2000FUN論壇

搜索
樓主: DL野用
go

[閒聊討論] 1V1   [複製鏈接]

你乜都知, 六道十萬 ,海皇三十萬,到最後閻花換左9層蛟龍你又會唔知

9yinwitness 發表於 14-12-8 11:25 AM
講經咩
人身攻擊????你好意思講
又綠帽又做雞?又咩7歲個女?又洗車仔?

第一係唔係唔夠人講大家心知明眼人睇得出唔洗你黎討論黎分析觀眾眼晴是雪亮的
第二如果係GAME識左個女仔結下婚之後散左同第2個一齊就話人綠帽係價值觀既問題唔該你讀多D書E D係打機上腦既問題唔係價值觀既問題 我諗你可能都已經過份沉迷網絡世界不再迷網輔導熱線電話: 25480010比個電話你希望幫到你(PS一個唔夠PM我比多D你真心想幫你 我都係上網搵比你架姐放心啦冇事既)
第三唔知比咩反應你都唔知你講緊咩9唔搭8 你個豬希真係要RUN一RUN先
第四乜個陣邪教唔係仲係一代線既咩點解想海皇嬴唔係小邪既 原來一早唔中意邪教?
仲有甩咩同盟太耐既事真係唔記得只係記得海皇個時已經同2SER既人同一條線
第五同第三一樣9唔搭8又係唔知你想講D咩 你就真係笑撚死人 唔只係我咁簡我諗

尋人勿探組  路過 第四點的甩同盟應該是指海皇解高登同盟然後再開高登追殺  發表於 14-12-8 02:50 PM

YOYO1990111 發表於 14-12-8 12:20 PM
回覆 9yinwitness 的帖子

完全唔知你答緊乜  你咁牽強夾硬黎拆 唔知係咪佢換錯招 就算佢唔係。。。。9唔搭 ...

如果你理解力低,可以選擇唔回答,唔駛咁公開話比人知你既智力有幾多

如果一完左就可以同下一個一齊,或者係重疊住嘅都係人地價值觀問題
咁ok㗎啦你贏
mark脾打機無問題,有人幫講說話都預左,但做人唔好掩耳盜鈴,你可以話唔好咁講人地女仔啦但綠帽點淡化都係綠色唔會變白

女主角都唔敢出來講自己無做過,你出來擋咩箭

其實....
你們討論的每件事 例如 洗車 炸雞 火山 10萬 30萬 蛟龍
主角都沒有走出來,你們又何必各自護主呢

點解金蛇劍單野啲人幫海皇,係因為一開始係犯眾憎on9仔夜玉出面收,最後小邪出面佢先win到,等個on9仔嗰時仲係咁英雄貼以為自己真係贏得好型,呢樣野你唔信可問返你波士海皇

回覆 豬西大火雞 的帖子

咪係囉 人有你有 唔好話禦影無換黎換去掉轉換妻什麼什麼 話人前諗下你d自己人 擘脾打機麻唔好話你地線無呢d女啦

咪係囉 人有你有 唔好話禦影無換黎換去掉轉換妻什麼什麼 話人前諗下你d自己人 擘脾打機麻唔好話你地線無呢d女啦

理解唔到就智力有問題?老師而家我唔明呀 唔比問?定你接唔到我個波者?兜唔到你就靜啦

成班都天下第一劍黎 好文塞10萬30萬咁點呀?一劍叔都話100萬打天龍 咁點呀???自己換錯柒定比賽輸左柒都要拗 有腦都明啦 撚唔信你年年考第一 咁你咪柒左幾廿年?

尋人勿探組 發表於 14-12-8 03:55 PM
其實....
你們討論的每件事 例如 洗車 炸雞 火山 10萬 30萬 蛟龍
主角都沒有走出來,你們又何必各自護主呢 ...

唔該晒你響162 樓既回覆

fran99 發表於 2014-12-8 14:00
第一係唔係唔夠人講大家心知明眼人睇得出唔洗你黎討論黎分析觀眾眼晴是雪亮的
第二如果係GAM ...

淡定d先啦。你咁講野,呢個難得熱鬧起身理性討論貼就快歪樓變成對噴貼啦。其實你係咪真唔知d人點解要笑海皇30萬金蛇的原因?當你唔知啦,順便比咪d真唔知的花生友科普下。話說以前九陰2內定係3內時期也有一次交在一定時間內收集福袋,并在活動最後一天送交任務npc數量第一名的玩家 送一套古譜太極拳的活動,當時係海皇同六道競爭。本來係良性競爭鬥哪邊收得快又多兩人,在就快到尾聲果時海皇突出賤招(或者妙計?),招呼晒所有同盟好友封六道百草唔比六道去交福袋。事件結束,勝者 海皇。而敗者 六道 聽聞當時身上仲有六千多廢福袋無得交,浪費十萬資金 ,并得到 十萬天魔刀 被敵人嘲笑稱號(第一名古譜太極拳一套 第二名天魔追魂刀一套 第三以下被人無視)。前一段時間第二次交福袋事件發生,呢次競爭主角係 海皇 同 係當時未拉大隊跳槽,仲係大聯盟混吉的邪教永遠榮譽教主 龍小邪。托海皇上次用奇策的福。呢次一到最後三個錘交福袋時間 ,龍小邪即刻發動大聯盟全員去重兵把關交福袋npc位置 ,并派出多人巡城追蹤定位海皇位置。雖然期間海皇率領皇帥多次奮勇突圍,更令數量更在一段時間佔上風,可惜最后關鍵沖刺時刻,幾次突圍都失敗 ,最後都係輸左。勝者 龍小邪,得到古譜魅影劍法 一套 。敗者 海皇 ,身上廢福袋數量不明,費資三十萬 得到金蛇劍一套,并被嘲笑 風水輪流轉啊,當年十萬天魔刀,如今三十萬金蛇皇。期間邪惡軸心好似仲發生內哄事件,似乎係當時高登想炒高個福袋價錢,想發戰爭財,令海皇十分惱火,下令皇帥脫高登同盟并開 高登追殺令。導致海皇奮勇突圍果時,高登幫眾全員在百草食花生(聽返來,真偽待知情人澄清。)

YOYO1990111 發表於 14-12-8 04:04 PM

理解唔到就智力有問題?老師而家我唔明呀 唔比問?定你接唔到我個波者?兜唔到你 ...

你問老師就唔好QUOTE 我啦,唔係你QUOTE我就代表你叻左架,得得得,你好叻,你智力冇問題,乖下point

打左半個鍾

豬西大火雞 發表於 14-12-8 03:51 PM
如果一完左就可以同下一個一齊,或者係重疊住嘅都係人地價值觀問題
咁ok㗎啦你贏
mark脾打機無問題,有人幫 ...

點解一完次唔可以同第2個一齊- -?
你唔係咁守舊呀MA- -
OMG可能係我太開放- -?
唔通同人散左就唔可能即刻同第2個- -?
咁要等幾耐- -1個月?1年?10年??OMG
冇感情分開左之後比人入位係最易架啦- -故仔都有大把啦- -
E D技巧你唔識都唔出奇既不過- -我又唔會怪你- -
MARK脾又點- -話你守舊真係守舊- -發生性行為好出奇咩- -
姐係第時你條女一定要係處女- -唔處唔要咁話- -?

回覆 火箭隊少年 的帖子

總結戰力不敵,出陰招想突圍,俾人以牙還牙喺度傻瓜瓜嘈係咪咁

打左半個鍾

fran99 發表於 14-12-8 02:00 PM
第二如果係GAM ...

我承認過份沉迷拆解你說話內容的疑點,包括你做乜要起火

突然間咁多回覆冇睇到,我依加先知,原來第二次福袋事件 真主角係 夜玉 與 海皇 其他野 我有沒有放流料啊大家唔好笑我

火箭隊少年 發表於 14-12-8 04:41 PM
淡定d先啦。你咁講野,呢個難得熱鬧起身理性討論貼就快歪樓變成對噴貼啦。其實你係咪真唔知d人點解要笑海 ...

你一早咁樣咪好囉
一直以為你唔明
你都識講六道同海皇 小邪福袋事件
咁點解笑閻花換錯野既時候 又彈句海皇30萬金蛇劍? 係咪姐係海皇用左30M換錯左金蛇劍?又唔係BO
你自己都打左出黎我就係唔明點解2樣野可以作比較 冇話你唔比笑佢7係我一直唔明點解可以作比較既?
你明點解仲可以拉黎講- -
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:24 AM , Processed in 0.034711 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存