2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 錦衣的時代結束
樓主: th忠
go

[門派討論] 錦衣的時代結束   [複製鏈接]

tomkan39 發表於 14-11-6 09:21 AM
1)
如果在於團戰來講 , 血洗山河都需要其他武學去配合才能最大化效果 , 但團戰來說最恐怖的都仲係雙劍雙 ...

1.都係個句咁就可以無視閃避?
你E家咁就判左佢冇得還手 人地分分鐘就係E個破綻打贏你 又對其他套路公平/平衡?(你可以話閃避係運氣,咁暈毒又何嘗唔係(最強既16%暈3秒)
其實你玩開錦衣會唔會覺得血戰倒地同血洗山河既判定有D問題(當然 九宮地陣亦好大)
一個雁行既距離都照比人倒地/捆到

2.門派套路之首.. 你認為E家仲有門派套路可以拎出黎群戰 仲要單挑都有一定既程度(和諧完咪修羅刀起手連 又或者繼續博人網速壓制 趕盡血戰)
比人削完 唔改用方法起手 而上黎/九陰吧屌蝸牛會否有點玻璃心

3.冇左極樂刺就唔洗玩E隻GAME
咁冇左極樂刺你估蝸牛唔會改禁地難度
咁大家都唔係聖人 唔通你會整完一套血殺8層 單刀454 之後走出黎叫求人血殺?

係上面你話留意過各種削弱
蝸牛搞入金送兵錄活動 D人拎哂去堆雙劍 單劍
然後因為太強大被和諧(仲記得貼吧有張圖 個版主話寒心每擊獨立計兵錄係正常設定)
被和諧完核心技仲未補償兵錄 反而你個錦衣改完核心技仲有修為丹同兵錄拎 又算唔算平衡(雖然100個上等唔算多)
我唔信你 蝸牛和諧九九寒心 冇笑過

最後 送上九陰吧名句"愛玩玩 不玩滾 "

依家仲邊駛等組極樂谷先開團?丐幫唐門錦衣易骨後用極樂刺打禁地,隨時高攻過唔易骨既真極樂,就算高唔過真極樂,輸出都可以相差無幾,但優勢係假極樂用藍冇真極樂用得咁多,如果真極樂頂唔到王,你開住反戈都冇用,隻王未打完就要搵人或自己出禦天,唔係咁,點會咁多極樂走去武當?

以前禁地,冇武當,峨眉,極樂,君子,同埋唐門根本唔會開得成團,因為禁地需要不同門派既分工,依家去到五內,玩家血量高,天馬三環平民化,金頂禦天個個有,己經唔需要真武當、峨眉、君子,再推出易骨系統,解決門派招式差跟問題,易骨後丐幫唐門五層極樂刺都可以高攻過真極樂,江湖內功仲需要付出時間或金錢去修練,但易骨咁易有,嚴重破壞各門派定位同平衡

笑撚死我  人地話九陰呃左佢 因為九陰話自己冇"戰法牧"定位  發表於 14-11-6 12:25 PM

話說 戰(坦王) 法(輸出) 牧(幫隊友回血)
請問極樂做唔做到最後一樣

你話一隻11層極樂刺就可以係禁地橫行
問過金陵變未  問過快活島未
你話單挑可以一世唔打 咁我唔單挑又做乜刷兵錄(真係貪佢踢館好玩?)

不過九陰的確轉左質
當初大家可學大家內功 套路(4層5層分別唔大)
但係到4內,鎮派
鎮派就話真係鎮派獨門 點會比其他人學
門派套路又限左5層到

冇定位就的確呃你
但係佢既定位只限禁地

你平時打交唔通見到隻武當 就話佢係坦 因為佢有天馬三環攬雀 5內仲回血減傷
但係其實分分鐘隻武當D血仲少過你丐幫錦衣

亦唔會有咩 戰剋法剋牧剋戰
只有一個真理就係未和諧既血殺剋哂八派

在下一小唐門,3內4內5內一直廢到而家,不求什麼,只求奪書果個npc死番落山就心足了

wn將血殺刀改弱一定有佢原因...比人札左之後連刀技果一套近付係無左2/3血咁濟....注要問題係比人札左擋左住都要比人沖前破防硬食一套..唔好同我講咩猜拳,如果係咁既話,錦衣可以等reload時間,等趕盡殺絕reload好再打過...
個範圍又大,問你點打!我係so j 睇過 5絕比血殺刀虐殺情況...上得5絕有返咁上下..但都係比血殺刀屈到唔知點...可想而知.血殺刀係幾咁惡同唔平衡...如果都仲係覺得我講得好無理既話..你可以搵一個只用血殺刀既人同你打返一場
,大家只用門派技你就知道血殺刀係幾咁唔平衡...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 02:37 AM , Processed in 0.023976 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存