2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 花生幫地戰..閻王居VS尋龍﹣更新左有人出黎澄清內應事件 ...
樓主: 9yinradio2
go

[閒聊討論] 花生幫地戰..閻王居VS尋龍﹣更新左有人出黎澄清內應事件   [複製鏈接]

閻皇一向垃圾 上次300錠單野 話幫人保管塊地單野 我家陣仲記得 九陰仆街幫會之最

9yinradio2 發表於 14-10-22 01:23 PM
你消息係邊到收番黎先?
照你咁講即係鬼王問左1代。1代批準佢地打尋龍塊地?
如果係咁真係鄧我朋友吾抵。 ...

鬼王自已講既

下 自己宣人再俾人爆返地 仲要攻唔到對方? 鬼王做幫主搞幫會咁耐 都仲會犯d咁7既錯?

我唔信囉 一定有內情..係咪真係200錠呀?200錠好多架wo..

其實閻皇都幾慘
明明對面只係得2個人既空幫,但係都唔比攻,一攻就比人話恰細幫,恰中立
拿 教精閻皇啦,入大聯盟 一齊打邪惡軸心 到時攻完丐幫兩塊,咪有聖主做囉

擺到明,閰王居冇朋友啦

笑撚死我 發表於 14-10-27 09:16 AM
其實閻皇都幾慘
明明對面只係得2個人既空幫,但係都唔比攻,一攻就比人話恰細幫,恰中立
拿 教精閻皇啦,入大聯 ...

呢件事上我就吾係覺得閻王好慘.只係覺得佢好傻就真.我係佢就一定會攻左佢啦,
都放左人係人地個幫.都買通晒.都知佢地得番2個人,換轉係我一定打左佢,呢個就吾可以怪閻王居O既,

而且呢件究都吾關恰吾恰細幫事.不過我就覺得個幫都無人.不如比地比一D仲有人O既幫好過啦.
係到霸住塊地都無用, 但我就覺得佢200D宣左人後,見人地搵左幫手,之後去扮死狗去扮FDS.話無心打,
呢樣野就真係7 左小小.都洗左個頭落去.點解吾打呢.又吾係一定輸.反而係到扮FDS搵人傾.我就覺得閻王居
成日都渣吾定主意.又或者大家可以講佢係機會主義者啦.墻頭草果D啦. 見好就去見衰就扮野.
正如1代線講當時合SER叫佢上同盟打皇帥線.又吾上.係到扮中立.好啦,到有難就搵1代幫手.呢D就真係做就你做.功就我拿果D.

不過算啦.件事都告一段落.又無咩花生睇啦衣家..又悶番..

9yinradio2 發表於 14-10-27 02:33 PM
呢件事上我就吾係覺得閻王好慘.只係覺得佢好傻就真.我係佢就一定會攻左佢啦,
都放左人係人地個幫.都買通 ...

一攻左
尋龍尺既盟友 姐係0消 咪出師有名去打閻皇(閻皇同0消之前有牙齒印 大家都好清楚)(而且0消最近打殘小朋友 又冇獵物玩)
真係好慘
尋龍又唔郁得 書香又唔郁得 星月居又唔郁得 皇朝又唔郁得 剩番絕域天雪 但係唔同地圖,攻黎把鬼
所以正路係入大聯盟 打邪教 分豬肉

笑撚死我 發表於 14-10-27 03:30 PM
一攻左
尋龍尺既盟友 姐係0消 咪出師有名去打閻皇(閻皇同0消之前有牙齒印 大家都好清楚)(而且0消最近打殘 ...

寧為玉碎, 不作瓦存

0淩咩蘿白皮使驚佢
打個小朋友之家就以為自己好好打

遲啲睇佢點俾人收皮

你地所講ge尋龍代言人係我
我係講我眼見ge事實
我上RC、上game都完全無人回應、
我先把我眼見ge事實講比鬼王知、
叫鬼王塭一代都系我、我記錯戰線
第一我太耐無正式上game
第二我跟本對呢D咩分當分派無研究
再講玩Game者、駛唔駛咁
你搬弄是非唔在講、知D唔知D系度亂吹
求和?你親耳聽到?
幫戰?第2次係炎王打寻龍、但炎王有人攻地?
说1不2係我親自認識ge鬼王
O消完全唔关事、又9唔答8走去打人
你呢个做謠者、唯恐天下不亂、你應該2个幫都有分身吧!
其心不正、其言善乎?
你講得出咁多2个幫入面幫员ge事
证明你本身都有問題、正常人点知咁多2个幫內部事?
你寫咁大堆垃圾出來、
智者说笨、如者说聞
有腦睇到话你on9
無腦睇到當你新聞
寫出來唔会有人覺得你正義
明眼人一睇就知你系想攪事
你係咩人、大家心照啦

你地所講ge尋龍代言人係你
你係講你眼見ge事實
你上RC、上game都完全無人回應、
你先把你眼見ge事實講比鬼王知、
叫鬼王塭一代都系你、你記錯戰線
第一你太耐無正式上game
第二你跟本對呢D咩分當分派無研究

咁你又算唔算
知D唔知D系度亂吹

引用你既邏輯

笑傲無雙

回覆 刀紫萱 的帖子

佢地收左咁多acc, 想開你地波好正常

原來人地幫無乜人就可以攻人地呢d咪你閰皇既做法囉一早傾好哂話唔搞嫁嘛,比人天返只能說抵死

刀紫萱 發表於 14-10-30 09:01 PM
你地所講ge尋龍代言人係我
我係講我眼見ge事實
我上RC、上game都完全無人回應、

老細..完左你先黎抽水..想點丫.仲有我講D野.大家見到啦吾係假O既,真係有內應放料比閻王叫佢地打塊地,
你話無人.上RC搵只人都無.咁就可以打人塊地?咁係咩道理,你最少都問下個幫主先啦.據現有幫友講幫主人地去左旅行,交低個幫比你睇.點知你轉個頭就話人地無人.叫人去打地.人地咁信你.去旅行時交低塊地比你.你轉個頭就去叫人打左佢.咁係咩心態?又話自己上左GAME吾耐.吾識咩分黨分派.咁你又要人打塊地?又要人去搵1代線?

真係神又你鬼又你.講晒啦你. 另外我一直都無話搞咩分化.我只係說事實的全部.咁都有錯?錯!係我爆得太多O者.吾O岩你地聽.爆左你地D陰毛囉.如我真係搞事.一定叫人或自己繼續推個POST.吾講咩POST已完花生已完啦.係你要推POST.要挖件事出黎比人7 .咁都無計.真心.都吾知係未你要搞分化.同鬼王講D吾講D. 我估最搞事果個係你. 如我係鬼王.真係要重新考量下你呢D人.

另外,本人吾係咩智乜鬼野.我只係想大家花生.先將D野爆出黎.等D吾知頭吾知路O既其他人花生下.吾通好似你咁陰D陰D.你呢D先係老毛深算丫.除此之外,第一次宣完人地塊地.尋龍已經打算吾守地.解左個幫.吾比閻王打,耐何佢地都吾知解左幫會吾會都係按系統設定咁照比閻王居,所以佢地先無解.係吾想比塊地人O既情況下.唯一方法係搵人幫手.咁一定會搵同閻王有仇O既幫啦.比我都識搵啦.

再加上你搵閻王宣左一次後.尋龍果面都有反應啦,你敢問你吾知尋龍幫主番左黎?仲好吾高興比鬼王打?
當你吾知.咁你話個幫無人上RC.幫頻又無人.但比人宣左第一次個幫會得番一條友係個幫入面.之前有玩開果D全部退左幫.咁呢個係咩意思?即係比人宣左一次就有人上GAME 啦.咁你都仲叫閻王去200D宣第2次? 係未真心打人地塊地.你地自己知啦..吾好係到抽水.小9 啦.錯未認囉.次次都係咁.有時我真係睇吾起你閻王居,打未打囉.搵咁多藉口.係幫頻講到自己好好打.又話自己多朋友.1代丫邊個邊個.出句聲就一定幫手.會收9 人地皮.問你點解吾收.係到講經.話暫時吾想煩到一代.好心你啦.你真係當D幫友傻架咩.晚晚11點先出現.一出現就叫人上RC.又話要令個RC長期有人,叫人一定要上RC.吾上就係幫頻小鬼.問3.問4,

再且.淩霄打你地塊地就梗O既啦.你打人地塊地.見人上左同盟先搵人傾,點解人地未上同盟時吾傾?因為知自己食硬尋龍?但知道有淩霄幫手就死狗咁.好心你地啦.玩GAME玩到咁多陰毛.做咩呢?200D比人爆番自己塊地.有時真係抵很死O既.講到吾關淩霄事.咁果時小朋友打淩霄,又關吾關你地閻王事先? 白云兒問你地借人.你地係後面出計.又出力.咩程心心.咩司馬合骨.未又係要打人地?呢次人地都係活動O者.攻地.吾係只可以你攻人呀?人地吾攻得你地?咁你真係大9 晒WO.只可以你地攻人.人地吾攻得你? 打完係幫頻又話吾使怕.遲D打番淩霄殿.話等大家實力勁D就再同一代傾.叫一代幫手.話1代大把FDS底.咩瀟灑.咩有琴XX.你地最後未又係要打人地?

講真.如果講衣家實力.淩霄係中立黎講真係算大幫.佢地如果真係要打你地塊地.你估你地有得話吾打咩?人地都無心打你地.只係見你地想謀人塊地.幫手打番你.但小朋友打人果時.你就派人去幫手.咁係咩丫? 衣家人地接助戰打番你地都係想等你地吾好咁多陰毛O者.呢D又有錯?如果我係淩霄殿.以衣家實力,我一定打你地囉.因為遲早都知你地遲早都會打佢地.只係遲早問題. 不過講真到時又真係比你地講晒啦.閻王居.!

james753951 發表於 2014-10-31 08:19
原來人地幫無乜人就可以攻人地呢d咪你閰皇既做法囉一早傾好哂話唔搞嫁嘛,比人天返只能說抵死 ...

個幫無人又霸住塊地
點解人地攻地想做聖主有絕地馬都唔俾
真係諗唔明點解咁打橫黎講
之前有agreement 但係而家情況變左
唔通仲跟不合事宜既野做咩

閒愁 發表於 14-10-31 09:39 AM
個幫無人又霸住塊地

無話吾比佢地打.我觀點上都同意鬼王去宣左塊地.(比人話用詞不當.SORRY改番了)
但都係同一道理.你見人無人打左人塊地.呢D真係無錯O既. 但係人地都可以接助戰幫手
喂.吾通人地得番1隊人.明知吾夠你打眼白白由你打?人地吾搵得幫手?
咁即係你又講晒啦.咁GAME1 吾使設定咩助戰啦.1打1算啦.係未先.
講野公平D好.無話吾比佢地打.要打就光明小小先打.你打得人.人地都打得你.
吾好係到扮死狗話無心去打人地先啦.呢樣野.由1代時期已經係咁,扮中立吾合戰線.到比人地打先番去搵1代.
呢D未輸打羸要.吾多要得囉

9yinradio2 發表於 14-10-31 09:54 AM
無話吾比佢地打.我都同意鬼王去宣左塊地.
但都係同一道理.你見人無人打左人塊地.呢D真係無錯O既. 但係人 ...

講野清楚d好

「我都同意鬼王去宣左塊地.」

疑問:

佢徵求你同意 定係 你觀點上同意

你就咁打我同意真係可圈可點 = =

個幫無人又霸住塊地
之前有agreement 但係而家情況變左
唔通仲跟不合事宜既野做咩

尋龍有無人都唔關閻皇事- -
你都唔好講到咁難聽話咩霸唔霸住塊地- -
其實好簡單,唔想益左閻皇,所以叫人守地,
根本就係咁簡單,真係唔知邊個打橫黎講- -
直接d講,閻皇思想出軌 - 完。

你呢个做謠者、唯恐天下不亂、你應該2个幫都有分身吧!
其心不正、其言善乎?
你講得出咁多2个幫入面幫员ge事
证明你本身都有問題、正常人点知咁多2个幫內部事?
你寫咁大堆垃圾出來、
智者说笨、如者说聞
有腦睇到话你on9
無腦睇到當你新聞
寫出來唔会有人覺得你正義
明眼人一睇就知你系想攪事
你係咩人、大家心照啦

拿,e段我真係十分之認同,
由我問樓主知唔知兩邊有咩陣容個時已經試緊佢d真確性
「尋龍一人隊」?
其實尋龍d人一早開左個幫(紫_ _ 轅)盟返自己尋龍尺接助戰,個到我諗都唔會得一個人?
佢講唔出e點,而閻皇個邊,打個日個戰力唔止閻皇,一早收左d街外散人做外援(例:前凌雪閣-若飛)
所以係咪真係咁準確呢?大家衡量下,至於買通同盟放水個方面呢,更加係無中生有,唔幫既話,就算尋龍叫人守,點都會炸炸帝帝扮「唉,接唔到助戰」,大家自己思考下。

我唔係踩樓主場,不過真係要定期更新下d情報囉。

藍信一 發表於 14-10-31 10:08 AM
講野清楚d好

「我都同意鬼王去宣左塊地.」

SORRY我下次用詞改下啦
至於你話資料準吾準.兩睇啦.準D吾準D.有時更新吾到咁快,,而你講個新幫.我都知O既.外於朋友叫我吾好爆.
如果吾係無後續.再加上.話左可能對佢地下一步O既步處有影響.怕比閻王知佢地之後點做.
所以我都吾可以爆太多.衣家你講左我都無所謂吾講了.

當初尋龍比人爆第一次.已經好吾高興,覺得個幫好多鬼.所以玩開熟果D打算重組個幫.所以退晒.重新組一個新幫.
再且.朋友話你地吾多中意尋龍呢個幫名.話吾係現時幫主改O既.係接左好多手先到衣家現任O既幫主,所以都打算改左個幫名.但耐何GAME1一直無派改名書.改吾到.所以借呢次順便組番D自己人.清清D內鬼.而且據朋友講.你地已準備晒D材料升幫地.打算解左尋龍個幫.之後宣番果塊地.宣到就馬上升番個幫佔有度.

至於你提到咩買通同盟放水.我都係聽閻王朋友講佢幫主同佢地講.你話吾準我都無計.正如我朋友話佢地幫主同佢地講.係尋龍果D內應同佢地講尋龍無晒人叫佢地放心去打塊地做聖主一樣.準吾準.好難確定.(但呢點衣家睇番係準架.你見有個刀XXX出黎回應.就知當時真係有人同閻王講.)所以未要你地呢D知內情O既人出黎講解下比我地花生下囉..但最終書香係未真係放水.真心無人知.因為照你講O既一樣,到時書香扮吾記得接助戰都無計. 但接左助戰比人睇到係佢有幫.只係出吾夠力幫.比人覺得佢地係正面O既.如果連助戰都吾接.可能會比人唱都吾定.所以鬼王佢地先傾好左.助戰要接.但渣流灘咁囉,咁對書香果面又好交差.係未咁講.
但呢D都係我見解.你可以吾同意.我只係比多D 資料比人家去想.至於真吾真確.就要佢地D幫主自己先知啦.
但我情報係閻王朋友話佢地幫主咁同佢地講.最終發展可能都要因應時局.可能書香見有人爆左佢地打算渣流灘.淩霄又幫手打.佢地都吾出人咩.呢D真係要即時更新先做到..
都係果句.大家在於花生.資料準吾準.我可以話資料全由佢地自己幫架幫友講架.但到事發有無咩更改就要佢地幫主自己即時睇番個局面而更改.

大至上係咁.你有無咩補充?

藍信一  應該無,麻煩你詳盡既講解  發表於 14-10-31 10:54 AM

鬼王真係好有趣 為求目的 不擇手段
但好可惜7左

鬼王其實係咪好想0霄但唔夠人所以唔敢開波著,前排又話一定要峨眉嫁咁快變心武當既
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:19 AM , Processed in 0.033202 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存