2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 禦影逼害緊第幾個幫?
樓主: 禦影威威豬
go

[抱怨專區] 禦影逼害緊第幾個幫? [複製鏈接]

大聯盟最感攪落去,好快變成第二個魔塚
人地幫一個人開你地紅,就打人全家??
你地幫一個人開人地紅,就提醒一下??
不過軸心就開心,搵啲比大聯盟欺壓既幫入線
到時就全服打大聯盟

今次真係柒到核爆 頭都痛埋 狗仔風我陪你

不過白雲狗你咁衰架
我同你多次解釋因由你又post出來既?
小朋友之家咁耐以黎我地打交出黎抽水開紅咁多次既野又唔post出來既?
要讓人知真相點可以淨係俾幾張私聊圖人睇

當日打性電 龍k找我講經我一句都唔覆佢就黑名單佢 因為無乜好講
今次同你講咁耐經講到明我唔係打你 你而家咁樣屈我都有
要出圖就出哂啦 反正大家都想花生一下

公審我啦 公審我啦 我是邪惡女魔頭

回覆 王道朱蒙 的帖子

除左邪妃之外,至於獨孤雲龍唔係早期禦影,洪四海又邊個黎,毫無印象!
唔好亂咁造謠好wo!

無錯的確早期禦影ge氣氛好好,我都好認同~
但幫會作出改變ge決定,一句講曬合則來不合則去~

早期禦影ge核心人物還是在幫的

狐作妃為 發表於 14-10-2 03:31 PM
夫妻感情好係好事,不過要幫就退幫開紅幫啦
佢兩公婆周不時就轉幫會玩,唔係唔捨得幫貢啊?
宜家掛住禦影 ...

同意
到時大聯盟唔知頭唔知路以為禦影荀令君比小朋友打,到時去幫拖打小朋友,搞到人誤會就唔好啦

笑撚死我 發表於 14-10-2 03:27 PM
唔只幫老公 幫老婆
仲有成堆"幫朋友"
拿拿拿 唔好唔記得0消同小朋友一打個陣

老細.你有無追我D POST架
雲千一直都係淩霄O既幫友.合SER果時就係O既啦.你吾信去問下鬼王.程心心果D先啦.
只係衣家嫁左比人.嫁夫徐夫.而且我見佢入幫之前都有出貼講點解番去O既.
米屈住先啦.吾好講D吾係事實O既野啦.

仲有丫.你講果只小學雞雲峯.佢吾係人地個幫好耐啦.你又追下POST啦.都吾UPDATE O既.
.仲有丫,你講淩霄入左好多1代O既人.其實佢地之前都入左好多邪教高登O既人,而且小朋友都入左好多邪惡軸心
O既人啦.根本兩邊都有人幫.你講到得1邊入左D咩人.講野 中肯D
眼見小朋友都入左D人啦.咩太史慈丫.真紅果D.你又吾講下佢地之前係咩幫O既..

講野講全部好D!~~~
繼續花生收風~~

9yinradio2 發表於 14-10-2 08:36 PM
老細.你有無追我D POST架
雲千一直都係淩霄O既幫友.合SER果時就係O既啦.你吾信去問下鬼王.程心心果D先啦. ...

係到講少少
太史慈已經轉左手,真紅原本係小朋友

ararlee 發表於 2014-10-2 18:00
回覆 王道朱蒙 的帖子

除左邪妃之外,至於獨孤雲龍唔係早期禦影,洪四海又邊個黎,毫無印象!
唔好亂咁造謠好w ...

早期禦影核心人物既係邊幾個..
除左個東方吱吱仲有邊個

其實-,-有咩道理講呀...人地而家擺明車馬講我個幫D人我管唔到,但佢地一個比人打,就全個幫都會打返你,咩理由咩原因唔駛理
你係唔中意既未宣我敵對LO,打9我LO,我唔CARE喎,有種就黎,
係霸道D,但大幫同細幫講野一向都係咁架啦,弱國無外交-,-
同你講道理係比面,唔Q采你唔同你傾係正常.....
佢而家擺明係以勢壓人架啦,不過你吹佢唔脹咋

呢次我支持東方GG, 夠做埋黎,玩GAME姐,我中意點就點
利申:敵線既

嗯,不喜勿插,

回覆 9yinreporter 的帖子

如果係原禦影
例如雅燎,風林火山,冰雪蕊佢地都係早期核心人物黎

回覆 黑薔薇 的帖子

吱吱女神, 戈爺條女你都唔識, 真係好打極有限~~

b.t.w 聽講依排一代線俾軸心屠番轉頭, 暈仔d屋企人係唔係被老強到崩潰?_?

回覆 9yinreporter 的帖子

自己留意下啦,如果係係前禦影的人。不多講。

回覆 ararlee 的帖子

有冇人知洪四海邊位,頭都痕

大聯盟D人出名惡啦~你宜家先知 :O)
但自己又唔夠人打 夠膽咪打哂其他幫會囉
禦影打皇朝既人 要文學少女親自去你禦影RC道歉?
禦影個個幫都唔妥啦,之前又話尋龍尺,一陣皇朝,宜家又小朋友....夠膽打?
反問你一句 大事化小 定 小事化大?
化大你可以點?一代都唔睇你台戲啦。
禦影咪幫下同盟做質量保證囉,世王保證~
幫冇人既無名居輸出;幫打交8隊,打王1隊既魅惑輸出。
2號晚同門比人屠,冇人出去幫手,同門比人屠到散水,先叫埋少少一代黎打。
你地交個場比你睇,然後去打鹿,諗住你地點都控制到個場,原來企係唐門唔知做咩 :O)

回覆 王道朱蒙 的帖子

點解,唔知,定你打錯野呢?我覺得如果你係舊禦影的人我肯定你唔係打個二個人自己唸,朋友仔,總有,禦影核心ge有好多,係咪走左好多自己用眼睇清楚先講啦!

再者,話前期氣氛好好,只係幫會轉左型,唔代表係差左,黎隻game係一隻武俠打交game.要轉做打交幫係合理更唔需要解釋掛?已有部份接受唔到打交或者合幫會問題有d出左幫去選擇其他幫會我覺得係合情合理,但唔好講到現在禦影氣氛差過以前,唔同玩法有好同壞,只係你用咩角度去望。

最後,開得黎個post係咪真係想和平解釋事件,明眼人都睇得出,人地私聊你同你傾你就開個post想正式開戰咁,我唔知係你地幫友開post .定幫主咁叻仔,開個post出黎,少少事就化大。真叻仔。比個good你。同你傾係尊重你唔係隻咁ge大嗅吱block 左你啦!總同你傾?浪費他/她人時間。

再者,話前期氣氛好好,只係幫會轉左型,唔代表係差左,黎隻game係一隻武俠打交game.要轉做打交幫係合理更唔需要解釋掛?已有部份接受唔到打交或者合幫會問題有d出左幫去選擇其他幫會我覺得係合情合理,但唔好講到現在禦影氣氛差過以前,唔同玩法有好同壞,只係你用咩角度去望。

iamsnoopy 發表於 2014-10-3 01:38
最後,開得黎個post係咪真係想和平解釋事件,明眼人都睇得出,人地私聊你同你傾你就開個post想正式開戰咁, ...

如果係小朋友po出黎既
就唔洗話係小朋友群偷番黎啦
用下個腦ok?
真叻仔 比個good你禦影打手
禦影唔係變左質 就唔會有咁多共鳴
你所謂既睇下用咩角度去望只係你係禦影其中一份子 中意打交撩交打果啲
外人睇落去唔係變左質 就係禦影變到愈黎愈惡

CLMY  玉竹表示人你隻卒仔唔好周圍吠 玉竹大人炮兵兵部長上  發表於 14-10-3 09:01 AM
CLMY  密頻圖都camp到神知  發表於 14-10-3 08:57 AM

回覆 禦影威威豬 的帖子

白雲狗 你柒夠未?咪成日當自己耶穌 講兩句就要人地信。又唔識收風 社交圈子又窄 剩係聽埋聽埋d無謂人講經
ps:荀令君同飛兒本身就係以前舊幫朋友 除左講武堂跟本沒有一個指定幫會落腳 人地鐘意去邊都唔關你地事 探朋友好打下交好 都唔會做任何野損害果個幫 再者佢兩個走黎走去都唔會走去小朋友之家 自己諗下點解。
下次出post前諗撚清楚得罪幾多人

回覆 雪吹西門 的帖子

都識講,小朋友之家群聊啦,總有望下個id明係有人搞事啦,可能唔係你地幫人啦Xd.總有咩叫做多唔多共鳴,你入下隻game睇下了解清楚禦影d人先講啦!共鳴
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 08:10 AM , Processed in 0.042470 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存