2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 灣岸4 我地係西環車隊Starship,請問有車隊交流嗎? ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: Chandelier_
go

[閒聊] 我地係西環車隊Starship,請問有車隊交流嗎?

想問有冇一個比賽係鬥打TA快嫁?
已有 4 人評分Good 收起 理由
tommy6289 + 3 你說的內容我非常同意
翔仔~~ + 1 精品文章
alan_0718 + 1 應該無 除非有><
LsT.. + 1 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 6   查看全部評分

支持香港車隊

我是過路人,我亦查閲過兩貴隊的車隊PO,Starship為交流為主,EsRacing為國際性TA,其實,兩貴隊的目標性質不同,各有各特式,很難爭論。以下是本人對兩隊的評(個人意見,得罪請諒)
Hong Kong Starship:
本人雖未領略貴隊任何TA、交流、比賽成績,但只知道貴隊接受任何交流,本人自問技術一般,希望貴能在之後日子能給眾人領略貴隊的成績。
Macao EsRacing:
本人有查閲貴隊TA片段、IR等,成績為國際頭三,但亦有進步空間,我亦認識貴隊一名隊員,其實香港公開賽時,大家亦有目共睹,動作太明顯,說明當時ES不是沒有實力上第一,而是早有計劃幫助Kxx車隊,但交流本人還未領略到,希望貴隊亦日後給眾人證明貴隊為綜合性車隊(TA目標為先)。
本人不在澳,但本人亦不會偏幫,我夜希望在此Po聯絡上EsRacing的ES.AI,因為本人在南韓留學。 謝謝!

請問你地d香港車隊都中意周圍辣火頭?

十週年勳章(賀詞)

S.AI_2000fun 發表於 15-6-10 08:29 AM
我是過路人,我亦查閲過兩貴隊的車隊PO,Starship為交流為主,EsRacing為國際性TA,其實,兩貴隊的目標性質 ...

首先雖然唔清楚閣下係何方神聖,因為始終開個新帳跟機無咩說服力嘛
但起碼講野叫有根有據條理分明
So far原帖講交流但係又無講話純挑機TA定係鬼王定可能跑兩周故事
亦都有唔同車隊既人入黎留言
首先開波哥位朋友就可以話係一碌竹打一船人
不過有可能ES車隊全隊都係所謂作風惡劣爆呔推波 食煙飲酒講粗口既 有待實證丫嘛
但係另外幾位戴頭盔快過笠膠套 杜德偉上身
呀唔係 係道德撚上身 兼且揚長避短實則無貨仔派既完美示範實在令小弟大開眼界
在此亦都感歎現今想以機會友但係就變公審既風氣
拎功課出黎交證明自己有實力值得交流 會俾人睇成唔實際無咩用r上位氣焰L
計我話搞車隊咁多judgement
作風良好 態度積極友善 要係正式比賽拎獎(唔可以靠人地幫喎) 最好就學埋大陸哥套自我審查 確保清白
做到咁多野先有資格掹到咁多位前輩車邊 同埋係個普通人咋
睇怕各位咁既樣 你地所屬車隊都做唔到啦
一個唔覺意真係做到既話 唔好意思麻煩通知聲 咁我上面既都係講下笑架咋 大家一場朋友實黎賀賀佢既係咪先
講到底 不如自己同自己玩好過啦

十週年勳章(賀詞)

☆Angle 發表於 15-6-10 11:19 AM
請問你地d香港車隊都中意周圍辣火頭?

可能咁岩呢幾隊車隊本土意識比較強
同時又稟承返香港人嚴人寬己既作風姐

利申: 香港人

S.AI_2000fun 發表於 15-6-10 08:29 AM
我是過路人,我亦查閲過兩貴隊的車隊PO,Starship為交流為主,EsRacing為國際性TA,其實,兩貴隊的目標性質 ...

唔好意思,其實好似唔關我地Starship車隊事,浪費左你一番心機打咁大篇野

MR軒 發表於 15-6-10 11:26 AM
首先雖然唔清楚閣下係何方神聖,因為始終開個新帳跟機無咩說服力嘛
但起碼講野叫有根有據條理分明
So far ...

麻煩你唔好再以你果d大條道德騎劫我個交流Post好唔好。講得交流仲要分TA打鬼打故事?擺明就打partner拉

睇清楚係邊個先騎劫你個po  ok?

t.c.w 發表於 15-6-9 11:36 PM
你地呢隊咩隊泥嫁?香港嫁未聽過喎.吾通你地Ta隊泥既.但IR榜又吾見你地個名既 ...

我地係西環車隊,你呢?你係es車隊的嗎?其實我剛接觸灣岸一年,都無聽過咩es。比較出名既車隊大家顯而易見。

☆Angle 發表於 15-6-10 12:30 PM
睇清楚係邊個先騎劫你個po  ok?

留言既係es既人先。我唔知你地發生咩事。我只係覺得你地接受我地交流又話要澳門打。
如果湖人打籃球打到好似我地starship咁公開接受交流,你想挑戰佢反而仲要叫湖人全隊過黎澳門同你地打籃球?
一樣道理。如果你地係無心就唔該唔好留言。而且都係你地騎劫先

十週年勳章(賀詞)

回覆 Chandelier_ 的帖子

你又唔係放車隊區你前面又加個[閒聊] 憑咩唔可以留言?
話人騎劫都分下前後, 係醒既就開個新post
亦都無咩所謂版規行規寫明交流 = 打team
最後祝貴隊成績步步高陞 雙眼逐漸失明

十週年勳章(賀詞)

Chandelier_ 發表於 15-6-10 12:41 PM
留言既係es既人先。我唔知你地發生咩事。我只係覺得你地接受我地交流又話要澳門打。
如果湖人打籃球打到 ...

喂大佬你拎隊lakers出黎做例子, 先唔講你唔係lakers, 再講既係交流同挑戰既分別
如果覺得人地既留言係欠風度/ 要請貴隊伍過大海去到人地澳門主場交流略嫌過份既話 大可講清楚
有商量有量或者拒絕

MR軒 發表於 15-6-10 12:43 PM

你又唔係放車隊區你前面又加個[閒聊] 憑咩唔可以留言?

所以我都同我呀婆講。MR軒你條撚屌真係on柒尻。唔屌唔撚鬆化。我純粹見你打咁大篇打懶係風趣幽默先笑尻下你ja。打交流唔係打team真係你呢d薄餅先諗撚到。咪撚同我玩文字遊戲啦。係型ge出黎打返週

MR軒 發表於 15-6-10 12:46 PM
喂大佬你拎隊lakers出黎做例子, 先唔講你唔係lakers, 再講既係交流同挑戰既分別
如果覺得人地既留言係欠 ...

我有兩個版本覆你
1:其實一開始已經有其他隊既隊員幫忙回覆左
2:你食屎啦傻尻

十週年勳章(賀詞)

做咩拎埋自己婆婆上位姐,想打一周直接講咪得囉,不過你咁強勢係唔係要我入西環搵你唔準大力扭軚架
加多幾隻粗口咪姐係同人講自己嬲嬲豬囉, 希望貴隊作風唔會令各位失望喇

MR軒 發表於 15-6-10 12:55 PM

做咩拎埋自己婆婆上位姐,想打一周直接講咪得囉,不過你咁強勢係唔係要我入西環 ...

原來加粗口即係嬲咁即係我日日出街同朋友一齊傾計都好嬲。係唔係打?你話你係香港人?
屌撚柒尻你

十週年勳章(賀詞)

又嬲 閒聊兩句都要佔晒上風
正所謂輸係贏既第一步,我認輸
唔介意你繼續發洩係我身上或者將呢個神聖交流post撥亂反正

MR軒 發表於 15-6-10 12:57 PM

又嬲 閒聊兩句都要佔晒上風

吓。一直都係理性討論ja。咁快認輸la
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 04:04 PM , Processed in 0.034658 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存