2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 電腦技術問題交流 急死左健康,睇完網上的相片,的人出現?貪污認住揸手機的 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

急死左健康,睇完網上的相片,的人出現?貪污認住揸手機的人,地利亞和梁季彝中學各行各業家人死左,吹咩-公開 [複製鏈接]

急死左,人命健康,隨時突發唔開心, 又去死自殺,「「「「「睇完網上的相片,的人出現?貪污認住揸手機的人,留意跟住,人車.....(寫咩搞咩), 我預左繼續睇, 行啦」」」」」」」, 各行各業商家,及家人仔女老公老婆細佬妹孫返工返學,死左,吹咩噢!好多年.......大量?吹咩

_________網上廁所, 商場廁所假扮同性戀引誘迷惑捉......等等事件!(無限,5千萬人知道記得,聽過,去問下!)3萬警察,lCAC,lCAC, ,娛樂圈,傳媒,衛生署,醫管局、香港電台RTHK,TVB, 新城電台, 政府,政府部門,公務員,香港 750萬人,澳門100萬人,中國14億人...

****(我家人親戚唔要, 1-100歲都有死左, 有)******問清楚(上文),一樣衰格,社會知邊個,都係咁!投訴完, 突然暈左......!點撚樣!死左先算數, 宜。真死,唔係拍戲糖膠糖漿!假疫情 香港,澳門 ,中國討論區有講-------記得報警(報大撚閪警)去查,( 指揮)一隊一組, 年青無為,年老退休休班一個驚死, 等支援,威唔到唔去, 多次--公開 (on99)放長線釣大魚....吹呀

微 信: chanwawa21微 信:qayu1999微 信:zuedue1999微 信:sagu1999, QQ : 3371019071
微信teae2000微信fenae2000微信daak520

Telegram: boy14boy

市民曾經多次被人控告, 罰錢,坐監...等等,係咪遊戲?查警署,查醫院,去查法庭記錄...!!好多討論區whatsapp, facebook....有講,要威要驚,唔拆警署廉署lCAC ,醫科,,黑客....叫市民唔好睇,一小撮人知, 可惜市民知...---(上文-公開)

公開--------上文
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 10:07 PM , Processed in 0.026468 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存