2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 無名居以前好勁嫁~而家唔知點樣?
樓主: timlee27
go

[港服] 無名居以前好勁嫁~而家唔知點樣?   [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

垃圾無名居
佢D濕質野點止咁少呀
幫中上上下下人品都係咁差 入面D男女關係都好複雜

有人想知再講

一大水魚一  講未  發表於 15-10-31 09:58 PM

攝魂... 發表於 15-10-31 12:15 AM
垃圾無名居
佢D濕質野點止咁少呀

講啦,最鐘意睇人爆陰毒

唔好再散播乜野謠言話邊個邊個幫會唔中立, 諗住引起乜野誤會, 挑撥離間。 依家咁嘅時勢, 中立幫人士係入線嘅一早入哂線啦, 依家仲留喺中立幫嘅都唔會再入線打架架啦。 果d得閒密頻拉人入線嘅可以慳返d口水, 中立幫d人依家都怕哂你地依d咁嘅人

算啦 講明無名居係自私幫有王食佢地驚死比人分哂啲所以有都比自己小圈子甘食只限自己人同佢地嘅分身慢慢歎,1個幫會點先知係好幫好睇佢受歡迎程度,自然留得住舊人幫會仲會好熱鬧,你睇佢地人少到連家陣有地都可以自私分唔通會加人入黎分多份比人咩,佢地自私見仁 見智,你留意下佢地有幾多人就知啦,無乜人入嘅幫好極有限。不過玩過九陰心知佢乜幫啦正如我地去食野都會留食評,歡迎大家試過乜幫會可以留言等其他人參考,唔駛其他人中伏揀錯幫會令到前途盡毀啊,做左傻仔比人玩果個都唔知。

王大舊 發表於 15-10-31 12:28 AM
算啦 講明無名居係自私幫有王食佢地驚死比人分哂啲所以有都比自己小圈子甘食只限自己人同佢地嘅分身慢慢歎 ...

[[你睇佢地人少到連家陣有地都可以自私分唔通會加人入黎分多份比人咩]]

咦! 原來你連我地D獎點分都唔知呀!? 哎呀 咁可惜嫁!!  

忍影世界

當初邪教同一代線變敵線同樣地無名居有出黎打追殺,事隔已久贏輸都有出過黎打,幫戰都唔例外,事實上我同桐人及幾個無名居既人好FD,但都講明打架還打架幫戰還幫戰,即使幾好朋友戰場無父子

另外無名居一向冇咀炮,加上好多人冇玩,過左咁耐可能佢地都希望平靜開心咁打下機,我地先冇再針佢地打,以前桐人老銀寒平都有比我地針過黎殺,佢地都有為同盟付出過

依家有部份武既人都係無名居過去,好簡單,想打我地既去武或禦影,兩邊都唔幫既留無名居,想幫邪高豪既就黎,但眼見冇人入過黎
道理同武起源同樣道理,一樣係邪教既人過去幫手,咁唔通又叫牆頭草?打機各為其主者,有人鍾意咀炮,有人鍾意打架,有人鍾意做生活玩家,難道有人想和平咁打機都唔岩?

最後個人睇法,所講D幫會咩偽中立,每個幫都有活人都有自己唔喜歡既人係好平常,就算自己同盟都會有,如果因為呢D野就話人地唔係中立幫咁有點兒戲。有對立線兩邊搵中立幫傾係好正常,冇就真係唔尋常,講邊個幫唔係中立又話幫邊個同邊個熟嘥氣啦,講到咁點解又唔打埋人?要響到單單打打呢?

我只是一個偽君子,我仲好小氣器添

霍男  我識一個人仲小器....  發表於 15-10-31 09:30 AM
已有 1 人評分Good 收起 理由
涅吉弟弟 + 2 我識一個人仲小器+1....

總評分:  Good + 2   查看全部評分

求男女關係複雜既師兄爆大獲=]
另外點睇個位王師兄都似吃不到的葡萄咁款...不夠中肯啵
同埋入過就留名啦 俾多d信心大家 帳號又新開 唔得咁啵...

亞Roy 發表於 15-10-31 03:39 AM
求男女關係複雜既師兄爆大獲=]
另外點睇個位王師兄都似吃不到的葡萄咁款...不夠中肯啵
同埋入過就留名啦 俾 ...

就係吃不到的葡萄先夠中肯呀,依家仲想人留名秋後算帳?你食啦,牆頭草

垃圾無名居
佢D濕質野點止咁少呀

Happy sharing

無名居勁人晨早唔係退game就走幫同轉幫走哂啦,唔通仲留係甘嘅廢幫等發霉咩,無錯唔係已經拎番甘上下著數都走哂,仲係幫會果堆好多都係廢柴管理層做唔到野留住人,搞幫會同搞間公司都有幾分似,比個垃圾管理層帶住你,你肯唔肯先,自問人品唔好嘅就咪鬼做大佬啦,都唔係老細嘅材料遲早等汁姐,勉強無幸福啊,感覺佢地就好似反版亞視。不過呢佢地幫會就算有人入都唔持久得去邊,垃圾號就長情嘅 大家睇下仲有乜幫專用甜言蜜語哄人入幫但試無妨,試過番尋 味同大家分享下,今時今日實有無知少年被騙比人利用左都唔知

距地5會話有1個真正既幫主  就好似一家人咁 5會話每個幫都要好似宜家d大幫咁有好既管理層 但系距地起碼5會有咁多是是非非先 就好似屋企人咁
至於咩牆頭草 好多野都係其他幫決定無名居只係被動個方 同任何一邊fd就可以話親邊一邊?定係你地妒忌距無論點都有王食 對於e樣野我只可以講句你吹咩?咩都5知就係到亂叫
平時d大幫係度對鬧真係5出奇 始終樹大必招風 但系竟然無名居都可以上到a1 究竟你地係無野做呢定係真係無野做?(不過桐人話距好興奮)
我係無名居出黎既 並5係話距地留5住我 只不過無名居係我娘家咁 我出去玩去打交距地尊重我既決定 距地有困難我會翻去幫手同時距地都係咁 相信每個出左幫既人都係咁唸

love1an1c3  我點打我自由你介意5介意又關我咩事 你睇你既事矛人逼你睇 5通你樣衰 我見到你係米都關我事?.?你個樣影響到我睇野  發表於 15-12-1 04:36 AM
花音淺  又5又系又距 你唔識打不如打殘體字啦我唔介意囉 不過宜家影響到我閱讀就關我事啦  發表於 15-11-30 08:56 AM
love1an1c3  我中意點打字關5關你事  發表於 15-11-2 06:33 PM

love1an1c3 發表於 15-10-31 03:50 PM
距地5會話有1個真正既幫主  就好似一家人咁 5會話每個幫都要好似宜家d大幫咁有好既管理層 但系距地起碼5會 ...

可唔可以唔好咁大聲話比人知我好興奮做左幾日頭條主角.....
一陣人地拉返我落黎...我又喊嫁啦....我好難先刷到存在感,,唔好破壞得唔得..

酷男 發表於 15-10-31 03:16 AM
當初邪教同一代線變敵線同樣地無名居有出黎打追殺,事隔已久贏輸都有出過黎打,幫戰都唔例外,事實上我同桐 ...

咁樣樣....我又會想起我們一起衝浪的下午...又會想起某人的肥仔波...

BTW~ MAN哥我愛你~

回覆 wai005 的帖子

吃不到為何先夠中肯?奇奇怪怪-.-葡萄人地先夠誘因去唱衰人地啵
仲有咩秋後算帳 佢地咁廢 點算帳呀師兄==?
廢幫會大家都應該認同既
牆頭草?何以見得 求詳細證據 定係師兄你冇其他貼切既詞可用?.?

垃圾無名居
佢D濕質野點止咁少呀

講未

亞Roy 發表於 15-10-31 06:45 PM

吃不到為何先夠中肯?奇奇怪怪-.-葡萄人地先夠誘因去唱衰人地啵

依個人擺明傻仔黎,我想問你係人地店食完野試過佢食物同服務質素比負評唱果間店甘果啲人葡萄人間店乜野啊,人地係試過你幫會乜野素質先比人參考,唔想其他人中伏,仲以為你個幫有幾好,不過佢甘講都引證無名居有王係自私小圈子剩係益班廢柴管理層,外人話之你死涉及利益一定無你份,總之魚翅管理層食,下層食粉絲,仲學乜能野收人呀。比你會唔會入依個幫,通常難啃嘅幫都係少人同多專抽班細嘅水,佢地班無名居更係想呃傻仔入去,唔好再作大到自己個幫會幾甘好先得架。好嘅係人都排長龍入去啦,做乜狗個幫得番幾條牟利仲要無王食就牟住其他幫塊地搵著數姐。司馬遷之心路人皆見啊

王大舊 發表於 15-10-31 10:51 PM
依個人擺明傻仔黎,我想問你係人地店食完野試過佢食物同服務質素比負評唱果間店甘果啲人葡萄人間店乜野啊 ...

我覺得大舊你真係有d主觀...

以前同盟開隊叫無名居幫手組人,見人少我問過點解
柒小震同寒平同我講過
佢地眼見幫會有好多疑似係邪教線既人放分身入去食王
無名俊既有 實力超低既有 聲稱新手但打王知去邊個場景打既有
所以佢地講過未必會出幫會頻公開組人
費事組左果d人又俾同盟質疑又益左對家

咁都好正常.當時我地係排王制好多人都知
正常幫會都要留意同相處一排先可以肯定佢地係咪正身玩家呢~
可能大舊你果時就係果d疑似小號既玩家..

以前嘈無名居都係見佢地咁多人都唔多出黎打交
之後打交果班已經去左魅惑嶺打
改版re幫地佢地都有表明立場未必要幫地住同埋都真係出唔到人打交
已經無乜野誤會..
無名居唔可以話係打到弱勢時走盟線@@因為打果班到今時今日都仲o係盟線打緊
銅人同銀雲去到改版re幫地之前一晚都仲o係rc同我地開緊會
打機各取所需既姐..

東方吱 發表於 15-11-1 03:17 AM
我覺得大舊你真係有d主觀...

以前同盟開隊叫無名居幫手組人,見人少我問過點解

肥吱你又成功將個波交返比邪教高登豪,你真係有料,咁你之前又放左人未呀?

當時人 發表於 15-11-1 03:39 AM
肥吱你又成功將個波交返比邪教高登豪,你真係有料,咁你之前又放左人未呀? ...

on9,一睇就知果段說話係軒轅桐人求吱吱幫忙消毒,桐人呢d牆頭草最叻係做狗仔,冇撚用

wai005  吱吱一向心地善良,咪當可憐下隻狗  發表於 15-11-30 09:41 AM
花音淺  終於有人睇穿依啲狗仔所為 讚~  發表於 15-11-30 08:54 AM

無名居咪係果種又要威又要帶頭盔,物以類聚啊,依家佢幫到十個有8個核心高層都係,信佢地一成就真係傻仔,臭坑出臭草,驚死人分左佢地啲著數甘,遇到甘嘅幫早走早著,所以佢地咪長期冇乜正身新人囉,分身細號就有囉真奇。 九陰搵笨幫大家試過就知。我地玩家係睇幫會質素嘅,正如有品嘅1個幫會已經夠哂 。搞事又自私嘅人早飛起佢地免除後患。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 10:05 PM , Processed in 0.038320 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存