2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 寵古0.0
樓主: 傻蕉\000/
go

[閒聊討論] 寵古0.0 [複製鏈接]

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

a2369369 發表於 14-12-3 08:24 AM
我點樣 一次過回2條友 咁多扣分

同人嘈架就咁叻 點可以連回就唔識

唔識點樣合規連回 就多留意其他人有連帖而冇俾我扣分咪知點解囉

連回冇被扣分 個版入面大有人在

回覆 ☆魔鬼皇☆ 的帖子

唔識連回wow 你咁叻教下我囉 好冇

小雲答你水古...............佢都絕識揀
係我就用3S水哼啦........無得輸.....寵都唔洗用

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

a2369369 發表於 14-12-3 01:15 PM
回覆 ☆魔鬼皇☆ 的帖子

唔識連回wow 你咁叻教下我囉 好冇

就係知你唔叻 所以咪教左啦 我上個回帖咪講睇下人地點連回又冇俾我扣分咪符合連回唔違規囉

依個版違規連帖既人唔算多 都係個別間唔中一個半個

好多會員都守規冇問題

你咁唔主動去睇下 咁冇辦法勒 你違規我咪扣囉 違規得多 我咪禁囉

學個特首講 你同我爭論依D事 你一定會"徒勞"

回覆 a2369369 的帖子

人地用極權
你吹唔漲佢
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 01:04 PM , Processed in 0.029201 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存