2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 身為香港人既你,對於台仔送頭嘴炮辱罵既行為,你唔係忍呀 ...
樓主: wongsword
go

[抱怨專區] 身為香港人既你,對於台仔送頭嘴炮辱罵既行為,你唔係忍呀嘛? [複製鏈接]

笑死...樓主銀V 都夠膽cap圖放上黎....
金銀銅係送頭+嘴炮天下呀~ 你宜家先知?
你大不了未嘴返佢lo...反正大家都係咁既實力,
同樣既實力,先排到同樣既人
你上到白金2 就會少好多呢D人架喇

回覆 twApocalypse 的帖子

1.我冇話自己勁wo
2.銀牌唔cap得圖
3.金銀銅好多人雷=金銀銅全部雷=金銀銅全部廢=我都雷?

十週年勳章(賀詞)

都係美服好,鬼佬唔多講野

wongsword 發表於 15-6-16 12:09 PM

冇話唔俾cap圖ar~
只係你呢種低端場,大家都係咁雷既情況下
cap圖唔會令人覺得你可憐

twApocalypse 發表於 15-6-18 01:51 PM
冇話唔俾cap圖ar~
只係你呢種低端場,大家都係咁雷既情況下
cap圖唔會令人覺得你可憐  ...

冇辦法..小學生是這樣 從來只有別人雷 輸就比人雷 贏就CARRY成場
好明顯開頭BAN PICK已經講左D好過份GE野同人嘴炮先會咁
對住D咁中意嘴炮輸左又要怨人真係囧RZ0.0

冷亦風 發表於 15-6-18 04:01 PM
冇辦法..小學生是這樣 從來只有別人雷 輸就比人雷 贏就CARRY成場
好明顯開頭BAN PICK已經講左D好過份 ...

我s2 一開始雷到仆街,入埋銅五
我當時就係好鐘意怪人打得差,嘴炮送頭掛網
後來先發現,其實自己心態先係重點
隊友雷嘴炮未由得佢lo~ 你又唔係幫佢爬分,你係幫自己爬分
自己練到技術可以carry 帶風向,你自然可以爬分升牌位
一味靠隊友有q用咩?你估賭錢開大細咩
所以你銀V係自己攞黎既

twApocalypse 發表於 15-6-18 06:28 PM
我s2 一開始雷到仆街,入埋銅五
我當時就係好鐘意怪人打得差,嘴炮送頭掛網
後來先發現,其實自己心態先 ...

我只係讚同你咋0.0你好似認錯人 HAHA
非常之認同你GE諗法..有時間埋怨隊友 發埋文章咁..不如玩多D練下自己技術仲好

回覆 冷亦風 的帖子

自己唔知頭唔知路就當人on9,咩心態黎
我比人雷左無限次,正正體會到屁孩係完全唔話得
而呢個入面果條友
上一場前期佢個人solo,本來都算carry冇乜問題
但後期開始出現問題,就係自以為是
後期條友係玩到自己=神,其他人=白痴
結果完全唔合作,中消冇燈,面探草,嘴炮,屌曬全隊
所以最後輸左

完場我即刻黑名單+檢舉,望都廢時望就即刻下場
點知又係條友 (本來天真以為黑名單=以後唔會再見面)
由於黑名左,所以你係睇唔到佢講野,
然後另一個隊友講條友話我雷,仲爆曬粗咁鬧
跟住我先取消返黑名然後就見到條友扯撚曬旗咁款
呢個時候我都冇屌返對面,我淨話:要不你跳
咁叫串?????

最後以為冇野入場,條友就開始送頭
我全程只係話:截圖/po網,連鬧都冇鬧到,好比面啦wo
跟住條友solo 廿幾個頭出黎,然後=我雷 笑撚死人咩

你班友其實到底明唔明
就算你自己係幾有心機幾有技術咁打
一唔好彩排到個雷狗就仆硬街

高峰期我試過一日連遇三場送頭流
是問你點carry?

打場積分要好似隻狗咁去安撫屁孩,求佢唔好送
頭又讓曬,搶路我二話不說即送比佢,結果佢都係要雷
咁你有乜辦法?

行運既就排到正常人,然後到上金,結果又係一個地獄
跟住又連輸趺返落去

既然你班友講到乜撚事都係自己問題 (即使隊友送頭都係自己廢)
咁不如做個實驗,我同你排場,我全程掛機/送頭/嘴炮,睇下最後嬴定輸

回覆 冷亦風 的帖子

大專都比人話小學生,或者我真係啦

wongsword 發表於 15-6-19 04:21 PM
回覆 冷亦風 的帖子

唔知頭唔知路?
頂你 你0 2 0咋
0 2 0要人聽你指揮 同你合作? 你冇野啊嘛
睇條友GE語氣都知你同人吵過啦 咁鐘意同人吵同人嘴炮GE 輸左就唔好賴人:)
傻仔 好似你依家咁樣 我指返你GE錯處你又引唔住同我嘴炮啦 當時你仲要玩緊LOL 輸左都係自己囉黎:)
輸1場就發Q晒脾氣 影埋相PO埋論壇?:) 乜贏返返黎好難咩對你黎講?
冇實力就練返D實力 唔好一味話人雷 當正自己好_CARRY好_勁? 咁_勁就1打9啦:)

講真 你輸關我咩事 我地成班都當你笑話睇咋..可憐緊你咩笑:)

wongsword 發表於 15-6-19 04:29 PM
回覆 冷亦風 的帖子

大專都比人話小學生,或者我真係啦

話你心態係小學生姐:)

冷亦風 發表於 15-6-19 09:27 PM
話你心態係小學生姐:)

巴打唔好同佢理論喇,d小學雞就係咁垃圾架喇
好心佢去睇阿一銅五升鑽教學喇
冇得carry? 咁我s2銅五練到s4上白金二係咩黎?
樓主抵你死喇,你呢d心態入銅牌就好,俾你上到大師都冇用,心態決定你牌位

我覺得上到鑽石都一樣有人雷,唔係低端先有,當然我係講緊惡意送頭嗰種雷,技術差我覺得情有可原。
而且我覺得哩個帖焦點開始模糊,我覺得要討論嘅唔係咩牌先可以嘴人,而係嘴人本來就係人品問題,唔可以因為自己係銀牌低端就可以嘴埋一份。

TO樓主,我鼓勵你用靜音功能,嘴炮友ban極都有,只可以妥栛。
另外,唔一定台灣人先會嘴,香港人一樣會。

回覆 冷亦風 的帖子

你呢d咪就係叫唔知頭唔知路囉
上面幾張圖大大隻睇到曬係條友一入場即送
仲要係送你果條路,仲要係講埋比對面知叫人收頭

自問我冇白金鑽石咁勁咁都可以carry返
根本就已經冇得玩,10分鐘人地已兩三件裝,兩個隊友都冇心機即時掛機
你咪玩場10/0/10出黎比我睇囉

回覆 Mugwort 的帖子

我開呢個帖只係想講出黎,比其他人睇到雷狗係幾咁低賤

正如之前所講,正正因自己係金銀銅升升趺趺,算係捉摸到屁孩性格,

基本上就係,唔講得,唔打得,唔笑得,唔問得

所以係打rk既時候,隊友一嘴炮,我都會即時屏蔽當冇事發生

見到雷狗係咁雷,我最多都係唔同佢行太近,再無一野就屌

不過問題係屁孩/小學雞/雷狗係唔會理你,你做乜佢都係會雷

有一兩次試過明明條友自己雷但屌曬全隊,然後我屏蔽唔理,結果佢都係要送我頭,完全吹佢唔漲

頭十場有兩場我真係唔知係咪屌左佢老母,

第一次見,三唔識七,選英時冇撞路冇嘴炮冇刺激,完全冇人得罪佢

點知條友等我地選曬仲有十幾秒果陣突然講:

喔對耶,這場我要送頭,你們要跳就快。

可能個個以為佢講笑,所以冇跳到,結果咪送左兩場囉

2kfun有d人好撚鐘意轉移焦點 我都真係估佢唔到係咩心態

就好似你行行下街,無啦啦比人打左兩巴,然後同其他人講,但人地話咁係因為你樣柒

咁姐係點?因為你樣柒,所以人地就可以打你?

因為你仲係銀區,所以唔係你比人雷,而係你廢,所以人地送頭,都係你廢?

乜撚野邏輯黎

wongsword 發表於 15-6-20 04:03 PM
回覆 冷亦風 的帖子

你呢d咪就係叫唔知頭唔知路囉

乜都剩係識話隊友雷你話你有乜用?
人地又係咁玩你又係咁玩、你都特別多雷隊友wo?
點解我台服又可以衝上白金、至少5只金、我好好彩場場冇雷隊友?咪傻啦朋友。
係、一定會有人嘴炮ga 但點解決係睇自己、冇人迫你一定要鬧返人
講真solo rk係銀牌場撞返同一條友係好難、你鬧到佢好撚勁又點?你又咪係輸、又撞5返佢、有乜意義?
用腦諗下啦傻仔
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 12:41 AM , Processed in 0.036184 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存