2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 新年快樂.7 國咁亂之淩霄VS禦影. 傳說.閻王VS 緋主,紫 ...
樓主: 9yinradio2
go

[閒聊討論] 新年快樂.7 國咁亂之淩霄VS禦影. 傳說.閻王VS 緋主,紫雨, 飄云,  

回覆 酷男 的帖子

嗯 當日禦影係打緊淩霄殿
邪教高登卡緊追殺花生mode緊 right?
原來淩霄入左線?我都唔知..

東方吱 發表於 15-3-18 03:06 PM
回覆 酷男 的帖子

goodest logic
有共同敵人就可以組埋一齊打
傳說連避嫌都唔識 ??
講到尾咪又係幫自己隻狗

徐風忘了帥 發表於 15-3-18 02:13 PM
回覆 東方吱 的帖子

我唔會走幫嫁 我愛禦影

咪扮我好WO 屌你老母

回覆 酷男 的帖子

我都吾知傳說閻王入左線..打交仲係同1個大聯盟RC 傾..一齊打淩霄, 求解析

已開新POST.大家可以去花生下.

袋底 發表於 15-3-18 11:20 AM
大聯盟係咪仲未知衰?

其實大聯盟有好多人原本都係邪教線d人,見邪教唔夠人打就走去魅惑

又要威,又要帶頭盔,打大交又要等海龜

係勁既洗乜日日卡追殺,咪就係唔夠打驚比人屠囉,所以策略性係好重要既,有小邪同海皇咪打囉,冇就卡追殺囉,玩九陰好忙架,又要打禁地,你話打就打呀?響大聯盟咁耐,又點會唔知大聯盟D 人大部份都早訓,策略性咁重要,當然係等大部份既敵人訓晒覺先打啦,唔係點贏呀?

由邪教做二五仔開始,我己經講過邪教會變成一代敵幫既龍頭,會拉攏中立幫入線。依家邪教搶得幾次王就大口氣,恐嚇D 中立幫日後唔好求你,又話無名居係時候要還。哈,不如現實D 睇,依家打你又未夠魅惑線打,幫左邪教線點叫魅惑線排王?

無名居之前都只係煮下蛋,雖然打交唔出人,但起碼冇反骨,依家邪教做左龍頭就要人還,人家欠左你D 咩?仲要軒轅桐人曾經幫邪教響護書時打返自己盟線既人,仲響門派頻度講明知背脊插箭,都叫人幫手。乜野叫反轉豬肚就係屎?邪教真係好講道理,不過係講自己果一套既道理

酷男 發表於 15-3-16 06:34 PM
陳年舊事,望向未來吧、公說公有理婆說婆有理,再講返之前真係要由2012年9月18日講起 ...

由你出世果日講起啦,反骨都唔係你問題,係社會既錯之嘛

9yinwitness 發表於 15-3-19 01:16 PM

係勁既洗乜日日卡追殺,咪就係唔夠打驚比人屠囉,所以策略性係好 ...

講反骨? 乜原來自己同盟 都可以屠架? 問都唔問可以屠自己同盟?
(就算有正當 唔撚識問? 即刻屠9我地?一個金頂BUG 就可以試出你地有幾狗 有幾狼死)
有前因必有後果 原來係禁既壓迫 底下反抗就叫做反骨?
係你逼完人走之後就叫人反骨(講乜都得啦你)
你究竟係咪痴左線?
比狗嶺D 癲狗屌老母 都要忍? 我就真係忍你老母呀?

打交講經咩 我地點打又關你咩事 你話你地早訓 我地都大把人早訓啦~!
團完練 打鳩你地 未訓LOL 唔鍾意呀? 不過時間無得你選擇
我地好似咩時間都有開過你波 不過習慣性等人做完野先開你波姐
你估好似你地咁成班咩都唔洗做ON GAME 企比武打飛機?

你冇天文大哥打 你咪又係龜家園   
九陰面子遊戲100連貼呀?還記得麻 逼天文大哥出埋貼 醜唔醜呀你地? 冇天文大哥唔識打呀???
可惜個日你狗線都係輸鳩左,天文大佬 揮一揮衣袖留下100連貼
陰功lor 我地慣左人少打人多 唔知你地個邊人數多都要叫醒人起身打
仲要打輸之後訓唔訓得著呢?

人係唔夠你多架啦 不過我地未試過比人屠9百幾近千個頭LOL 7.7

桐人單野就係門派野 唔關幫會事唔好混埋一談啦  ! 做咩姐想轉移視線呀???
無名還無名 桐人還桐人 !
係人都知佢幫門派做好多野架啦 你狗嶺逼到人地都忍唔住出手
咁都瀨係我地到? 狗嶺D Logic 一流呀  
諗下點解人地要 打反你轉頭啦?!
唔係因為你奪書活動個時 見人就打 太過份人地會咁樣??
(打邪教線當然無問題不過你連中立個D都打埋人地睇唔過眼有良知未出手lor)

DLLM 狗嶺線真係面皮厚撚到 唔知醜字點寫

9yinwitness 發表於 15-3-19 01:16 PM

係勁既洗乜日日卡追殺,咪就係唔夠打驚比人屠囉,所以策略性係好 ...

斷章取義咪就係你呢d傻仔囉
桐人個單幫乜鬼野邪教呀??係幫門派呀, 桐人係武當咩位置你唔係唔知呀??
你咪收到兩句風又扮哂猛料啦
係咪而家魅惑線唔想同無名居玩所以作d野出黎搞事先?? 定係食完一代唔夠要食埋無名居呀??
同門, 無名居小心d啦, 唇亡齒寒, 一代亡左, 你地估下一個到邊個?

7778884 發表於 15-3-19 02:03 PM
講反骨? 乜原來自己同盟 都可以屠架? 問都唔問可以屠自己同盟?
(就算有正當 唔撚識問? 即刻屠9我地?一個 ...

咁大反應,放到個字咁大,一定係講中痛處,可惜個font size 最大只係去到 7,去唔到7.7

邪教威威就由今日開始比D 表現啦,唔好玩卡追殺,應該好似合SER 果時咁 24小時追殺魅惑線。拿,我一早估邪教最終打贏一代線架,只係我個人唔鍾意D 反骨為,我承認由最初己經煽風點火推你地去打一代線,你唔好唔打呀,小王子同龍小邪唔響度果時就卡追殺,邪教線三十幾人企響蘇洲義莊,你記得落力D 打,睇下打唔打到我?

邪教都係想表現到好勁遮,咁不如你開個新POST,貼上由今日開始唔卡追殺既每日殺數上黎比大家睇下?

仲有我己經唔係第一次講,唔係諗住改左名,或者離幫入中立幫就可以當以前做過既野唔駛負責任呀?你天真信姓名學可以改名改運咋

到於指明搵無名居找數,開無名居追殺出埋英雄帖報殺數又係你地條線做既,呢D一定係魅惑線唔岩,邪教岩晒啦,明啦。不過要人找數都要講下人地爭你乜先得架?  嘩,除此之外,原來仲可以無名還無名,桐人還桐人,原來D LOGIC 係可以咁既,真係係可以分得咁清楚既,但其他人離幫或者去到中立幫比人打,就唔可以分得咁清楚,呢d 唔係個人啦,係打中立幫既問題啦

9yinwitness 發表於 15-3-19 04:46 PM
咁大反應,放到個字咁大,一定係講中痛處,可惜個font size 最大只係去到 7,去唔到7.7  

邪教威 ...

門派事當然可以唔關幫會事, 唔通門派戰都要分幫會打咩笑死人
奪書護書見到同門派自相殘殺, 作為門派高層出手阻止有咩唔岩?
自己人都唔撐, 唔怪得唔敢開自己名啦
利申: 幫理不幫親, 現時身處中立幫

忍影世界

9yinwitness 發表於 15-3-19 01:20 PM
由你出世果日講起啦,反骨都唔係你問題,係社會既錯之嘛

係咪反骨又有咩大關係,依家都已經開緊戰,唔通突然間流出段錄音係大聯盟線有人搞搞陣就會和解咩,咪又係打,凡事睇結果啦

忍影世界

回覆 酷男 的帖子

同樣我地都唔知

食撚屎啦王小敏,人又生得高大,個器量仲細過你條J,正撚樣,夠種同我八戒隻秋,3層龍爪滅左你大邪教,

9yinwitness 發表於 15-3-19 04:46 PM

邪教威 ...

屌你啦,成日將d野掉轉黎講扮曬有見識有point咁

永遠自己線出柒野,就第一時間出黎扭曲事實,你睇下你有邊次真係輸左有認到?

死淨把口,你講到你條線咁有實力,就唔洗日日開追殺用個令黎拋人啦,你估真係有人怕?

開人自己又要輸。

好意思話邪教打中立幫哦你,第一次打中立幫個個係魅惑同禦影啊,
你講到自己咁為中立幫著想,咁你當時既舉動應該係比offer中立幫令人地幫你而唔係打人地,
搞到d中立幫入曬邪教打撚柒左你地:o)

做人留返下台階比自己呀柒頭9yinwitness

其實咁多件事都係狗嶺果邊線搞到咁,之後就屈落邪教到,個個post都係到作野係到兜,無樣野係真

我估狗嶺d人作文一定係好高分

狗嶺起身作文啦 不少於1000字 即日交

忍影世界

莫嘉榮 發表於 15-3-20 02:34 AM
食撚屎啦王小敏,人又生得高大,個器量仲細過你條J,正撚樣,夠種同我八戒隻秋,3層龍爪滅左你大邪教, ...

Sorry,you win

回覆 帥乂隨BOMB 的帖子

我老母一樣咁愛禦影丫 屌你老圖瘦獸 大斜陰MK仔 咪撚扮我好WO

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-17 02:35 AM , Processed in 0.051050 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存