2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的第一隻網遊 <<樂園ONLINE>> 綜合討論+感想
返回列表 發新帖 回覆
樓主: ○兔兔
go

[感想] <<樂園ONLINE>> 綜合討論+感想 [複製鏈接]

果陣執前都要黎個最後更新檔.... 仲走去打黑塔打黃金巨人 唔記得想打咩裝 打成日都無=..=

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

我都有玩..
我記得個陣好似出左生命武器就無玩...
我記得把武器只要你打得愈多怪就會變得愈勁...
不過未試過就已經無玩了..
好記得個陣比人殺左三次無哂三條命要由頭玩過...
同埋個次每個SER都分兩個分流~~
分流一D怪就超勁,但係死左唔會扣命
分流二D怪就超弱,打大佬二轉解任必備,但係死左會扣命...

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

原帖由 幻法=咸濕=青兒 於 2008-9-4 02:39 發表
我都有玩..
我記得個陣好似出左生命武器就無玩...
我記得把武器只要你打得愈多怪就會變得愈勁...
不過未試過就已經無玩了..
好記得個陣比人殺左三次無哂三條命要由頭玩過...
同埋個次每個SER都分兩個分流~~
分 ...

笨蛋青兒a_a

唔睇唔知我地收埋收埋咁多樂園戰友係呢度= =+..

雖然暫時我一個都唔識。

我記得中二左右樂園就執左嚕,
不過而家都仲同某d哥哥仔keep住聯絡 ...
而家諗起,... 唔知點解果陣我好似無識過女仔=.=" 除左自己... a0a

原帖由 ○兔兔 於 2008-9-4 04:29 AM 發表

笨蛋青兒a_a

唔睇唔知我地收埋收埋咁多樂園戰友係呢度= =+..

雖然暫時我一個都唔識。

我記得中二左右樂園就執左嚕,
不過而家都仲同某d哥哥仔keep住聯絡 ...
而家諗起,... 唔知點解果陣我好似無 ...

我仲記得最後執凹 係0晨時間...果陣得返2x人玩緊=.=''係南門大戰最後1次......但果時.....全部都用加速殺人了= =
仲特登升一隻女拳ac= =150lv 全150str=3=升到傻...+左def就要去死扣返lv=3=

十週年勳章(賀詞)

原帖由 小滴 於 2008-9-7 12:57 PM 發表

我仲記得最後執凹 係0晨時間...果陣得返2x人玩緊=.=''係南門大戰最後1次......但果時.....全部都用加速殺人了= =
仲特登升一隻女拳ac= =150lv 全150str=3=升到傻...+左def就要去死扣返lv=3=

死仔豬頭 勇同我住咁近 點會唔搵佢 又係真實FD底
你又點啊!!有冇咩聯絡方法啊你

變態佬 最後都要狂升攻 自己幫自己升仲要-.-"
我仲好記得你打夢升攻個種加血法....個堆數字 無言

原帖由 書三新仔 於 2008-9-9 09:39 PM 發表

死仔豬頭 勇同我住咁近 點會唔搵佢 又係真實FD底
你又點啊!!有冇咩聯絡方法啊你

變態佬 最後都要狂升攻 自己幫自己升仲要-.-"
我仲好記得你打夢升攻個種加血法....個堆數字 無言

ADD我msn啦 tik2000hk@hotmail.com   
我都唔記得我點自己升la-,-'''咩數字...講黎聽下...樂園入面太多開心野-.-

十週年勳章(賀詞)

原帖由 小滴 於 2008-9-11 08:27 PM 發表

ADD我msn啦 tik2000hk@hotmail.com   
我都唔記得我點自己升la-,-'''咩數字...講黎聽下...樂園入面太多開心野-.-

浴衣裝-1050定1150攻 你去到14xx攻個陣打夢都下下幾百啦死仔
個堆數字係咁幾百幾百咁扣隻夢 隻夢得一萬血 加血都加到傻

十週年勳章(賀詞)

原帖由 小滴 於 2008-9-7 12:57 PM 發表

你條粉腸豬頭仲好講 個陣同你係夢升 仲要開加速黎升
枉我幫你頂住隻夢 2秒就1次++++++
D mp藥幫夢加仲多過幫自己加
我仲記得你同我一齊去解召喚獸 你條粉腸仲要解左先 不過你都幫我解返
開頭有個陣D人勁驚訝 諗起都好笑
仲有執之後既比賽 總算將d勁人聚埋一齊打返場
我仍然記得我隻 >>九霄戰神<< 羸左~卡卡
好一套精靈裝好睇唔好用...最衰d相洗機無哂啦 我都想懷念下
仲有同你同埋百無一齊踩場過台灣server 喪殺人 挑起戰爭 先有港server索南 後有台server拉北
最衰個陣成日比阿哥霸住部電腦 搞到錯過好多大戰
懷念以前係夢room 8個人圍住入口 亂砍 殺人偷魂 極速2日170 lv既日子:)

PS:唔記得自己acc so 借新仔acc黎吹兩句              by 勇

十週年勳章(賀詞)

原帖由 金代問題多 於 2008-3-5 12:43 AM 發表

哈哈 我記得當時過冰洞有一條必經既地下水道...個名有個"湼"字
有一個位又係可以搵人塞左
我當年見到一堆人鬧緊塞果個人
好奇心驅使下轉左PK SERVER"東方之珠"
哈哈  我仲記得一入GAME 十多個追蹤 ...

你一講我就記得呢個人
不過我係追殺佢個個....其實我都做過好多無惡不作既事
殺完人用7 lv復人再殺 之後仲要偷人地個魂 我真係太喪盡天良
我記得自己開過好多好多角色 大大話話都起碼 13-14個 講得出既職業都有
上至 魔攻 魔防 全攻 全防
下至 槍手 斧手 弓箭手 都玩過
搵魂既千里眼
就連無人玩過既 魔 百 治  僧 既 攻擊型都玩埋 全憑1把傳說之劍

原帖由 書三新仔 於 2008-9-17 05:44 AM 發表

你條粉腸豬頭仲好講 個陣同你係夢升 仲要開加速黎升
枉我幫你頂住隻夢 2秒就1次++++++
D mp藥幫夢加仲多過幫自己加
我仲記得你同我一齊去解召喚獸 你條粉腸仲要解左先 不過你都幫我解返
開頭有個陣D人勁驚訝 ...

唔記得哂了-,-你真好記性......好懷念呀吊!!!!!!套精靈裝廢撚到爆..=.='得個睇字~~本來差1件裝就有精靈之王個名= .= 好似未出
百無喔...好耐無見到佢了...以前我地成日挑起戰爭 有邊個幫我地果邊-3-最主要 我想搵返d 女呀

十週年勳章(賀詞)

原帖由 小滴 於 2008-9-18 12:38 AM 發表

唔記得哂了-,-你真好記性......好懷念呀吊!!!!!!套精靈裝廢撚到爆..=.='得個睇字~~本來差1件裝就有精靈之王個名= .= 好似未出
百無喔...好耐無見到佢了...以前我地成日挑起戰爭 有邊個幫我地果邊-3-最主要 我想搵 ...

幫我地呢面 以我記憶就係
地鼠 小潮 醉劍仙 冰姬 小愛 路比 小美刀 主人 風間真 陳刀仔(隆哥) 又一現實好朋友
肥鬼 百無 木星 白虎 小狼 華山雞仔 馬峖山三號(小姜) 蛇之肖(Handsomeboy) 華Dee
天魔 狂吹西南風 神偷 跳九里 恨情人 初心者 哈碌 仇仔 九霄戰神 等眾多好戰友

當然仲有好多啦 南門的戰友 不能盡錄

MM...等我又諗下-..-有LAZY仔 醉劍仙!! 你上面講D人好多唔記得....

武神?  新仔 ? 勇 ? 虎肖? 豬仔?

哈哈 ... 我係狗肖呀 華D哥 小華刀呀 你地大佬呀

大家留個MSN一齊傾好喎!

KINGSHING67@MSN.COM

希望有人去一下OMG說一下,重開有希望...
""希望OMG代理的遊戲建議專區""

可能有機會重開,OMG有說對 石器時代 2 考慮 中
現在石器時代 2跟 樂園 都是同一間公司"digipark"在有版權
但沒公司去代理...

都差不多10年了,小弟叫"無名",以前經常殺人,
我玩果陣最高lv 好似120,仲未會跌靈魂,死幾多次都可以,
最鍾意先用冰,再出追蹤火球,之後殺到悶所以冇玩了,你地好多名我都有d印象
記憶中"超級雪糕仔"係因為我俾"雪糕仔"殺死之後開既新人物,唔肯定係咪,因為實在太耐了

哈哈
我玩個陣岩岩出超正 7lv過新大陸冇喇喇一人放100萬係船=.=
最高金上限100m 係冰洞打龍係為電槍打人會 用黎升atk 最好
之後我玩到有得合武就冇玩
去打黑白王 最好玩 白王魔攻冇防 黑王 物攻沒視防 不過都冇防
個陣我一個叫閃電 一個唔知叫咩閃電
東方之珠個陣一出一定會被人圍
唔識人 跟住會有人復你 不過佢好勁咁學到lv7 復完得1血=.=
你地知會發生咩事
呢隻game真係正到爆
冇game可以比得上
個陣重行緊月費
7x蚊一個月
唔駛被錢買野
之後魔力一出佢就沈
之後各大網遊
樂園你幾時反黎啊
我重有隻碟係度
花哂 不過重裝到wor

http://hk.geocities.com/hazeskylike
當懷念的一個地方
好掛念樂園

十週年勳章(賀詞)

咁多位樂園的戰友 仲有冇打機啊 講黎聽下玩緊咩野

有沒有人要一起去OMG連署看看阿@@

話說 http://hk.geocities.com/hazeskylike 真是個好地方

看到好多懷念的東西....

樂園係我玩咁多隻online game最好玩既一隻
果時成日帶人去白島轉勇者
成班friend一齊玩,好開心...
可惜華義管理得唔好,又比人用bug洗錢,洗道具
令到一隻咁好既game最終都要滅亡
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 08:56 AM , Processed in 0.044429 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存