd開紅玩時,玩死左截圖??
<<<如果有感就只可以話,有心打算老屈人>>>(請自行推測
如果照你講鹿爺同小朋友吾係fd底,感就係鹿爺以前開紅打過小朋友先
再講如果你吾係心有屎,點解會講大話話鹿爺冇上過線??
(利申:有細ac係小朋友之家,鹿爺同小朋友係fd底件事,係我親眼見過
有人話鹿爺係蘇洲出現,我有立即查佢個名有冇上線,並非你所講既基於人地論據

X87 發表於 14-9-28 05:25 PM
鹿爺本身係小朋友既人,退左幫之後都有入過小朋友禁團
同有經常企錢莊既人,多數都一定見過鹿爺同小朋友既 ...

有圖就恐怖,你會吾會同fd開紅玩時,玩死左截圖??

你呢句講中左個point,請睇下以下圖

根據你嘅觀點,咁佢地咪姐係唔係朋友囉?!...

本身係小朋友既人,退左幫之後都有入過小朋友禁團都未必代表佢地係朋友嫁

例如以前老閻嘅有猿人,個陣佢退左幫都有入閻王禁地團嫁,唔通咁又代表佢地宜家關係好好?

既然你都講得出鹿爺係以前小朋友嘅幫友,咁我又想知點解當時會突然退幫入凌霄,而宜家又忽然退埋幫呢..?

唔知又會唔會同前凌霄幫友現在係小朋友嘅上官暗花,水泊燕青一樣入返小朋友呢..

既然你講到咁白..應該人人都明白啦掛

p.s 竟然話我講大話XDD如果你有追開po嘅都知道我po個日嘅時間係14-9-12 05:33 PM 事實上佢直到呢日呢個鐘數之前的確唔係度,請問我又邊有有講大話呢?Xd

好難捉摸呀

125746614 發表於 14-9-28 06:31 PM

所以未話<<<如果有感就只可以話,有心打算老屈人>>>
感姐係鹿爺背叛fd夾埋淩霄老屈小朋友
如果鹿爺同小朋友吾係fd
感我之前見到小朋友係幫頻集人打白雲狗
鹿爺都有幫拖,白雲狗點解冇追殺鹿爺??
鹿爺同小朋友D人係錢莊多次互開紅
係真打鹿爺早就發圖
會吾會感白痴比小朋友係同一個位置殺感多日先放圖??
不如你叫鹿爺講真相,再截圖放出黎程清下
好比我地知道真相

125746614 發表於 2014-9-28 18:31

根據你嘅觀點,咁 ...

又炒冷飯
撻張圖係大晒既 混淆視聽
鹿爺就算入左淩霄都有出入小朋友rc
都有同小朋友啲幫員吹水講笑
佢突然變成咁 放相上淩霄rc
仲有啲咩原因?你懂的
ps鹿爺初中生 易受唆擺

雪吹西門 發表於 14-9-28 07:12 PM
又炒冷飯
撻張圖係大晒既 混淆視聽
鹿爺就算入左淩霄都有出入小朋友rc

個POST離晒題WO

不如咁講啦。小朋友果面覺得淩霄打佢地係借D 意。將2SER 仇恨拉入黎。
但我收到O既風係小朋友真係有去閻王傾打淩霄。呢個係事實,至於件事比淩霄知道左。人地知你要打佢當然要自保啦,
再者。小朋友覺得鹿爺同自己好FDS 常開紅玩,但點解佢會係RC大叫同自己放圖上RC比小朋友殺左O既?
求解析? 當然睇你O既POST話淩霄疏擺鹿爺。真心咁講。如果佢真係比淩霄疏擺到。你地D 朋友關係真係要諗下。情願幫個幫都吾幫你呢D所謂O既朋友?咁我估你地真係要想下點解佢咁做了。

好啦再收到D風。昨晚淩霄打一代O既人。詳情如下:

昨晚小弟係SO J 雷臺旁刷緊心麼。無啦啦附近頻打大交。見到淩霄O既天線寶寶大叫”一代O既13刀打我“
見到咁當然第一時間去花生啦。之後蜜1代朋友。佢地話吾係13刀打人,係調番轉。佢比天天線寶寶開紅打。仲有多2個淩霄O既人打佢。
大家都知13刀之前入過小朋友之家打淩霄。係未淩霄衣家要打番佢報仇呢?
淩霄咁夠膽打1代D人?真係想死?
收風當然收晒兩邊啦。收完1代。馬上問淩霄朋友。佢地話當時追殺完左。CD 中未開到追殺,果時正好淩霄O既水丘企係雷臺位。之後兩隻小朋友出黎開紅CAM 佢。之後水丘係RC CALL 馬。之後成堆淩霄去晒雷臺。去到。因為人又多。又無追殺。見吾到紅條。唯有開紅,當時CAM 水丘果兩個小朋友一個叫火皇。一個叫水泊㷼青。先後比水丘反殺左。但個火皇就原地,而水泊燕青就無。而黎到O既天線寶寶係人太多O既情況下點錯左係水丘旁O既13刀(據佢地講當時13刀係咁聊水丘切初,又係附近頻話”玩下啦玩下啦“呢句話我刷緊心魔時有見到13刀係咁講,開頭吾知佢同邊個講,衣家先知佢原來同水丘講)之後佢地話寶寶係RC話比13刀打。有兩個幫友馬上幫手,但天線寶寶講番佢點錯人。之後就停左手了,而據析當時小朋友比水丘殺左後有原地。但13刀就不停遊走係水丘身邊,令淩霄D人先點錯左其他人。所以先TAP到佢。事後佢地見人太多太亂上晒城墻。怕又再點錯人﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣淩霄呢面收風完畢。

據小朋友果面D FDS講。13刀同白雲狗係現實朋友。幫朋友好應該。而水泊燕青其實係13刀雙開O既。(但1代朋友話13刀強調吾係。只係佢朋友)但據析呢個水泊燕青原本係淩霄幫友。但後來比佢地知道左佢係13刀分身後踢左。而係踢左第2日,13刀退出小朋友。番番1代。而水泊燕青就入番小朋友。小朋友果面透露其實佢無走過。有時仲用13刀睇佢地係雷臺位置。之後用水泊燕青隻人報料。
仲有O既係當時小朋友派左上官暗花 同水泊燕青去淩霄做針。上官暗花負責殺外面D 中立幫O既人同無幫O既人,拉仇恨。而水泊燕青負責打交入隊報人數。報位置。而據了解淩霄仲有小朋友O既針係到。但個FDS 無同我講個名係邊個。怕比我爆左出黎。其實針呢家野我估兩邊都有。

好啦收晒風後好想知1代就呢件事會吾會打9 淩霄呢? 據昨晚1代朋友講未知佢地傾成點,如果真係打。咁又真係有野睇啦。
淩霄比1代打。咁你估佢地會吾會入邪惡軸心線呢?

好想花生丫。有無人收到風丫。。。

9yinradio2 發表於 2014-9-29 15:42
個POST離晒題WO

不如咁講啦。小朋友果面覺得淩霄打佢地係借D 意。將2SER 仇恨拉入黎。
但我收到O既風係 ...

人地想要變節既 你諗到咩原因都可以作為理由
同埋 我從來冇話過淩霄唆擺鹿爺
呢啲請自行判斷啦
講咁多邊有花生食

個標題改左0消vs 一代
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 09:19 PM , Processed in 0.046519 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存