2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 分享下本人對衝RANK GE諗法
樓主: 冷亦風
go

[閒聊] 分享下本人對衝RANK GE諗法   [複製鏈接]

回覆 冷亦風 的帖子

見到樓上果d on9留言都知成班低端真係到扮有觀念

真係一日唔死都有新鮮笑料比我笑,910有攻擊力加成我都笑左3日

算啦 小學雞玩技術性game又點會勁 銀牌比盡佢地啦 打千幾場RANK都可以得果銀牌 真係順撚左班小學生

玩過星曲WEB

個人認為.邊隻夠唔夠邊隻打都係廢話中既廢話
你搵銅牌同鑽石打已經係唔同
大把因素.符文.召喚師技能.出裝等等
都已經會令成場ONE ON ONE改變
加上LOL團隊遊戲.邊有得講ONE ON ONE
無記錯香港儒學為主.何必格硬要用自己既想法套落人地身上
輕鬆啦香港人

玩過星曲WEB

第3點就係 唔好認為你同隊友GE想法係一樣 因為人人想法唔同 佢地諗同你諗唔同 EG你話打龍但係佢地唔打 之後你打到一半比人殺左 搶埋龍 之後實鬧交 到時真係GG 最好跟從返佢地GE想法

先聲明.絕對無質疑樓主既實力.但小弟就唔多明
你明白每個人既想法唔一樣.你又何必去證實某D根本好難證實既問題
就由如.老虎同獅子打交.你認為係獅子好揪
但係你忽略左.隻獅子只係得半歲大.但隻老虎已經成左年
無野係絕對既.心態決定狀態.打機姐你估打杖咩
最後亦都多謝樓主發文啦.有正評自然有負評

回覆 冷亦風 的帖子

打唔贏?難打唔代表無得打
有無得打既英呢隻game唔洗玩

你到頭來都凈係識屈人,同你講多都哂氣(我都知你從來都係人地請你 你冇請過人)
無中生有完未呢?

另外樓上個位大師牌黎,唔洗拎強勢角都可以沖分
玩強勢角只係可以用黎加速,而唔係令你垃圾變成神
無實力根本就上唔到分,理得你拎乜春強勢角,哂氣

ζ×笨siu鵬v_v 發表於 15-7-11 12:46 PM
回覆 冷亦風 的帖子

見到樓上果d on9留言都知成班低端真係到扮有觀念

唉 真係服左依家D小學雞 難怪台服玩家普遍質素都咁差
完全唔反思下自己GE問題 真係下下都以為係隊友雷 自己係carry

我上到分 脫離金銀銅區 自然有一套自己上分ge方法 我都無私貢獻出黎 都可以比小學雞各種低能想法插 真係囧了

peppergroo 發表於 15-7-11 09:30 PM
個人認為.邊隻夠唔夠邊隻打都係廢話中既廢話
你搵銅牌同鑽石打已經係唔同
大把因素.符文.召喚師技能.出裝等 ...

咁呢d預左係相同實力or實力差唔多ge情況下比較啦
如果實在差太遠都冇可比性

以依家ge飛斯被版本遺棄 對住版本寵兒科加斯 除非差太遠 唔係飛斯真係冇得打
呢個就係版本優勢 強勢英係有佢強勁之處 而弱勢英就有佢疲弱之處
佢地優劣之處我係上次回覆已經答得好清楚
但樓上有位人兄竟然話飛斯係勁過科加斯 令我非常之無奈 我認為係依家個版本呢個說法係非常之荒謬

而且我呢個攻略係專for白金金銀銅區 我認為係呢個區域上分 對線期one on one係至關緊要
one on one劣勢 已經輸左一半

peppergroo 發表於 15-7-11 10:30 PM
第3點就係 唔好認為你同隊友GE想法係一樣 因為人人想法唔同 佢地諗同你諗唔同 EG你話打龍但係佢地唔打 之後 ...

咁我發得教學帖 條友質疑我 黎踩我場
我冇理由唔回覆 唔反駁ga
呢篇野真係我玩LOL係短時間 大約一年多D 由一隻銀牌仔變成依家有鑽石水平算係高端玩家GE心得
一定唔係最全GE教學 主要都係係英雄選擇上 事關太多人真係剩係睇精彩鏡頭 劫 LB 瑟雷西 雷玟精彩就走去用 但結果係冇諗到英雄GE難度根本遠超自己實力 結果就真係雷人 其實用簡單實用英雄都可以好易上分
我發得係真係認真教人 亦都係我純手打 全部都係我自己個人經驗同玩家 唔係是但9吹 抄襲其他人 是但呃下分算
要做我都可以做到 我洗乜晒咁多時間打字? 但我冇咁樣做 因為我真係認真教人 但好無奈  惡意評論真係唔少 再遇到咁我應該唔會再覆 無謂浪費時間

冷血乂南 發表於 15-7-12 01:17 AM
回覆 冷亦風 的帖子

打唔贏?難打唔代表無得打

你都幾鬼予盾
又話唔認同版本強勢英可以強過專精英雄 依家又話難打唔代表無得打
究竟你想講咩?
姐係你都認同專精英雄面對版本強勢英係處於劣勢? 咁請問你駁乜春呢?啊生

受人恩惠 要懂得報答 呢個係做人GE基本素養 唔好比屋企人寵慣左 當正自己係THE KING OR THE WORLD 乜都係應該 完全冇做人要有GE素質 出到黎社會就唔同GA啦:) 屋企人養你過世啊?

加速上分同衝RANK係完全屬於同一個TOPIC 都係如何快速上RANK
關鍵字就係快速

玩得多 練多D就會勁 邊個唔知?UP廢話? 話練多D基本功都話係教學上分 真係好囧..

你都係睇返你果篇係巴哈萬人皆插GE教學吧 我真係教你唔到

原來有人代打喎,去g社檢舉佢先

玩過星曲WEB

iLovePoppy 發表於 15-7-12 02:00 PM
原來有人代打喎,去g社檢舉佢先

佢話幫過好多FD上牌姐.
唔代表代打既.

隨便啦 你認為有用GE話

回覆 冷亦風 的帖子

由頭到尾矛盾個個都係你
我只係唔認同你個句強勢英係絕對可以勁過人地熟練幾百場GE冷門/遺棄英
同專精英雄面對版本強勢英係處於劣勢完全無衝突
你比人COUNTER個陣處於劣勢就代表對面勁過你?
你連咁都唔知怪唔知得你乜都矛盾到出黎

對住版本寵兒科加斯 除非差太遠 唔係飛斯真係冇得打?
你又矛盾啦
你個絕對又去左邊,你到底知唔知絕對係乜
個除非又點樣走出黎
人地飛斯練左幾百場你隻科加斯玩得幾場
人地對英雄既熟練度又算唔算係差太遠呢???
咁有除非既,又何來絕對呢矛盾撚?
你中文有無差到咁,矛盾好多時候就係咁樣走出黎
就係你連自己講左D乜都唔知

惡意評論?我由頭到尾都無任何惡意
我只係想你發現到自己邊一方面出左問題
提出意見...你可以唔聽,但你唔洗態度差到咁
唔係講笑,我由一開始既態度都係好好
你自己問人睇下我第一篇回覆
再睇下你回我第一篇個陣
你自己睇下你自己回覆既態度
「唔好問埋D咁蠢GE問題啦」「你慢慢練啦:)小朋友」
「雖然知道你打機仔姐 但係都要有論點論據論證GA 中文堂唔聽書走堂打機?」
「你都幾_好野WO  活在夢中? 訓醒睇清D字先啦唔該」
「唔好搞笑啦好嘛」「真係用個腦諗下好嘛」
姐係我好聲好氣咁同你講野
但係一篇回覆我就真係可以搵到好多惡意評論
好好地同你交流你唔肯,凈係鍾意串尻人
你話你想交流?算吧啦你
真係唔屌柒你都對唔撚住自己

冷血乂南 發表於 15-7-12 09:17 PM
回覆 冷亦風 的帖子

由頭到尾矛盾個個都係你

傻仔
你連版本強勢英唔知就唔好出聲啦好嘛?
版本強勢英之所以強勢另一個特點就係沒有英可以COUNTER到佢
你,咁都唔知玩乜LOL?

差太遠係指實力 明? 個腦係拎黎諗野 唔係拎黎裝草
30LV對1LV就唔洗講啦下嘛
你咁都唔明 智商真是硬商
一直都講緊實力差唔多GE野 冇人會拎D差距太大GE野講
係只有低能仔係咁GA姐

你從頭到尾得粗口咋 爛仔廢青:)
我真係唔想理你WO唔好意思 你以為自己係邊個??  對你洗客氣?
事實你連一D基本知識都唔識就黎學人討論??
學多D LOL GE野先啦好嘛?
乜都唔識扮晒野咁講到自己幾勁:) 係其他人眼中一睇就知你有咩料啦 基本上睇你講野都知

分清楚晒D強勢英先啦唔該
小屁鞋:)
我唔想同你交流啊吹咩

回覆 冷亦風 的帖子

版本強勢英無英counter到你都講得出
唔好笑死人OK?
前排雷茲強勢個陣
你真係講得出雷茲無英counter到
蛇女球女都夠counter啦,on9仔
訓撚醒未呀你柒頭

就算係實力差唔多,人地大師牌有事例
上期雷茲超強勢場場BAN 但我都玩到20場, 18勝2敗
2敗又點走出黎?係咪因為對面實力勁過樓上個位超多?你所講既差太遠?
另外唔該你去查下字典絕對係咩意思
你唔識中文唔好亂拎d詞語出黎用啦

我成篇粗口?你唔係亂咁串人我會屌尻你?
見到自己覺得錯既就屌
唔想同我交流?
你收皮啦你,只要你見到你覺得唔岩既野,你就會屌/串
而唔係去交流囉,你根本就唔撚係交流
你凈係想改變人既諗法同你一樣
對面認同你既話就唔洗交流啦傻系
唔認同你既就屌,交乜柒流姐,根本唔係凈係針對我
on9當有趣!~

冷亦風 發表於 15-7-5 02:28 PM
我唔明你個人權係咩意思0.0
人觀係百度知識黎睇
可以解對人整體知識

貼個牌黎睇下啦? 唔好話韓服有鑽啦..貼你自己個台服鑽石牌黎睇下先

咁先說服到人架?

嘈左成個月都仲嘈到..wtf

嘈左成個月都仲嘈緊-.- 你地都幾好氣...

勁既 一隻英都夠上鑽lu
上路雷文  一隻都夠用

嘈左成個月終於唔嘈啦-.- 你地真係無曬氣...

玩過星曲WEB

好耐無上2KFUN
點知一上就有花生食

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 11:31 AM , Processed in 0.038501 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存