2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 [更新]感覺自己萌萌噠 角鬥場公平對決 請大家關注上載者 ...
樓主: 大6999
go

[消息情報] [更新]感覺自己萌萌噠 角鬥場公平對決 請大家關注上載者内其他影片   [複製鏈接]

回覆 豆腐回憶愛 的帖子

冇技回憶愛=RJ

嘩係咪好勁先

老武哥 發表於 15-5-10 04:55 AM
回覆 豆腐回憶愛 的帖子

冇技回憶愛=RJ

集合rj與豆腐於一身
回憶愛特點

笑傲無雙

s04313251 發表於 15-5-10 10:41 AM
集合rj與豆腐於一身
回憶愛特點

仲有弱智(eq iq 乜q都弱) 樣柒
繼天行哥 創作了全方位第一戰既terms後
本bu決定創作全方位垃圾供形容愛仔之用
比全方位第一戰既形容層面更擴
不論game内與外 都係
垃圾

條片好好笑

因為佢地post你雪地死亡片 你嬲呀?
bu哥你係條片入面食完強回2秒唔夠瞓左係到喎 柒到到煙
http://2000fun.com/thread-5567635-1-1.html
你好確定你用緊過件係5khd收返黎嘅龜仔件93弓甲+10?
又難怪你咁嬲嘅 比著我掟爛個(moon)啦!
你班小學雞 比你知道真名同有相又點?你咬我呀?
就算比埋地址又點話 叫子彈哥黎劈我丫 笨!

笑傲無雙

starlikos 發表於 15-5-10 11:47 AM
因為佢地post你雪地死亡片 你嬲呀?
bu哥你係條片入面食完強回2秒唔夠瞓左係到喎 柒到到煙
http://2000fun.c ...

既然你咁多問題我就遂一答你啦
你話我嬲 又談唔上嬲既
有咩好嬲呢?
而你咁好奇我件甲 係邊個幾錢 我又答埋你啦
件甲5S幾防啦 放左之前件甲 收入2S半 閃閃火又同我出S半
自己打下團又冇中下傳 又打下王出下盾 又有S幾
我既實際支出係0
件甲龜仔係有用個既
SO WHAT?
你要比地址比相人既 你咪去比
who facking cares?

BTW愛仔個段片我睇唔出有任何有參考既價值
反倒BU哥角鬥場公平對決下 贏數場更具參考價值
如果你以為咁樣係到留個回覆 屈下我嬲既 可以為愛仔挽回小小面子既
哂氣啦

回覆 starlikos 的帖子

咁又係既 傳10甲滿血左2秒都頂唔到係嬲D架啦
so咪要放D上年既片囉 要兜番自己冇咁柒嘛
另外
求子彈接我放學 我想入院
^3^
仲下人搵客先
http://www.2000fun.com/thread-5567868-1-1.html

回覆 大6999 的帖子

嬲就嬲啦!扮乜鬼談不上 全夢之嘅人都知你份人小氣貪心
ar~~~ 你講起閃閃火過set半防爆..............
你利用人哋對你既友情 昆左人地set半防爆 無人好似你咁狗系
自己食完強回唔夠3秒就瞓係到 你啲隊友仲頂得耐過你
你廢到一個頂點 唔係覺得你有參考既價值ar

笑傲無雙

starlikos 發表於 15-5-10 12:34 PM

嬲就嬲啦!扮乜鬼談不上 全夢之嘅人都知你份人小氣貪心

你又要問 又要話人扮 睇黎最嬲個個係你wo
點呀 為愛仔出氣呀?

角鬥場就點都公平過雪地既 相同人數 冇得爆水 冇3人以外額外技能
唔係話你唔覺得就係冇參考價值呀 傻西瓜
你未夠料同我fight 黎叫你大佬黎

如果我係廢到一個頂點
回憶愛等人咪

十週年勳章(賀詞)

角鬥咁公平
點解當年海s人認為最強既夢幻隊伍
起碼2個傳9596裝會輸比3個用緊神劍,英雄杖,同74弓甲既人?
2個用緊+10卡,得我用13卡,點解會咁既?

係唔係代表當年呢3個被人認為超強既人=廢柴?
麻煩睇清楚,呢個係殿堂,即係都係自行組隊既人3人隊伍

我就係你大佬ar 雪地點會唔公平ar?
7個(TatTat 單車男 承諾 小寶寶 牛仔 回憶愛 隠士傳說 )打9個(bu哥 天羽林 紗南 kaiwah 雄伯伯 黑白 愛麗屎 恨愛 火君十代)ar  大家齊技 咁叫唔公平ar?你地神登買隊友 好勁ar
唔夠人講就話人唔夠班 你條友仔毛都未出齊 你好夠班ar
無人想幫回憶愛挽回面子 小學雞bubu 你諗多ar
我只係見到有條傻仔傳93弓甲+10係雪地食完強回唔夠3秒瞓佐係到ar

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

因樓主直接改成貼上帶有他人頭像影片進行侮辱行為

現禁言3個月

敬各會員注意 涉及他人資料或投露他人頭像 不論行徑是否惡意

直接貼上或提供連結 只要在論壇貼上都屬違規 切密嘗試
已有 1 人評分Good 收起 理由
starlikos + 3 鼓勵

總評分:  Good + 3   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 11:15 PM , Processed in 0.065986 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存