2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 小雲請入夢之客服問題
樓主: keith1874
go

[抱怨專區] 小雲請入夢之客服問題 [複製鏈接]

回覆 babylucky 的帖子

照你咁講-反正都就執啦,復原左又有咩用...
呢件事只能當交下學費買個教訓-唔好亂DEL道具..

官方小雲 發表於 17-9-19 10:33 AM
回覆 keith1874 的帖子

上面咪答左你囉…唉…

既然係咁作為代理有冇向原廠提意 因為經常打67轉抽石又多左D+0卡可以將1D卡片鎖定而DEL吾到 呢D供能連手機遊戲都做到 咁作為代理會-下意見???-*-做D代理做既野??? 刪除道具時間正值伺服器出現異常狀況 當時GC有冇作出聲明而去講呢一回事???為左吾比玩家知出現過異常而掩飾??

P場BUG組 BUG血 作為代理有冇解決過呢D野??? 卡S?? 連分流少左打死地都要少個SER 雙經又少個S 由一開始6個S整到得番1個 作為代理係認為呢隻GAME幫吾到你公司賺錢定覺得班玩家再少個S都係咁玩 吾洗理會係咪?? 收得玩家既錢 你有做過代理應該做既野???

好似我係夢之入面同我既白馬王子好開心咁生活
但發覺原來只係網絡
但係又唔知點叫GC賠比返我

BY:蟹后

陰公豬囉
小雲唔會幫你復嫁啦收皮把啦

如果真係物品顯示有問題,應該就唔會得你一個上黎開post

我以前都見過人話,"因為部機太lag,所以唔小心拉錯野去垃圾筒del" 又或者係"個滑鼠壞壞地,禁唔實,會唔小心拉錯格離野黎del"(後者我都試過,的確會有可能拉錯)
我就覺得似係你眼花睇錯/mouse+部機廢del錯多過佢顯示錯啦

keith1874 發表於 17-9-19 07:52 PM
既然係咁作為代理有冇向原廠提意 因為經常打67轉抽石又多左D+0卡可以將1D卡片鎖定而DEL吾到 呢D供能連手 ...

我都覺隻game係del野個度有改善空間呀
例如del野個陣,可以顯示埋被del物品既名稱(顯示埋+15)
lock物品都可以考慮

GC呢方面的確係無做好,不過你自己都一樣係唔小心 仲要用人情味去道德綁架GC?我就真係睇唔過眼啦
都係個句 幫你係人情,唔幫你係道理

回覆 adahk224 的帖子

但其實係遊戲入面..當你隻鼠標移去張卡度戈陣.佢係可以睇到張卡係+幾多的...
而且係DEL野戈陣,系統都會有彈(兩)個提醒出黎的....

keith1874 發表於 17-9-19 07:54 PM
P場BUG組 BUG血 作為代理有冇解決過呢D野??? 卡S?? 連分流少左打死地都要少個SER 雙經又少個S 由一開始6個S ...

小雲知道好多人都會覺得P場Bug組 Bug血好克人僧~
小雲又何嘗唔係好想開發可以Fix哂所有Bug…

小雲原本有好多野想講…不過諗諗下都係算…講你都唔會明…

至於你講「刪除道具時間正值伺服器出現異常狀況 當時GC有冇作出聲明而去講呢一回事???為左吾比玩家知出現過異常而掩飾??」
公告在此:
http://nos.gamecyber.net/news/20160513_n.htm
公告左你又唔睇,刪道具你又唔睇…

你可以話GC點解唔出公告講話我地幫左D位玩家復原道具…
如果今次小雲成功幫「錯手誤刪道具」的玩家申請復原,洗唔洗出公告同所有玩家報告返?
其實你同「錯手誤刪道具」的玩家係唔係有仇?
依家你咁講完,就算開發肯無條件復原道具比玩家,小雲都唔敢幫啦…一陣個個都話你上次咁咁咁…
而且小雲每星期都幫咁多人,係唔係全部都要公告哂出黎?公告完你又會認真去逐個睇?定係你又想逐個問點解?
做好事唔一定要同全世界講既…

我諗GC 未必會幫你復原到
除非你願意用大量點數拎黎復原
1來利益社會 無比錢 GC唔會同你做
2來你放得上黎 打算搞大件事 佢更加唔會幫你復

好心啦樓主
有證有據就話理所當然姐
口講無憑叫人點幫你?

係咪真係顯示+0你自己知
點解要講到好似係官方特登玩尻你咁
識你老鼠咩

ken687789 發表於 17-9-20 10:00 AM
回覆 adahk224 的帖子

但其實係遊戲入面..當你隻鼠標移去張卡度戈陣.佢係可以睇到張卡係+幾多的...

我以前有玩過一隻game,我del野個陣,佢會彈個視窗出黎:
是否刪除物品XXX(物品名,仲會幫你紅字埋)
但nos係直接問:
刪除道具,要刪除嗎?
^刪左咩,玩家都係事後先睇到係邊樣野消失左   刪錯左,就好似樓主咁無得追囉
如果nos都可以改到第一款咁,del野個陣就唔洗成日心驚膽跳

不過如果樓主係中左我上面所講既其中一招,就幾小心都無用

我試過成隻AC復原wor= =包括ac入面既所有物品
個陣係成隻AC比人刪左 我打上GC 問佢幫唔幫到我整番隻AC
不過件事都幾年前 太耐 我提供左D咩資料 我都唔記得左LU
你自己刪錯野..= =有求於人仲咁既態度 冇影咪冇影 叫佢可唔可以搵下刪除記錄囉
不過如果個個都話錯手刪錯 又要GC整番 咁都幾麻煩
簡單講句啦 我ac係比人刪 而你張卡係自己刪 幫唔到你都唔怪得邊個= =

小雲甘都復既..甘人人都5小心DEL LA= =

我覺得比你係人情唔比你係道理
錯在你手 都唔可以怪人地
小雲都解釋得好清楚 佢都想幫你
想要保障就轉你既器材 自己小心d
都怕既就學人一玩就錄影
好似車cam咁
保障自己

官方小雲 發表於 17-9-18 01:33 PM
或者咁講你會容易點理解…
營運同原廠之間係有協議,除了代理費用以外,每月還要支付原廠一定比率的費用。
...

支持
小雲幫到都盡幫啦
已經解釋得咁清楚
可以幫你一定幫你
得就得;唔得就唔得
到e+真係幫唔到
就小學雞玩群眾壓力威逼人地幫你執手尾-0-

提出玩家意見就小學雞玩群眾壓力 咁任由小雲玩野啦 BUG組血有冇整過啊小雲 D團改難左有冇同玩家1齊打過啊.0.

keith1874 發表於 17-9-25 11:05 AM
提出玩家意見就小學雞玩群眾壓力 咁任由小雲玩野啦 BUG組血有冇整過啊小雲 D團改難左有冇同玩家1齊打過啊.0 ...

乜你仲講緊呀
其實你知唔知自己柒係邊
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 11:26 PM , Processed in 0.070685 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存